Spoiler:Ναι και εγω αμα δω την Teresa ξανα ζωντανη, θα χασει τη "μαγεια" που ειχε ο θανατος της.
Επισης, για σενα ειναι ενας χρονος αλλα για το manga ειναι περιπου 10 chapter. Ενταξει δεν λεω, ειναι αρκετα αισθητη η απουσια της. Αλλα υπαρχουν και χειροτερα. Σκεψου να απουσιαζε 10 chapter απο το berserk.. τη μιση ζωη σου (που λεει ο λογος).
Spoiler:
Πιστευω πως ο θανατος της Τερεσα ειναι το γεγονος στο οποιο εχει βασιστει πανω ολο το Claymore... Και οντως ετσι ειναι αφου αυτος υπηρξε η αφορμη για την Clare να μπει στην οργανωση...Εγω θα ημουν το λιγοτερο ξενερωμενος με την ανασταση της Τερεσα... Για τους υπολοιπους δεν γνωριζω βεβαια...
Και ναι, οντως ενας χρονος ειναι 10 τσαπτερ αλλα και ο Yagi θα επρεπε να το λαβει υποψην του και οχι να μας χτυπαει ενα 20φυλλο (το οποιο στους τελευταιους μηνες εγινε 30φυλλο) τσαπτερ, οπως κανουν τα εβδομαδιαια μανγκα, μια φορα τον μηνα. Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις αλλα ειναι λογικο εγω αυτα τα 10 τσαπτερ να μην τα βλεπω σαν απλα 10 τσαπτερ και να περιμενω το κατι παραπανω απο το καθενα γιατι βγαινει πιο σπανια και οχι τοσο συχνα.
Και ναι, οντως ενας χρονος ειναι 10 τσαπτερ αλλα και ο Yagi θα επρεπε να το λαβει υποψην του και οχι να μας χτυπαει ενα 20φυλλο (το οποιο στους τελευταιους μηνες εγινε 30φυλλο) τσαπτερ, οπως κανουν τα εβδομαδιαια μανγκα, μια φορα τον μηνα. Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις αλλα ειναι λογικο εγω αυτα τα 10 τσαπτερ να μην τα βλεπω σαν απλα 10 τσαπτερ και να περιμενω το κατι παραπανω απο το καθενα γιατι βγαινει πιο σπανια και οχι τοσο συχνα.