Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#1021 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 27 October 2007 - 05:10

Αχεμ... Καλημερα και απο μενα. Βασικα εχω ξαναποσταρει εδω (καμια 30αρια σελιδες πιο πισω μαλλον), αλλα για πολλους και διαφορους λογους ειχα χαθει για παααααρα πολυ καιρο. Τεσπα, ο ασωτος υιος ξαναγυρισε και για να με θυμηθουν οι παλαιοτεροι και να με γνωρισουν οι νεοτεροι σκεφτηκα να ξαναγραψω εδω (οχι οτι δεν αξιζε ΟΛΟΚΛΗΡΟ thread η αφεντια μου, αλλα να μην μπινελικωνουν και οι mods ,χεχε!)

Ειμαι ο Δημητρης απο Ν.Σμυρνη (hail σε ολους τους Ν.Σμυρνιωτες, γιναμε πολλοι απ'οτι ειδα!) και ειμαι απο τους παππουδες αυτου του υπεροχου forum (hail και στους παππουδες λοιπον!!!) Ευελπιστω (chic) πλεον θα μπαινω αρκετα συχνα και οτι θα γνωρισω κι αλλους καμμενους ανιμαδες για να χαιρομαστε ολ τουγκεδερ!
Η συνεχεια επι της οθονης, στην εισοδο δεξια λουκουμαδες, σαμαλη, κωκ, τσιπς-πατατακια, αναψυχτικα και ποπ κορνε
All hail the machine
Posted Image

#1022 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 27 October 2007 - 05:15

Αχεμ... Καλημερα και απο μενα. Βασικα εχω ξαναποσταρει εδω (καμια 30αρια σελιδες πιο πισω μαλλον), αλλα για πολλους και διαφορους λογους ειχα χαθει για παααααρα πολυ καιρο. Τεσπα, ο ασωτος υιος ξαναγυρισε και για να με θυμηθουν οι παλαιοτεροι και να με γνωρισουν οι νεοτεροι σκεφτηκα να ξαναγραψω εδω (οχι οτι δεν αξιζε ΟΛΟΚΛΗΡΟ thread η αφεντια μου, αλλα να μην μπινελικωνουν και οι mods ,χεχε!)

Ειμαι ο Δημητρης απο Ν.Σμυρνη (hail σε ολους τους Ν.Σμυρνιωτες, γιναμε πολλοι απ'οτι ειδα!) και ειμαι απο τους παππουδες αυτου του υπεροχου forum (hail και στους παππουδες λοιπον!!!) Ευελπιστω (chic) πλεον θα μπαινω αρκετα συχνα και οτι θα γνωρισω κι αλλους καμμενους ανιμαδες για να χαιρομαστε ολ τουγκεδερ!
Η συνεχεια επι της οθονης, στην εισοδο δεξια λουκουμαδες, σαμαλη, κωκ, τσιπς-πατατακια, αναψυχτικα και ποπ κορνε

Κι αλλος νεοσμυρνιωτης ΚΑΙ Δημητρης... What the hell is going on?:erk:
Welcome back then και happy name day για χτες... :nosey:

Edit: Ααα, ναι! I love your ava btw...
Posted Image

#1023 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 27 October 2007 - 07:18

Edit: Ααα, ναι! I love your ava btw...

Φιλε μου εισαι ατομο με καλο γουστο! Φαινεται ο ανθρωπος που ειναι λατρης του ωραιου ;)

Απορια: Τα αστερακια που στροφερνουν κατω απ'το avatar μου τι ρολο βαρανε??
All hail the machine
Posted Image

#1024 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 27 October 2007 - 07:47

Δηλώνουν τον καιρό που είσαι γραμμένος στο forum ;)

#1025 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 27 October 2007 - 11:59

Καλώς επέστρεψες Musashi, χρόνια και ζαμάνια :terror2:. Το κάθε αστεράκι δηλώνει ένα εξάμηνο διαμονής στο forum.

E5VV38U.jpg

#1026 mikko

mikko

dementia

• Members
  • 6 posts

Posted 27 October 2007 - 18:09

εεεμ,τι να πω,μαλλον ειναι λιγο δυσκολο να αυτοσχολιαζεσαι...Μιχαλης,19,Θεσσαλονικη,υποτιθεται οτι σπουδαζω(Κοζανη),ποδοσφαιρο,σινεμα,ανιμε,μουσικη,βιβλια,εχω την κακη συνηθεια να χανω τον ελεγχο οταν πινω και μελαγχολω...σε γενικες γραμμες υπαρχω :P.
ε οχι πατερα...η αληθεια βρισκεται στους sex pistols....γκεγκε?

#1027 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 27 October 2007 - 21:22

hello there!!! Annie εδώ εξού και το Αnnie-maki. Από Θεσσαλονίκη και εγώ, Συγχαρητήρια για το site είναι φοβερό. Είμαι ψιλό-άσχετη ακόμα όμως θα βελτιωθώ έτσι όπως το πάω θα γίνω και εγώ μια anime addict.:gotit:
cu around

#1028 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 28 October 2007 - 01:03

Λοιπόν, να' μαι κι εγώ. Στην συνάντηση στο Θησείο ήμουν ο ψυχοπαθής με την φωτογραφική μηχανή. Το μόνο που έχω να πω έιναι ότι ό,τι και αν σας πει η Lockie για μένα, είναι κατάφορα, φρικτά ψέμματα. Είμαι αθώος για τα εγκλήματα αυτά. Αλήθεια!

#1029 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 28 October 2007 - 03:01

Mikko, Mithuna & Speedgrapher...welcome!!!!!!
καλωσορισατε..have a nice stay here & simple post everywhere :congrats:
@speedgrapher ανεβασε κ καμια εικονα να δουμε κ εμεις πως ειμασταν....
Posted Image

#1030 Dalmaril

Dalmaril

Minsc & Boo

• Members
  • 3 posts

Posted 28 October 2007 - 09:44

Καλημέρα!!! Εδώ Dalmaril το νεότερο μέλος. Συγχαρητήρια για το forum!!!! Είδα την ύπαρξη του forum από το forum του Φυσικού Αθηνών - έχω τελείωσει αλλά ακόμα το κοιτάω - αναμνήσεις, όπως και τα anime :)
Λοιπόν, μένω Παπάγου, Αθήνα, είμαι 23 και είμαι και εγώ παιδί που μεγάλωσε με γιαπωνέζικα κινούμενα σχέδια. Πρέπει να ομολογήσω ότι είναι μερικά τα οποία δε θυμάμαι όνομα, αλλά θυμάμαι πολυ καλά τα επεισόδια τους. Οπότε με τη βοήθεια σας ελπίζω να τα βρω.
Have No Fear, Rebellion is Here...

#1031 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 28 October 2007 - 10:24

Καλοσωρίζουμε όλα τα νέα μέλη μας...happy posting...:wooi2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1032 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 28 October 2007 - 11:41

Καλημερα, με λενε Γιωργο ή αλλιως Dxs. Ειδα το forum στο site του bnb forum. Mενω Αθηνα. Με ανιμε δεν εχω ασχοληθει πολυ :( εκτος απο αυτα που εδειχνε στην τηλεοραση και το shaman king :wooi2:, αλλα ελπιζω να μαθω πολλα εδω.

#1033 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 28 October 2007 - 14:42

Καλως ορισατε ολοι βρε, καλως ηρθατε :clap:
να περνατε καλα, να ποσταρετε πολυ και να περνατε καλα :dwarf:
Phantom, θενξ για το καλοσωρισμα! (ο Dante παλι, δεν ειπε κουβεντα, μου κραταει μουτρα? :erk: :emptyonexg1: )
All hail the machine
Posted Image

#1034 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 28 October 2007 - 14:48

Κοίτα fandom η Νέα Σμύρνη!!! me is moved
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#1035 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 28 October 2007 - 17:04

Μεγαλη ανιμομανα η Νεα Σμυρνη :dwarf::head:
κι ο Miyazaki απο δω ξεκινησε :lol::lol::lol:
All hail the machine
Posted Image