Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#1141 Fallen Dreamer

Fallen Dreamer

Current name: Nameless

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 13:53

Welcome :) πως σε λένε και που μένεις;

Με λένε Θοδωρή (Άκη καλύτερα, δεν είμαι τοοοόσο σοβαρος :tongue:) και μένω Αθήνα...
Να πώ όνομα πατέρα, μάνας, μισθό κλπ.; :rofl:

Dimitra©;109745](Κάποιον είδα παραπάνω να παραπονιέται για μικρές ηλικίες?)

Πάντως, ναι, παραπονιέμαι για τις μικρές ηλικίες γιατί πιστεύω ότι είναι χαζομάρα να μας πιέζουν τόσο πολύ....
Τέλος πάντων, έχετε να μου προτείνεται κάποιο manga/anime; Τον Naruto τον ξέρω, μην κάνετε τον κόπο:P...

[FONT=Trebuchet MS]ΟΟΟ φανταστικό, ξεκίνησα νέα σελίδα στη συζήτηση; χιχι! :)

:hi:Δεν ξέρω και πολλά από manga και anime, αλλά έχω πολλή όρεξη να μάθω!:blingeye2:Δεν είμαι φιλόλογος και συνήθως γράφω στα αγγλικά, γι'αυτό ενδέχεται να κάνω πολλά ορθογραφικά λάθη...
...<3 Loveless...

#1142 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 14:16

exm απλά βγάζεις τι συζήτηση εκτος θέματος.
υπάρχουν ειδικά threads για τις ερωτήσεις σου.
ψάξε λίγο με το search και θα σου έρθουν όλα μπροστά σου

Δήμητρα καλώς όρισες θα χαρούμε να σε δούμε στο party

#1143 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 14:33

καλώς ήρθες Δήμητρα! μπορεί να έρθω και εγώ!

#1144 ADHSS

ADHSS

The Majestic

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 14:38

Καλώς εχόντων των πραγμάτων λέω να δώσω κι εγώ το παρών.
~ Nomen Ilis Mors ~

#1145 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 19:57

Βλέπω κράτησε καιρό αυτό το post και μιας και είμαι κι εγώ σχετικά καινούρια.. με λένε Ελένη είμαι 16 χρονών και ξεκίνησα να βλέπω συστηματικά anime μόλις πριν ένα χρόνο. Ωστόσο οφείλω να ομολογήσω πως αν και γράφτηκα στο anime.gr μόλις πριν από κάποιους μήνες (γράφτηκα τον Ιούλιο αλλά αντιμετώπισα κάποια ψιλοπροβληματάκια με το log in) έχω κάνει σημαντική πρόοδο σε σχέση με τις γνώσεις μου περί anime.. thnx everybody..!!

#1146 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 20:20

γεια σου Ελένη και χαίρομαι που ακόμη ένας προστέθηκε στην παρέα μας!

#1147 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2007 - 13:47

:awww:...Καλοσωρίζουμε όλα τα νέα μέλη μας. Σας ευχαριστούμε για το λάθος που κάνατε να μας προτιμήσετε για τον βασανισμό σας...τα λέμε σύντομα...:kill4u:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1148 Fallen Dreamer

Fallen Dreamer

Current name: Nameless

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2007 - 14:51

exm απλά βγάζεις τι συζήτηση εκτος θέματος.
υπάρχουν ειδικά threads για τις ερωτήσεις σου.
ψάξε λίγο με το search και θα σου έρθουν όλα μπροστά σου

Τέλοσπάντων χίλια συγνώμη που τη βγάζω εκτώς θέματος τη συζήτηση :oops:
δεν το πρόσεξα :(
Είναι κίτρινη κάρτα; :unsure:

Καλώς ήρθατε!:)

:hi:Δεν ξέρω και πολλά από manga και anime, αλλά έχω πολλή όρεξη να μάθω!:blingeye2:Δεν είμαι φιλόλογος και συνήθως γράφω στα αγγλικά, γι'αυτό ενδέχεται να κάνω πολλά ορθογραφικά λάθη...
...<3 Loveless...

#1149 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2007 - 14:56

Καλα,δεν θα σε σκοτωσουμε κιολλας:hahaha:
Spoiler:

#1150 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2007 - 17:40

αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να τον βασανίσω στο υπουργείο μου.

#1151 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2007 - 01:09

Λοιπον, εκεί που βρισκόμουν στο anidb και έγραφα reviews, ένα μέλος ονόματι kienzan μου πρότεινε να γραφώ κι εδώ και να πρήξω κι εδώ τον κοσμάκη με τις απόψεις μου.

Είμαι από τα ξακουστά Κύμινα, δουλεύω περιστασιακά σαν γραφίστας και λατρεύω να θάβω μέτριες σειρές anime. Πιστεύω ότι έχω αρκετές γνώσεις επί του θέματος και λέω να ξεκινήσω να γράφω μόλις καταλάβω που στο κόρακα είναι το κάθε τι.

#1152 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2007 - 02:45

απο τα ξακουστά Κύμινα ?
Αλήθεια τι λέτε;
Καλώς ήρθατε

#1153 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2007 - 07:34

Λοιπον, εκεί που βρισκόμουν στο anidb και έγραφα reviews, ένα μέλος ονόματι kienzan μου πρότεινε να γραφώ κι εδώ και να πρήξω κι εδώ τον κοσμάκη με τις απόψεις μου.

Είμαι από τα ξακουστά Κύμινα, δουλεύω περιστασιακά σαν γραφίστας και λατρεύω να θάβω μέτριες σειρές anime. Πιστεύω ότι έχω αρκετές γνώσεις επί του θέματος και λέω να ξεκινήσω να γράφω μόλις καταλάβω που στο κόρακα είναι το κάθε τι.

LOL @ username :P

Έτσι, έτσι... να αποκτάμε περισσότερους reviewers! :wooi2:

Roriconfan, καλωσήλθες στο forum μας, καλά posts (και reviews :congrats:) σου εύχομαι! :bath:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1154 Evil Grin

Evil Grin

Μαρμελαδομπισκοτοζελεδάκι

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 13:10

Καλοσήρθατε όλοι ,αν και εγώ είμαι σχετικά νέο μέλος τέλος σπάντων , για έλα να έρχονται κι άλλοι , έλα να βλέπω κόσμο :burningbe3:
[SIGPIC]C:\Documents and Settings\USER.EYA-MIX\Desktop\ANIME\ANIME\school copy.jpg[/SIGPIC]

#1155 MetahumanPrototype

MetahumanPrototype

>.>

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 18:19

Γεια σε όλους. Με λένε Ηλία, είμαι 17(σχεδόν δηλαδή, σε λίγες μέρες είναι τα γενέθλιά μου) και μένω στην Αθήνα. Ασχολούμαι με τα anime εδώ και ένα χρόνο περίπου, αν και δεν είμαι και τόσο πωρωμένος(μία η έλλειψη χρόνου, μία οι άλλες ασχολίες μου, καταλαβαίνετε τέλος πάντων) και ένας φίλος μου μου έδειξε αυτό το forum. Έχω την τάση να βρίσκω αρνητικά σημεία στα πάντα (τίποτα δεν είναι τέλειο :rolleyes:) και οι σειρές που προκαλούν κρούσματα mindless fanboyism τείνουν να με απωθούν, αν και δεν έχω πρόβλημα να βλέπω κάτι που είναι σχετικά μέτριο. Εκτός από τα anime έχω και άλλες ασχολίες, αλλά νομίζω ότι ήδη έχω γράψει αρκετά >.>