Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Manga Recommendations

recommendations

• Please log in to reply
1133 replies to this topic

#181 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 08 February 2010 - 19:13

Guys θέλω τα φώτα σας:nod:,ψαχνω να διαβάσω κάτι σχετικό με gangs,υποκοσμο,yakuza και τέτοια παρακμιακά που θα απευθυνεται περισσοτερο σε ενηλικο κοινο.Το Sanctuary το εχω ηδη διαβάσει ...

ό,τι είπε ο serestrum, + blue spring, old boy κ ίσως και το dogs

Posted Image

#182 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 08 February 2010 - 19:44

Guys θέλω τα φώτα σας:nod:,ψαχνω να διαβάσω κάτι σχετικό με gangs,υποκοσμο,yakuza και τέτοια παρακμιακά που θα απευθυνεται περισσοτερο σε ενηλικο κοινο.Το Sanctuary το εχω ηδη διαβάσει ...

Εκτός από όσα είπαν οι προηγούμενοι μπορείς να κοιτάξεις και το Eden: It's an Endless World. Δεν είναι το κύριο θέμα αλλά έχει πολύ υπόκοσμο, ειδικά από το 6ο volume και μετά.

15fkk04.jpg

#183 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 February 2010 - 21:52

Easy ppl with the chit chat. Συνεχίστε ontopic! :congrats:

#184 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 11 February 2010 - 10:45

Εχω χάσει τόσο πολύ επαφή που καταφεύγω εδώ...Λεπόν.Είμαι στην τελική ευθεία να φτάσω Οngoing σε Berserk και Claymoar (intended) ταυτόχρονα.Οπότες για να μην υποτροπιάσω,με πιάσει στερητικό σύνδρομο και τρέμω στις γωνίες στα διαλείμματα μου από το διάβασμα θέλω κάτι σάπιο-μεσαιωνικό με σφαγές και story.Βεβαια δεν είναι εντελώς απαραιτητο να είναι μεσαιωνικό με τη διαφορά ότι το setting που ψαχνω δε θέλω να ειναι μελλοντολογικό ουτε μεσαιωνική Ιαπωνία(όπως είπε και ένας φίλος μου,μερικές φορές ο συνδιασμός παντόφλα-κάλτσα-κιμονό με φρικάρει ).
Ίσως και κάτι παρόμοιο με Hellsing(παίζει να διαβάσω και το ίδιο το Hellsing άλλωστε).
Ακούω!
Posted Image

#185 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 11 February 2010 - 11:02

Oκ εδώ πάει νομίζω.
Vinland Saga.
Σάπιο, μεσαιωνικό, σφαγές και story.

#186 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 11 February 2010 - 11:11

Oκ εδώ πάει νομίζω.
Vinland Saga.
Σάπιο, μεσαιωνικό, σφαγές και story.

Viking story???:blingeye2:
Είσαι θεός...Αυτό έχω μόνο να πω...Θεός.

EDIT:Διαβασα 3 chapter και ως τωρα είναι άψογο...Thanx man,o,τι ακριβως χρειαζομουν!

Edited by Anyparktos, 11 February 2010 - 12:41.

Posted Image

#187 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 11 February 2010 - 13:30

ορμησατε ... οχι σημερα , χθες ! http://www.mangafox.com/manga/mangaka_san_to_assistant_san_to/
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#188 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 11 February 2010 - 14:32

GENSHIKEN δαγκωτο....ενα μανγκα για τους οτακου....πολυ πλακα αλλα εχει και μυνηματα γαι την καθημερινη ζωη....
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#189 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 14 February 2010 - 21:50

θελω ενα manga διαστροφικο full...για να ξεχασω την ημερα του αγιου βαλεντινου μιας και με βρηκε μονο.....

#190 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 14 February 2010 - 21:52

MPD Psycho.

και να θυμασαι την ωρα που το ζητησες.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#191 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 14 February 2010 - 21:54

Αν θες αιμομιξιες, σαπια αριστοκρατια, διεστραμενους ευγενεις και λοιπα ωραια εμπαινε για Count cain/godchild.
Αν τα θες ολλα αυτα με αγγελους/διαμονες, angel sanctuary is the answer.

qzMHWHd.png

#192 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 15 February 2010 - 00:01

Καλό το MPD Psycho, αλλά άμα θες κάτι διαστροφικό full, θα πρέπει να καλέσουμε τις ειδικές δυνάμεις... :kill4u:

Εγώ θα πω απλά τα ονόματα δύο mangaka, κι εσύ διάβασε ό,τι βρεις από αυτούς:

Suehiro Maruo
Shintarou Kago

... και καλά αποκαΐδια... Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#193 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 16 February 2010 - 04:33

και από shintaro kago οπωσδήποτε το abstraction
ψάξε και τον hino horror είναι λιιιίγο λιγότερο αηδιαστικός από τον suehiro

Posted Image

#194 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 17 February 2010 - 05:11

Εγω ενα εχω να προτεινω προς το παρον γιατι δν βλεπω πολλες συστασεις για αυτης της κατηγοριας manga!
Pastel
Posted Image
Την ιστορια μπορειτε να την βρειτε στο ομωνυμο topic εδω στο φορουμ,η στο wikipedia.
Απλα θα προσθεσω οτι,ο Kobayashi εχει κανει φοβερη δουλεια με το σχεδιο και με τους χαρακτηρες,και καταφερνει να συνεχιζει την ιστορια χωρισ να σε κανει να χανεισ το ενδιαφερον,αλλα να στο κεντριζει περισσοτερο.
Για τους ecchi/romance lovers που ψαχνονται,εχω να πω:Μήν το σκέφτεστε,ξεκινήστε το!!

#195 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 17 February 2010 - 17:12

Δεν ξέρω σε πια κατηγορία πέφτει, το διάβασα τυχαία, αλλά μ' άρεσε (ένα break από τα battle,psychological manga) το Kimi no Iru Machi. Έχουμε κάτι παρόμοιο σε αυτό;

Also tagged with one or more of these keywords: recommendations