Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 26 November 2011 - 17:43
Tώρα για fantasy Cloth Road, Arago, Asklepios, D. Grayman, FMA, Meteor Methuselah , L∞P , Hunter x Hunter, Shingeki no Kyojin,Pandora hearts, Witch Hunter, 666 Satan, Tegami Bachi, Kekkaishi, Sayuki, Rave, Soul Eater,Arata Kangatari,
Posted 30 November 2011 - 01:30
Shounen που με αρεσαν:
FMA
Gintama
Yu Yu Hakusho
Hunter x Hunter
Beelzebub
Hajime no Ippo
One Piece ( μονο το manga)
Medaka Box
Gurren Lagann
χρειαζομαι hot blood, αμεσα!

Posted 30 November 2011 - 02:29
noblesseΕχω ορεξη για κανενα shounen αλλα εχω την εντυπωση πως τα εχω διαβασει/δει ολα τα καλα, help please
Shounen που με αρεσαν:
FMA
Gintama
Yu Yu Hakusho
Hunter x Hunter
Beelzebub
Hajime no Ippo
Medaka Box
Gurren Lagann

Posted 30 November 2011 - 08:07
D.gray man kai Katekyo hitman reborn άμα δεν τα έχεις διαβάσει είναι must για εμένα.Εχω ορεξη για κανενα shounen αλλα εχω την εντυπωση πως τα εχω διαβασει/δει ολα τα καλα, help please
Shounen που με αρεσαν:
FMA
Gintama
Yu Yu Hakusho
Hunter x Hunter
Beelzebub
Hajime no Ippo
Medaka Box
Gurren Lagann
Posted 30 November 2011 - 16:28
Εχω ορεξη για κανενα shounen αλλα εχω την εντυπωση πως τα εχω διαβασει/δει ολα τα καλα, help please
Shounen που με αρεσαν:
FMA
Gintama
Yu Yu Hakusho
Hunter x Hunter
Beelzebub
Hajime no Ippo
Medaka Box
Gurren Lagann
AIKI
http://www.mangareader.net/159/aiki.html

Posted 30 November 2011 - 22:58
http://www.mangafox.com/manga/sun_ken_rock/?no_warning=1

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Posted 01 December 2011 - 18:47
Posted 01 December 2011 - 18:49

Posted 05 December 2011 - 14:18

Το μόνο κριτήριο που θα βάλω είναι να έχει έξυπνο/πρωτότυπο σενάριο (και να μην είναι manhwa:P). Δεν με απασχολεί αν θα έχει να κάνει με τύπους με υπερδυνάμεις ή ερωτευμένες κοπελούδες, ας είναι ότι θέλει. Να διευκρινίσω όταν λέω πρωτότυπο/έξυπνο δεν εννοώ να είναι σώνει και ντε σαν το deathnote ή να έχει να κάνει με γρίφους και τέτοια πράγματα απλά να προσεγγίζει το συγκεκριμένο αντικείμενο με πρωτότυπο τρόπο.
Θα ήθελα αν γίνετε τις προτάσεις σας και μια μικρή επεξήγηση γιατί θεωρείται ότι το συγκεκριμένο manga έχει πρωτότυπο σενάριο σε σχέσει με τα άλλα του είδους του.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Posted 05 December 2011 - 14:39
Posted 05 December 2011 - 14:53
TorikoΕχω ορεξη για κανενα shounen αλλα εχω την εντυπωση πως τα εχω διαβασει/δει ολα τα καλα, help please
Shounen που με αρεσαν:
FMA
Gintama
Yu Yu Hakusho
Hunter x Hunter
Beelzebub
Hajime no Ippo
Medaka Box
Gurren Lagann
Εφυγες...

Liar Game .Θέλω να ξεκινήσω να διαβάζω κάποιο καινούργιο manga της προκοπής και θα ήθελα τα φώτα σας.
Το μόνο κριτήριο που θα βάλω είναι να έχει έξυπνο/πρωτότυπο σενάριο (και να μην είναι manhwa:P). Δεν με απασχολεί αν θα έχει να κάνει με τύπους με υπερδυνάμεις ή ερωτευμένες κοπελούδες, ας είναι ότι θέλει. Να διευκρινίσω όταν λέω πρωτότυπο/έξυπνο δεν εννοώ να είναι σώνει και ντε σαν το deathnote ή να έχει να κάνει με γρίφους και τέτοια πράγματα απλά να προσεγγίζει το συγκεκριμένο αντικείμενο με πρωτότυπο τρόπο.
Θα ήθελα αν γίνετε τις προτάσεις σας και μια μικρή επεξήγηση γιατί θεωρείται ότι το συγκεκριμένο manga έχει πρωτότυπο σενάριο σε σχέσει με τα άλλα του είδους του.
St&rs
Shingeki No Kyojin
Deadman Wonderland
Posted 05 December 2011 - 15:02
holylandΘέλω να ξεκινήσω να διαβάζω κάποιο καινούργιο manga της προκοπής και θα ήθελα τα φώτα σας.
Posted 05 December 2011 - 15:17
Hmm μπορώ να πω έχει "ενδιαφέρον σχέδιο" (The Legend of Strongest Man Kurosawa

Liar Game .
St&rs
Shingeki No Kyojin
Deadman Wonderland
Το Liar Game το έχω διαβάσει (φοβερό) και το Shingeki το διαβάζω αυτές τις μέρες (είμαι κάπου στην μέση). Το St&rs φαίνεται πολύ ενδιαφέρων και το space theme είναι από τα αγαπημένα μου. Είναι και λίγα τεύχη οπότε είμαστε κομπλέ. Τώρα το Deadman Wonderland είχα δει λίγα πράγματα από το anime και δεν με τράβηξε πολύ. Το manga είναι καλύτερο?
Πολύ ενδιαφέρων και αυτό, έχω την εντύπωση μάλιστα πως το είχα υπόψιν μου και πιο παλιά!holyland
Ευχαριστώ πολύ όλους, περιμένω και άλλες προτάσεις!
Posted 05 December 2011 - 15:20
Ηοmunculus - Είναι ένα ταξίδι αυτογνωσίας. Εντονα μεταφορικό και αλληγορικό σε βάζει σε μια διαδικασία αυτοεξερεύνησης μαζί με τον ίδιο τον πρωταγωνιστή.
Ultra Heaven - Nαρκωτικά, πολλά ναρκωτικά. Πρωτότυπο και σύνθετο σενάριο έχει σίγουρα όλα αυτά πλαισιωμένα από πανέμορφο art.
MPD Psycho - Πυκνοδουλεμένο σενάριο που αλλιώς ξεκινάει και αλλιώς καταλήγει, μυστήριο, συνωμοσίες και ανατροπές και αίμα πολύ αίμα.. Κατά μία έννοια ως θρίλερ είναι το άλλο άκρο από το 20th Century Boys . Και τα δύο έχουν έξυπνη ιστορία αλλά θα μπορούσε κανείς να πει ότι ενώ το 20Century Boys σου βγάζει μια ζεστασιά γιατί βασίζεται σε ανθρώπινους και ζεστούς χαρακτήρες, το MPD Psycho σου βγάζει απλά απελπισία γιατί ολοι του οι χαρακτήρες είναι βαθιά προβληματικοί. Δεν μπορείς να ταυτιστείς με κάποιον από εκεί μέσα, ενώ οι πισώπλατες μαχαιριές δίνουν και παίρνουν.
Eden- It's an Endless World. Άλλο ένα dystopian manga το οποίο για άλλο ξεκινάει και τελικά αλλιώς εξελίσσεται. Απρόβλεπτο με πολύ ωραίες ιστορίες και χαρακτήρες και μια αρκετά πρωτότυπη προσέγγιση σε ένα θέμα που έχει χρησιμοποιηθεί άπειρές φορές (aka deadly virus on the earth).
Οldboy - Σε αυτό βασίστηκε η ομώνυμη ταινία. Τα λόγια είναι περιττά.
Αkumetsu - In a way είναι ένα manga που θα μπορούσε άνετα να προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα. Με άλλα λόγια μια ομάδα πολιτικών και μεγαλοπαραγόντων έχει πνίξει την Ιαπωνία στο χρέος (rings a bell?) και κάποιος κάποια στιγμή τα παίρνει κρανίo και αρχίζει να θερίζει κόσμο σε suicide missions. Γιατι όμως το άτομο που υποτίθεται ότι έχει πεθάνει εμφανίζεται σώο και αβλαβές ξανά και ξανά?
Βattle Royale- Eνέπνευσε τόσα manga που ουσιαστικά θα μπορούσε να πει κανείς ότι ξεκίνησε ολόκληρο genre.
Kurosagi Corpse Delivery Service- Για το μακάβριο χιούμορ του και τις συνεχείς αναφορές σε otaku culture πασπαλισμένα με μια γερή δόση detective mystery.
Ludwig Revolution - Ολα τα disturbing πράγματα που μπορείς να διακρίνεις διαβάζοντας between the lines στα κλασσικά παραμύθια, και άλλα τόσα που δεν θες να σου περάσουν από το μυαλό τώρα ξεδιπλώνονται σε μια θεότρελη μαύρη κωμωδία. Και ποτε δεν ξαναείδα την κοκκινοσκουφίτσα με το ίδιο μάτι.
Solanin - Είναι ισως το χαρακτηριστικότερο δείγμα του γιατί όταν ένα manga έχει δύναμη και συναισθηματικό υπόβαθρο μπορεί να σε επηρεάσει ακόμη και χωρίς υπερβολές και τυμπανοκρουσίες. Γήινο, ρεαλιστικό και πολύ μα πολύ γλυκό.
Posted 05 December 2011 - 15:30
Ναι είναι πολύ καλύτερο το manga DW.Hmm μπορώ να πω έχει "ενδιαφέρον σχέδιο" (
) θα το έχω υπόψιν μου!
Το Liar Game το έχω διαβάσει (φοβερό) και το Shingeki το διαβάζω αυτές τις μέρες (είμαι κάπου στην μέση). Το St&rs φαίνεται πολύ ενδιαφέρων και το space theme είναι από τα αγαπημένα μου. Είναι και λίγα τεύχη οπότε είμαστε κομπλέ. Τώρα το Deadman Wonderland είχα δει λίγα πράγματα από το anime και δεν με τράβηξε πολύ. Το manga είναι καλύτερο?
!
Και το stars τώρα ξεκίνησε στο Shonen Jump και μπορεί να κοπεί, αλλά αυτό είναι επειδή είναι πολύ ψαγμένο και πολύπλοκο για τα επίπεδα του Jump. Checkάρε το.
Also tagged with one or more of these keywords: recommendations
The Community Bar →
Off Topic →
Ιδέες, πληροφορίες και προτάσεις για δώρα!Started by plotolp , 20 Dec 2012 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Ψυχαγωγία - Διασκέδαση →
Βιβλία →
Book RecommendationsStarted by Anelis , 08 May 2012 ![]() |
|