Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Manga Recommendations

recommendations

• Please log in to reply
1133 replies to this topic

#676 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2012 - 02:39

Tough
Worst
Crows
Δημοσιευμένη  εικόνα

#677 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2012 - 04:42

Thanks a lot !!! Για να γίνω και ποιο συγκεκριμένος , καλό και το ξύλο αλλά θέλω γαμάτους χαρακτήρες , καλή πλοκή , comedy και λίγο romance είναι πάντοτε ευπρόσδεκτο .

Rokudenashi Blues.

#678 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2012 - 15:46

Τις προάλλες διάβασα το one-shot του Shaman King Zero, φάνηκε αρκετά καλό και σκέφτηκα να αρχίσω το κανόνικο. Το Shaman King το έχει διαβάσει κανείς σας; Αξίζει να το διαβάσω;

#679 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2012 - 12:14

Ζητείται action. Σοβαρό και όχι χάχανα, γελοιότητες και πιθηκισμοί, με όσο καλύτερη και πιο προσεγμένη πλοκή γίνεται. Χωρίς ή με αμελητέες ιστορικές αναφορές. Χωρίς χαζές υπερδυνάμεις. Σε καλό σκηνικό. Ευχαριστώ.

#680 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2012 - 12:50

Τις προάλλες διάβασα το one-shot του Shaman King Zero, φάνηκε αρκετά καλό και σκέφτηκα να αρχίσω το κανόνικο. Το Shaman King το έχει διαβάσει κανείς σας; Αξίζει να το διαβάσω;

Το άνιμε έχω δει μόνο πριν χρόνια και μου άρεσε , τώρα για το manga δεν ξέρω αλλά το anime ήταν μια χαρά .

Ζητείται action. Σοβαρό και όχι χάχανα, γελοιότητες και πιθηκισμοί, με όσο καλύτερη και πιο προσεγμένη πλοκή γίνεται. Χωρίς ή με αμελητέες ιστορικές αναφορές. Χωρίς χαζές υπερδυνάμεις. Σε καλό σκηνικό. Ευχαριστώ.

Ε βοήθα λίγο παραπάνω και εσύ :P Τι είδους action θες ? Γιατί πχ το OP και Naruto action είναι , αλλά action μπορεί να είναι και κανα sport .

#681 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2012 - 12:59

Όχι σπορ ρε σύ. Δράση. Σπαθιά, ξύλο, μαγεία, όπλα, ό,τι να 'ναι. Βασικά να αποφύγω τα άπειρα ασόβαρα ή ημισόβαρα shonen θέλω.

#682 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2012 - 13:12

Με σπαθιά , μάχες κλπ αυτό μου έρχεται τώρα , αν βρω κανα άλλο κάνω edit .

#683 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2012 - 13:13

Battle Angel Alita

qzMHWHd.png

#684 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2012 - 13:16

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα τα κοιτάξω!!!

#685 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2012 - 13:54

Όχι σπορ ρε σύ. Δράση. Σπαθιά, ξύλο, μαγεία, όπλα, ό,τι να 'ναι. Βασικά να αποφύγω τα άπειρα ασόβαρα ή ημισόβαρα shonen θέλω.

hunter x hunter και εφυγες

#686 kon1991

kon1991

Spoiling Spammer

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2012 - 14:11

Berserk αν και παιζει να το χεις διαβαζει μιας και ειναι πολυ δημοφιλες

#687 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2012 - 15:14

#688 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2012 - 15:20

Sun Ken Rock.

stasou%2520mygdala.jpg

#689 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2012 - 15:26

Οτι ειπε η iristella, και να προσθεσω το Bokurano. Mecha αλλα σοβαρο, με πολυ ενδιαφερον concept και πολυ προσεγμενο σεναριο γεματο ανατροπες. Εκτος απο mecha, το action περιλαμβανει αερομαχιες με στρατιωτιικα αεροπλανα. Focus κυριως αλλα οχι αποκλειστικα στους χαρακτηρες. Νομιζω θα σου αρεσει. ;)

15fkk04.jpg

#690 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2012 - 15:27

Οκ, οκ, έχω τώρα πράμα για όλα τα γούστα. Ευχαριστώ παιδιά!!!

Ίσως αγαπήσω και το sci fi και τα -punk στην πορεία.

Also tagged with one or more of these keywords: recommendations