Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Claymore

• Please log in to reply
982 replies to this topic

#781 Elidor

Elidor

of Cimmeria

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2011 - 19:40

Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#782 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2011 - 02:14

Απο τη μια καταλαβαινω τι λες, απο την αλλη ομως τρεχει στο Shounen Jump Advance, που αν δεν κανω λαθος ειναι η μηνιαια εκδοση του SJ. Και το Rosario vampire εβγαλε λιγοτερα chapters απ' οσα θα επρεπε οποτε ισως κατι τρεχει με το περιοδικο και οχι τα ιδια τα manga.

#783 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 02:51

Up to date και εγώ.... ^w^

Δεν ξέρω τι με έπιασε και ενώ δεν είχα πρόθεση να το ξεκινήσω το manga κατέληξα μέσα σε 3 μέρες να φτάσω up to date. Ντάξει δεν είναι τίποτα το super wow αλλά είναι εθιστικό το καταραμένο. xD Τα τσίκια(sic!) με σπαθιά πάντα ήταν η αδυναμία μου. :3

Σε γενικές γραμμές η υπόθεση κυλάει όπως αυτή του μέσου action manga. Slash slash power up λίγο στορυ και ξανά από την αρχή. Από τα λεγόμενα περίμενα καμια φτηνή απομίμιση του Berserk και είμαι ευχαριστημένη που δεν είναι η περίπτωση. In fact at this point είναι πολύ πιο ευχάριστο ανάγνωσμα από το Berserk. Δεν έχω γενικά ιδιαίτερα παράπονα εκτός από τα εξής

Spoiler:

Spoiler: 115

#784 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 12:32

Spoiler:

Spoiler:

#785 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2011 - 14:24

Από τα λεγόμενα περίμενα καμια φτηνή απομίμιση του Berserk και είμαι ευχαριστημένη που δεν είναι η περίπτωση.

Προσωπικά το περιγράφω ως το μηνιαίο Bleach γιατί όσο και να μείνω πίσω καταφέρνω και κάνω catch up σε χρόνο dt (αν και το ευχαριστιέμαι περισσότερο).

Είμαι γύρω στο 85...ίσως πρέπει να του ρίξω μια ματιά.

PS: Συγνώμη για το off-topic :|

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#786 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2011 - 20:27

Έφτασα και εγώ up to date, όντως είναι εθιστικό όταν έχεις πολλά chapter μαζεμένα, το καλύτερο στοιχείο του claymore είναι οι μάχες που έχουν αποδοθεί με ωραίο τρόπο στο μάνγκα επίσης το σχέδιο είναι κάτι στιγμές που είναι φοβερό-badass π.χ.
Spoiler:

Ένα σημαντικό αρνητικό είναι οτι πολλές claymore είναι αδιάφορες π.χ.
Spoiler:
Spoiler:

#787 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2011 - 20:57

Spoiler:

Fixed for greater justice :P
Θα συμφωνήσω μαζί σου,όντως είναι εθιστικό,με ιδιόμορφο σχέδιο,το οποίο μερικές φορές με μπερδεύει και δεν μπορώ να ξεχωρίσω την μία claymore,από την άλλη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#788 Elidor

Elidor

of Cimmeria

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2011 - 21:39

Eθιστικο ε?

Για οσους μολις εφτασαν up to date, να σας δω τι θα λετε σε εναν χρονο που θα σας εχει γινει αδιαφορο πλεον... 30 σελιδες τον μηνα ειναι οχι απλα λιγα, ελαχιστα! Ποσο μαλλον οταν το 1/3 του τσαπτερ ειναι μαχες με "Αχ-βαχ" διαλογους...

Γνωμη μου, πως
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#789 Trelosios

Trelosios

Starting...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2011 - 22:29

Εγώ παιδιά είδα το Claymore σε anime και μετά το manga όπου και πρόσεξα ότι είχε διαφορετική ιστορία από ότι το anime :cry5: τέλος πάντων.
Θεωρώ μ...ια ότι
Spoiler:

Και άκουσα επίσης ότι το anime σταμάτησε επείδη δεν έιχε πολλούς fan's κάτι που εγώ προσωπικά δε το πολυ πιστεύω:canthelp: γιατί βλέπω σε διάφορες σελίδες πάνω άπο 20.000-50.000 άτομα να μιλάνε για το Claymore ένας μεγάλος αριθμός, διότι βάλε τους Ιάπωνες που το βλέπουν από τις τηλεοράσης τους παίζει να 'ναι κανά εκατομύριο και...

Τέλος για το anime πιστεύω πως θα περιμένουν 7 χρόνια όπως το manga για να αρχίσει η ιστορία πάλι:joyful:.
Spoiler:

Α ναι για τους manga fan's θα μου λένε αυτό "ποιος νοιάζεται για το anime αν έχεις το manga τα έχεις όλα:redcard2:" (για το anime) Ναι αλλά το σκεφτήκατε ότι αν γίνει εβδομαδιαίο επεισόδιο το Claymore τότε και το manga θα γίνει εβδομαδιαίο?:thatsit::kakaka::hmmm:

Αυτά ελπίζω να μη σας κούρασα...

Eθιστικο ε?

Για οσους μολις εφτασαν up to date, να σας δω τι θα λετε σε εναν χρονο που θα σας εχει γινει αδιαφορο πλεον... 30 σελιδες τον μηνα ειναι οχι απλα λιγα, ελαχιστα! Ποσο μαλλον οταν το 1/3 του τσαπτερ ειναι μαχες με "Αχ-βαχ" διαλογους...

Γνωμη μου, πως

Spoiler:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 28 Ιούνιος 2011 - 22:34
double post+spoiler tag inserted

#790 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2011 - 22:59

Φίλε Trelosios το τι παίζει με κάποιο άνιμε δεν επηρεάζει την ροή του αντίστιχου μάνγκα, το Μάνγκα το γράφει κάποιος mangaka που έχει συμφωνία με μία εταιρεία και αυτοί καθορίζουν κάθε πότε θα εκδίδεται ή θα σταματήσει.

Το άνιμε είναι άλλη ιστορία για να μπορεί να βγει κάποιο άνιμε που είναι μεταφορά απο μάνγκα πρέπει το εκάστοτε studio να πάρει τα δικαιώματα απο τον mangaka και ένα σωρό άλλα διαδικαστικά. Τουλάχιστον έτσι νομίζω οτι γίνεται.

#791 Trelosios

Trelosios

Starting...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2011 - 23:36

Δεν είπα κάτι αντίθετο...

Μια ερώτηση γιατί το anime πείρε άλλη πορεία από το manga?:hmmm:

#792 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2011 - 23:38

Γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο,υλικό από τον manga (νομίζω).

Δημοσιευμένη  εικόνα

#793 Trelosios

Trelosios

Starting...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2011 - 23:54

Για αυτό υπάρχουν και τα fillers και τα flashbacks νομίζω....

#794 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 00:04

Όχι,αν θες ως τελικό αποτέλεσμα,ένα ανταγωνιστικό ποιοτικό προϊόν,με αξιώσεις.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#795 Trelosios

Trelosios

Starting...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 10:56

Ναι... όχι που τα καλύτερα anime έχουν spamάρει τα fillers και τα flashbacks με αποτέλεσμα η ουσία του κάθε επεισοδίου να είναι η ίδια πριν 150 επεισόδια... Και αφού αλλάξανε τη ροή το μόνο που καταφέρανε ήταν να τελειώσουν το anime εκεί που αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον...

Spoiler: