Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Manga Recommendations

recommendations

• Please log in to reply
1133 replies to this topic

#436 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 09 February 2011 - 23:29

Κανα καλο manga που να εχει σχεση με samurai ή τουλαχιστον με ninja? Θελω να ειναι ρεαλιστικο (να μην πετανε, ριχνουν ακτινες κτλ...).

Μην μου προτεινετε τα:

• Blade of the Immortal
  • Gamaran
  • Sidooh
  • Vagabond
  • Rurouni Kenshin
  • Samurai Champloo
  • Lone Wolf and Cub

#437 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 February 2011 - 23:37

* Lady Snowblood
* Because Goodbyes are Coming Soon
* Daichi Gokujou Chi Dairuma Rikishi
* Samurai Executioner

Edit: Αν δε σε χαλάει ένα ελαφρώς διαφορετικό setting Ravages of time Maybe?

Edited by iristella, 09 February 2011 - 23:44.

#438 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 09 February 2011 - 23:45

Το Lady Snowblood το ειχα διαβασει αλλα δεν μου αρεσε. Το Because Goodbyes are Coming Soon το εχω διαβασει και μου αρεσε πολυ. Αμα δεν βρω κανα καλυτερο θα αρχισω το Samurai Executioner.
Thank you. :3

#439 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 10 February 2011 - 00:03

Napster οπως εισαι πηγαινε διαβασε το Takemitsu Zamurai.
Οτι καλυτερο edo-period/samurai/ronin manga εχω διαβασει ισως.Και εχω διαβασει πολλα στο ειδος.Θα φτιαξω και τοπικ αργοτερα το βραδυ γιατι δεν υπαρχει ουτε μια αναφορα στο forum.Τσεκαρε το παντως asap.

Tο Ravages of Time εννοειται πως ειναι must read αλλα ειναι αρκετα βαρυ και θελει υπομονη.Bεβαια εσυ εχεις παιξει dw oποτε θα αισθανθεις αρκετα πιο ανετα/οικεια και θα γουσταρεις με τις αναφορες-fanservice του Chen Mou.

Edited by Hanzo, 10 February 2011 - 00:08.

Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#440 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 10 February 2011 - 03:28

πειτε μου μερικα must read manga plz γιατι εχω ξεμεινει.
Δεν με ενδιαφερει τι genre ειναι (εκτος απο shoujo).

20th Century Boys/Pluto/Monster/Billy Bat/Master Keaton ότι υπάρχει από Urasawa γενικά δηλαδή

Εnd of story.

2bbd14fc.jpg

#441 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 11 February 2011 - 00:50

Akumetsu

ξεκινησα αυτο και ειναι πολυ καλο (μεχρι εκει που εχω φτασει τουλαχιστον)

thnx

#442 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 15 February 2011 - 19:43

Μολις τελειωσα το Trinity Blood (Anime) κ θελω να ξεκινησω να διαβαζω το manga. Ξερει κανεις να μου πει απο πιο κεφαλαιο να ξεκινησω ή πρεπει απο την αρχη??

PS: Ελπιζω να γραψα στο σωστο thread!

#443 Startruck19

Startruck19

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 19 February 2011 - 13:54

Για όλους,τα παρακάτω manga είναι υπέροχα!!!

D.Gray-Man
PSYREN
Fairy Tail
Defense Devil
---------------------------------------------

Πωρωθείτε σας παρακαλώ!!! :riiight:

Edited by Startruck19, 19 February 2011 - 14:03.

Posted Image LET'S DEFENSE DEVIL xD

#444 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 07 March 2011 - 18:23

Ξερεις κανεις κανενα manga του στυλ μυστηριου-θριλλερ-ατμοσφαιρα που να θυμιζει λιγο το πρωτο κεφαλαιο του Umineko????

sc5bab.jpg

#445 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 20 March 2011 - 03:04

Ξερεις κανεις κανενα manga του στυλ μυστηριου-θριλλερ-ατμοσφαιρα που να θυμιζει λιγο το πρωτο κεφαλαιο του Umineko????

Μπορεις να αρχισεις το Higurashi no Naku koro Ni με παρομοιο setting αν και διαφορετικη εξελιξη των μυστηριων. Το Umineko ειναι λιγο μοναδικο στο ειδος του αλλα και γενικοτερα. Μας βαζεις δυσκολα..

Και γω με την σειρα μου να ζητησω και εγω κατι.. Ψαχνω ενα romance manga (ΟΧΙ shoujo/josei, OXI shounen-ai/yaoi ΟΧΙ yuri/shoujo-ai) κατα προτιμηση Shounen/Seinen, που να εχει καποιο στοιχειωδες story (δηλαδη να μην ειναι μονο fanservice). Καλο θα ηταν να μην ειναι Gender Bender, αλλα αν δεν υπαρχει κατι αλλο..

Μην προτεινετε τα:

-GE - Good Ending
-Kimi no Iru Machi
-Suzuka
-Pastel
-Love Hina
-Kami nomi zo Shiru Sekai
-Fortune Arterial
-Ichigo 100%
-Ane doki
-Girls Saurus
-Ai Kora
-REC
-Hetakoi
-Tonagura
-Amagami
-Open Sesame
-No Bra
-School Days (προφανως)
-Mahoraba
-Welcome to the NHK
-I''s
-IO
-Umi no Misaki
-Dears
-Sora no Otoshimoto
-Sundome
-Countrouble
-Kimikiss
-Ginen Shounen
-Bitter Virgin

Τωρα που τα ξανακοιταω, πολλα ειπα. Εγω σας βαζω πιο δυσκολα

ψαχνω ενα manga σε στυλ suzuka, kimi no iru machi δλδ με αγορι πρωταγωνιστη

Μπορεις να δοκιμασεις το GE- Good Ending και Ichigo 100%. Αυτο ειναι απο τα λιγα που μου ερχονται στο μυαλο σε στυλ Seo Kouji (ο συγγραφεας αυτων που ανεφερες). Μπορεις επισης να δεις τα παρακατω:
Love Hina, Mahoraba, IO, I''s.

Εχω κι αλλα αν δεν σου φτανουν αυτα.. ή αν δεν ειναι αυτο που ψαχνεις.

εχει διαβασει κανεις το zippy ziggy, μπορει να μην εχει πολυ καλο artwork αλλα ειναι απο τα πιο αστεια που εχω διαβασει.

αξιζει

Βασικα στο Zippy Ziggy το artwork και οι εκφρασεις των χαρακτηρων ειναι το μονο που αξιζει..

Edited by iristella, 20 March 2011 - 03:25.
triple post

#446 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 20 March 2011 - 04:06

καθολου δυσκολο κατ'εμε ... δοκιμασε αυτο ..και αν δεν σου αρεσει ... δεν νομιζω να βρεις κατι αλλο ...limited lovers λοιπον ...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#447 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 March 2011 - 04:10

Aφού το παληκάρι λέει ότι δεν θέλει shoujo :borednn9:.

Αnw Zentsugi αφενός μην κάνεις πολλαπλά post αφετερου ρίξε μια ματιά σε Toradora, Hatsukoi Limited, Air, White Album

#448 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 20 March 2011 - 04:56

καθολου δυσκολο κατ'εμε ... δοκιμασε αυτο ..και αν δεν σου αρεσει ... δεν νομιζω να βρεις κατι αλλο ...limited lovers λοιπον ...

Το δυσκολο ηταν να προσεξεις το κεφαλαιο ΟΧΙ στα genres που δεν ηθελα και που το εγραψα ετσι για αυτο τον λογο :/

.Αnw Zentsugi αφενός μην κάνεις πολλαπλά post αφετερου ρίξε μια ματιά σε Toradora, Hatsukoi Limited, Air, White Album

Ναι εχεις δικιο για τα post δεν ηταν προθεση μου.

Οσο για τα recommendations, νομιζω αυτα ειναι anime..? Σε manga απο αυτα μονο το Hatsukoi Limited ξερω.. Για το Air δεν ξερω αλλα θα τα κοιταξω και τα 2..

Arigatogozaimasu:lovulovu:

#449 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 20 March 2011 - 13:25

Zentsugi τρέχεις για Psychic Academy.... ^^

Και ίσως το A.I. (του τυπά που έκανε το Love Hina), το SankaRea (με λίγα ζόμπια), Brain Powered, Full Metal Panic (οπωσδήποτε)... Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν και άλλα που ξεχνάμε βέβαια, οπότε μην ανησυχείς, θα έχεις αρκετό υλικό για διάβασμα. :)

Posted Image

#450 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 20 March 2011 - 13:49

κοιτα ερωτικο αλλα οχι shoujo wtf!? υπαρχει τετοιο πραγμα?
δλδ ερωτικο που να εχει γραφτει για ενηλικες αντρες?
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

Also tagged with one or more of these keywords: recommendations