Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#1066 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 21:30

hi mages eimai kainourgios edo pera kai tha ithela osi theloun na sustithoun kai na poun liga logia gia ton eauto tous!!!:hihi2:tha ithela kai merika tips about the forum.:Blissfull:

Merged, καλώς τον. Απλώς σε παρακαλώ να ΜΗΝ ξαναγράψεις με Greeklish, καθότι απαγορεύονται στο forum μας. ;)
1

#1067 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 16:11

Heyyy!!!New here the name's Yu~Kun :)

Δεν μου ερχεται να γραψω λεπτομερειες...γι αυτο και θα προσπαθησω να σας γνωρισω μεσω των topics

Βρε βρε βρε μικρος που ειναι ο κοσμος :hahaha:

Καλως ηρθες και καλα postings :congrats::congrats::congrats:
All hail the machine
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1068 Angel of dream

Angel of dream

Live Your Dreams!!!!

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 17:00

Hello!!!!Με λενε Angel of Dream!Ειμαι 16(για την ακριβεια 15,5) και μενω Αθηνα!!Τα αγαπημενα μου Anime ειναι rurouni kenshin,Noein,Black Cat και αλλα πολλα!!!!Οι αγαπημενες μου ταινιεs anime ειναι Fireflis,Howl's moving castle,The cat,Only yesterday!:thatsit:

#1069 Gaara of the desert

Gaara of the desert

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 18:24

Συγνώμη για τα ελληνικοαγγλικά, θα το θυμάμαι. Τελως παντων με λενε Παύλο και ειμαι 17.

#1070 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 15:56

Gaara, Angel of Dream, καλως ηρθατε! Have fun, post a lot :) :) :)
All hail the machine
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1071 Patty-Lucy_4_ever

Patty-Lucy_4_ever

L!!!!

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 01:52

:hi:Loipon.. eimai i Ptty kai eimai 15. Edw kai 2 xronia exw porw8ei me ta anime kai prospa8w na dw osa perissotera mporw!! Xekinisa me to elfen lied to opoio latrepsa alla teleftaia efaga kollima me to death note!! Kata ta alla asxoloume me to pc, paizw ki8ara, kanw skitsa kai paizw pc games.. akouw metal kai merika rockakia!! Ti alla??:hmmm: Dn xerw.. rwtiste me!!! :thatsit:

Pantvs me vlepv na kollaw kai me to forum sas!!!!:wooi2: :gotit:

#1072 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 02:05

Καλώς ήρθες Patty-Lucy_4_ever!
Πρώτα να σου πω οτι τα greeklish έχουν απαγορευτεί στο φόρουμ ύστερα από ψηφοφορία των μελών οπότε να γράφεις στα ελληνικά.
Επίσης ρίξε μια ματιά στα forum rules
Και να θυμάσαι ότι το search είναι ο καλύτερός σου φίλος πριν δημιουργήσεις νέο θέμα!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#1073 Anachronox

Anachronox

Starting...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 02:07

Hey Guys Im 22 I live in markopoulo my real name is Mario
The three things that people say characterize me are Heavy Metal Biker with an awkward taste for Animes
My job is Teaching english literature during weekends and as a profession Engine Tech.
If some human lives near me please inform me one way or another so that im not miserable all day in this lame city!!!
And my moto is Born With Nothing, Die With Everything

#1074 woodstock

woodstock

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2007 - 21:02

Γειά χαρά σας.

/begin trip down memory lane

Τάο Τάο, Ninja Boy, Plawres Sanshiro, Κάντι Κάντι.
Αυτά συνέστησαν την πρώτη μου επαφή σε πολύ τρυφερή ηλικία με τα γιαπωνέζικα κινούμενα σχέδια.
Άθλιες μεταγλωττίσεις κ επαναλήψεις, που σε απέτρεπαν να παρακολουθήσεις την πλοκή...

Fast forward
Η επαφή μου με τα σύγχρονα manga ξεκίνησε όταν διάβασα στο User (εποχές Pixel) ένα άρθρο σχετικά.
Έπειτα από πολύ ψάξιμο (τότε δεν υπήρχε το internet) κατάφερα να παραγγείλω το Akira σε VHS. Ακολούθησαν το Urotsukidoji (το μοναδικό Hentai που είχε σενάριο) κ κάποιες άλλες ταινιούλες ώσπου στη ζωή μου μπήκαν άλλες προτεραιότητες κ τα anime μπήκαν στην αναμονή...
Κατά καιρούς πετύχαινα στην τηλεόραση (κάτι παρακμιακά κανάλια με εξίσου παρακμιακά σήματα) το Nausicaa κλπ, ώστε η φλόγα δεν έσβηνε...

/end trip down memory lane

Πρόσφατα κάποιοι φίλοι με εισάγανε στα One Piece, Naruto, Full Metal Alchemist, οπότε αναζωπυρώθηκε η παλιά αυτή αγάπη.
Ψάχνοντας από δω κ από κει, βρήκα κ τις ταινίες του Studio Ghimli, οπότε είδα τι γίνεται στο τέλος της Nausicaa.

Old skool, but never too cool for school.

#1075 Mr.Eat-a-lot

Mr.Eat-a-lot

Itadakimasu!

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2007 - 21:32

Γεια σας. Ειμαι ο Πανος 15 χρονων, μενω Αθηνα, Νεα Φιλοθεη. Δεν εχω πολλη πειρα με τα ανιμε. Συγκεκριμενα αρχισα να βλεπω απ'το καλοκαιρι αλλα εχω δει αρκετα ηδη (elfen lied, monster, full metal alchemist, bleach, gantz, busou renkin, death note και αλλα που ξεχασα τωρα:P) Ηρθα για να μαθω κι αλλα εφοσον ειμαι ακομα noobas. Αυτα...και αλλα πολλα στο επομενο επεισοδιο :hero:

#1076 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 19:58

Γεια σας με λένε Νάσια(φανερό νομίζω ότι είναι) και είμαι 14 χρονών. Κανονικά από εδώ έπρεπε να ξεκινήσω και όχι από τα αλλά forums αλλά το προσπερνώ. Ζω στη Θεσσαλονίκη και έχω και εγώ τρέλα με τα anime. Σχεδιάζω ακατάπαυστα μιας και το σχέδιο είναι η αγαπημένη μου ασχολία(το καλοκαίρι η κολλητή μου δεν μπορούσε να με ξεκολλήσει από το γραφείο μου). Ξεκίνησα να βλέπω anime από πολύ μικρή δλδ τα dragonballs. Έχω δει πολλές σειρές (yu-gi-oh, sakura the cardcaptor, saman king κ.λ.π.) αλλά η αγαπημένη μου είναι το naruto. Ακούω μουσική ροκ/ποπ και λατρέυω τον κινηματογράφο. Δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι άλλο, είμαι ανοιχτή σε όλες σας τις ερωτήσεις, λέμε τώρα.:Blissfull:

#1077 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2007 - 12:04

Aloha σε ολους τους καινουριους της παρεας! καλα ποσταρισματα και καλα να περασετε :congrats:
All hail the machine
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1078 Khagrael

Khagrael

Starting...

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2007 - 16:10

Γεια σας και απο μενα με λένε Γιάννη είμαι 23 χρονών και σπουδάζω(:hahaha:) στην Κοζάνη. Κάποτε έβλεπα ταινίες έπεζα και κανα game αλλά εδώ και λίγο καιρό το μονο που κάνω είναι να βλέπω animes:P.

#1079 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2007 - 17:30

Εσύ κοίτα να εμπεδώσεις πρώτα το Ergo Proxy γιατί όλους τους υπόλοιπους στο #movies τους έπρηξα να το δούνε :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#1080 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2007 - 23:52

Πολλά καινούρια άτομα βλέπω ^^
Καλώς ορίσατε παιδιά and happy posting :)