Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#1156 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 21:42

Καλώς ήρθες Ηλία

#1157 Evil Grin

Evil Grin

Μαρμελαδομπισκοτοζελεδάκι

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 22:03

Γεια σε όλους. Με λένε Ηλία, είμαι 17(σχεδόν δηλαδή, σε λίγες μέρες είναι τα γενέθλιά μου) και μένω στην Αθήνα. Ασχολούμαι με τα anime εδώ και ένα χρόνο περίπου, αν και δεν είμαι και τόσο πωρωμένος(μία η έλλειψη χρόνου, μία οι άλλες ασχολίες μου, καταλαβαίνετε τέλος πάντων) και ένας φίλος μου μου έδειξε αυτό το forum. Έχω την τάση να βρίσκω αρνητικά σημεία στα πάντα (τίποτα δεν είναι τέλειο :rolleyes:) και οι σειρές που προκαλούν κρούσματα mindless fanboyism τείνουν να με απωθούν, αν και δεν έχω πρόβλημα να βλέπω κάτι που είναι σχετικά μέτριο. Εκτός από τα anime έχω και άλλες ασχολίες, αλλά νομίζω ότι ήδη έχω γράψει αρκετά >.>

Καλέ τί είναι αυτός ,πολύ σοβαρός είσαι γι'αυτό το φορουμ Ηλία ,anyway καλοσήρθες και από μένα .:wis:
[SIGPIC]C:\Documents and Settings\USER.EYA-MIX\Desktop\ANIME\ANIME\school copy.jpg[/SIGPIC]

#1158 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 08:21

Καλέ τί είναι αυτός ,πολύ σοβαρός είσαι γι'αυτό το φορουμ Ηλία ,anyway καλοσήρθες και από μένα .:wis:

Με το περασμα των χρονων, επερχεται και η σοβαροτητα (σε αρκετους εν παση περιπτωσι) :wis:

Ηλια καλως ηρθες στο anime.gr :)
All hail the machine
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1159 I_am_Neji

I_am_Neji

Master Cosplayer

• Members
  • 47 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 22:01

Hello guyz! Graftika sto site prin liges imeres kai eipa pws eine kairos na sistitho mias kai eida pws eine kalo! Loipon eime o Neji h allios M.O.D ( ti simeni na to brite monoi sas)! eime 16 xronon kai menw sto kentro stin thessaloniki!Opios erthi tha me dei sto Anime party :)

#1160 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 22:57

Καλώς ήρθες Neji.

Τα Greeklish Απαγορεύονται στο forum. Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε gr33klish στις απαντήσεις σας...^^

#1161 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 22:58

Γεια σου neji και σου εύχομαι καλή διαμονή στο forum! μάλλον θα σε δω γιατί θα είμαι και εγώ!

#1162 I_am_Neji

I_am_Neji

Master Cosplayer

• Members
  • 47 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 23:16

Wraia nasia27! Tha eime ntimenos kakashi ( ama prolabo na etimaso tin stoli ) :D

#1163 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2007 - 23:33

Welcome Neji, όπως σου είπε ήδη η Darkchilde:
τα greeklish απαγορεύονται στο forum. Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε gr33klish στις απαντήσεις σας.
Πέρνα από εδώ http://www.anime.gr/forums/%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EA%E1%E9-%C1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2/918-%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-%D4%CF%D5-forum.html για να διαβασεις τους κανόνες του foroum σε παρακαλώ.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#1164 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2007 - 17:36

Hi all.

Με λενε Σπυρο και λατρευω τα anime τη πρωτοτυπο πραγμα.^^

Ειμαι 22 ε αυτα!!! :P :P :P :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1165 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2007 - 20:43

καλωσήρθες σπύρο! και καλά posts!

#1166 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2007 - 23:18

Επιτέλους ενέδωσες στον πειρασμό που λέγεται anime.gr και μας τιμάς με την παρουσία σου!!!:congrats:
Ελπίζω να περάσεις καλά στο anime.gr!!!:Blissfull:
Τα λέμε στο φόρουμ.:wis:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#1167 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 00:07

Καλώς ήρθες Shin_Getta :hi:

E5VV38U.jpg

#1168 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 13:16

Arigatou,arigatou guys για τα θερμα σας λογια. :D
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1169 Evil Grin

Evil Grin

Μαρμελαδομπισκοτοζελεδάκι

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2007 - 12:26

καλώς τους
:hi:neji
:hi:Shin_Getta
[SIGPIC]C:\Documents and Settings\USER.EYA-MIX\Desktop\ANIME\ANIME\school copy.jpg[/SIGPIC]

#1170 Deepdive_

Deepdive_

John Rambo Is Dead

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2007 - 20:24

Έχω κάνει register εδώ και πολύ καιρό αλλα είπα να αρχίσω να γίνομαι ενεργό μέλος. Λοιπόν με λένε Deepdive (λέμε τώρα :P) και είμαι απο την Αθήνα !! Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου anime (εκτός απο pokemon - yugioh :D :lol: ) αλλά μου αρέσει πολύ ο Ιαπωνικός πολιτισμός και η κουλτούρα. Ίσως να αρχίσω τα anime series και γώ, αν με πείσει κάποιος :lol:
Welcomήρθα :)