Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 07 December 2010 - 17:23
Posted 07 December 2010 - 17:38
Tokyo Crazy Paradise
Skip Beat
Othello
Beast Master
Dengeki Daisy
Clover
Ludwig Kakumei
Evyione
Toraware No Minoue
X-Day
After School Nightmare
Dokuhime
Kuro Bara Alice
The Bride Of the Water God
Ouran High School Host Club
The Wallflower
Embalmer
Fairy Cube
Claire De Lune
Last Quarter
και αν θες κι άλλα εδώ είμαστε

Posted 23 December 2010 - 01:06
Καμιά πρόταση για Romance/Slice of Life/School Life αλλά όχι shoujo ?
Επίσης κάτι σε Supernatural/Mindfuck/Random ?
(Προτάσεις σε άτομο που δεν έχει διαβάσει σχεδόν τίποτα!)
Κατά προτίμηση να μην έχουν βγει σε ανιμέ.

Posted 23 December 2010 - 01:29
Newfag incoming!
Καμιά πρόταση για Romance/Slice of Life/School Life αλλά όχι shoujo ?
Seduction More Beautiful Than Love maybe?
Ane Doki?
Tώρα βέβαια το δυσκολεύεις γιατί θες μεν romance αλλά όχι shoujo, πράγμα που είναι κάπως ακατόρθωτο γιατί τα περισσότερα romance είναι labeled ως shoujo. Εκτός και αν μιλάμε για shounen ai/shoujo ai οπότε αλλάζει το θέμα. XD Ή εκτός και αν θες κάτι σε πιο ecchi, harem φάση.
Επίσης κάτι σε Supernatural/Mindfuck/Random ?
Becchin to Mandala είχα διαβάσει πρόσφατα. Έκαψα φλάντζες. Δοκίμασε και τα υπόλοιπα του ίδιου mangaka.
Posted 23 December 2010 - 01:44
Tώρα βέβαια το δυσκολεύεις γιατί θες μεν romance αλλά όχι shoujo, πράγμα που είναι κάπως ακατόρθωτο γιατί τα περισσότερα romance είναι labeled ως shoujo. Εκτός και αν μιλάμε για shounen ai/shoujo ai οπότε αλλάζει το θέμα. XD Ή εκτός και αν θες κάτι σε πιο ecchi, harem φάση.
Αμέσως εκεί το πήγε

Εννοώ να μην είναι το shoujo το κύριο στοιχείο, κατά τ' άλλα δεν με πειράζει. No need for ecchi & harem. Ευχαριστώ για τα recommends, ότι πρέπει είναι! *starts reading*

Posted 04 January 2011 - 15:29
αξιζει
Posted 04 January 2011 - 21:16

Posted 04 January 2011 - 21:50

Posted 04 January 2011 - 22:24

Posted 04 January 2011 - 22:27
Posted 04 January 2011 - 22:54

Posted 06 January 2011 - 23:52
Το σχέδιο δεν με απασχολεί τρομερά, (όχι οτι με χαλάει να έχει καλό σχέδιο, αλλά δεν θα κολλήσω εκεί).
Όταν λέω σοβαρό, μπορεί να έχει σχέση με κοινωνικά θέματα, πολιτικά, ακόμη και δράμα να είναι ξέρω γω, ή human relationships τελοσπαντων αλλά όχι χαχαχου.
Αυτά τα ολίγα lol

thanx in advance^^

Posted 07 January 2011 - 00:03
Δοκίμασε και manga της Nananan Kiriko.
Posted 07 January 2011 - 02:02
Θέλω κάτι σοβαρό, real life (όχι φανταστικό στοιχείο), κι όχι μυστήριο (μου αρέσει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο είδος, αλλά θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό).
Το σχέδιο δεν με απασχολεί τρομερά, (όχι οτι με χαλάει να έχει καλό σχέδιο, αλλά δεν θα κολλήσω εκεί).
Όταν λέω σοβαρό, μπορεί να έχει σχέση με κοινωνικά θέματα, πολιτικά, ακόμη και δράμα να είναι ξέρω γω, ή human relationships τελοσπαντων αλλά όχι χαχαχου.
Αυτά τα ολίγα lol
thanx in advance^^
Onani Master Kurosawa
Also tagged with one or more of these keywords: recommendations
The Community Bar →
Off Topic →
Ιδέες, πληροφορίες και προτάσεις για δώρα!Started by plotolp , 20 Dec 2012 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Ψυχαγωγία - Διασκέδαση →
Βιβλία →
Book RecommendationsStarted by Anelis , 08 May 2012 ![]() |
|