Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#1006 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 25 October 2007 - 12:47

Καλησπέρα σε όλους από έναν κομιξάκια. Έμαθα για το φόρουμ σας από τον Phantom Duck όταν τον ρώτησα αν υπάρχουν σε Ελληνικά τα DragonBall και μου είπε να περάσω κατά δω, γράφτηκα όμως σήμερα μετά από ένα ποστ του Konata_Izumi στο greekcomics.

Πέρα του dragonball δεν έχω πολλές άλλες επαφές με τα anime και manga αλλά εδώ μπορεί να βρω όλο και κάτι που με ενδιαφέρει : )

:hi: kolotouba, μου φαίνεται τελικά πως πρέπει να βάλουμε το greekcomics σαν affilates :P. Μην ανησυχείς, και εγώ όταν πρωτοήρθα σε αυτό το forum δεν ήξερα πολλά πέρα από το Dragonball

E5VV38U.jpg

#1007 Yuki

Yuki

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 25 October 2007 - 13:39

Hello.Είμαι η Νάσια,27 από Ν.Σμύρνη.Δεν έχω δει πολλά anime αλλά είμαι πολύ eager ν' ασχοληθώ, να δω και να μάθω.

#1008 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 25 October 2007 - 14:10

Hello.Είμαι η Νάσια,27 από Ν.Σμύρνη.Δεν έχω δει πολλά anime αλλά είμαι πολύ eager ν' ασχοληθώ, να δω και να μάθω.

Καλώς το γειτονάκι! :P
Ένα μεγάλο καλωσόρισμα και από μένα σε όλα τα καινούρια μέλη! :congrats:
Posted Image

#1009 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 25 October 2007 - 21:22

Καλώς το γειτονάκι! :P
Ένα μεγάλο καλωσόρισμα και από μένα σε όλα τα καινούρια μέλη! :congrats:

x2

:bye:
"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Posted Image

#1010 Dark Seraphim

Dark Seraphim

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 25 October 2007 - 21:54

ΓΙΑ ΧΑΡΑ!ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΤΩΝΗ ΕΙΜΑΙ 17 ΖΩ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ANIMATIONS SUCH AS:NEON GENESIS EVANGRLION,NARUTO,FULL METAL ALCHEMIST Κ.Α..
ΝΙΩΘΩ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ:Blissfull:

#1011 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 26 October 2007 - 00:39

ΓΙΑ ΧΑΡΑ!ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΤΩΝΗ ΕΙΜΑΙ 17 ΖΩ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ANIMATIONS SUCH AS:NEON GENESIS EVANGRLION,NARUTO,FULL METAL ALCHEMIST Κ.Α..
ΝΙΩΘΩ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ:Blissfull:

τι σε αποκαλουν ρε μαστορα.
δηλαδη αλλο ονομα εχεις πχ δημητρης και σε αποκαλουν αντωνη?
μαλλον ονομαζομαι ηθελες να πεις.τεσπα.
καλως ηρθες.

Posted Image

#1012 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 26 October 2007 - 09:28

Καλησπέρα σε όλους από έναν κομιξάκια. Έμαθα για το φόρουμ σας από τον Phantom Duck όταν τον ρώτησα αν υπάρχουν σε Ελληνικά τα DragonBall και μου είπε να περάσω κατά δω, γράφτηκα όμως σήμερα μετά από ένα ποστ του Konata_Izumi στο greekcomics.

Πέρα του dragonball δεν έχω πολλές άλλες επαφές με τα anime και manga αλλά εδώ μπορεί να βρω όλο και κάτι που με ενδιαφέρει : )

Γεια σου και απο μενα κολοτουμπα! Ειμαι ο Konata_Izumi του Greekcomics.

Καλως ηρθες, και αμα θες να μαθεις για καλες ανιμε σειρες, κανε μια βολτα απο το reviews section και το "ανιμε σειρες".
Posted Image

#1013 dionik

dionik

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 26 October 2007 - 15:39

Έλα να πληθαίνουμε!! :thatsit:

#1014 Therigos

Therigos

are we there yet....?

• Members
  • 60 posts

Posted 26 October 2007 - 22:05

Γεια σε όλους____________! Ονομάζομαι Κοσμάς αυτόν τον καιρό "βολοδέρνω"=σπουδάζω :Ρ στην Πάτρα. Είμαι μέλος εδώ και κάποιους μήνες αλλά τώρα έβαλα DSL αφού με τον Π-ΟΤΕ δεν έβγαζα άκρη.
Η τρέλα με τα anime είναι δεδομένη αλλά στην Ηγουμενίτσα δεν μπορούσα βρω πουθενά.
Οπότε η παράνοια χεκινά και δουλεμπόριο ιδεών επίσης ^_^

#1015 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 26 October 2007 - 22:14

Γεια σε όλους____________! Ονομάζομαι Κοσμάς αυτόν τον καιρό "βολοδέρνω"=σπουδάζω :Ρ στην Πάτρα. Είμαι μέλος εδώ και κάποιους μήνες αλλά τώρα έβαλα DSL αφού με τον Π-ΟΤΕ δεν έβγαζα άκρη.
Η τρέλα με τα anime είναι δεδομένη αλλά στην Ηγουμενίτσα δεν μπορούσα βρω πουθενά.
Οπότε η παράνοια χεκινά και δουλεμπόριο ιδεών επίσης ^_^

Κι άλλος που σπουδάζει Πάτρα! Καλωσήρθες!

Posted Image

#1016 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 26 October 2007 - 22:18

πολλοι "μιναρες" μαζευτηκαμε....

Posted Image

#1017 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 26 October 2007 - 23:11

τι σε αποκαλουν ρε μαστορα.
δηλαδη αλλο ονομα εχεις πχ δημητρης και σε αποκαλουν αντωνη?
μαλλον ονομαζομαι ηθελες να πεις.

Κάτσε ρε Λεωνίδα τι αποπαίρνεις τους καινούριους?
Μην ψαρώνετε παιδιά.Απλώς είναι λίγο μινάρας.

πολλοι "μιναρες" μαζευτηκαμε....

Ναι ναι μαζευτίκατε πολλοί.Αλήθεια ο άλλος ο μινάρας ο Toxicgge τι κάνει?Καιρό έχω να τον δω.
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#1018 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 26 October 2007 - 23:21

Κάτσε ρε Λεωνίδα τι αποπαίρνεις τους καινούριους?
Μην ψαρώνετε παιδιά.Απλώς είναι λίγο μινάρας.

Ναι ναι μαζευτίκατε πολλοί.Αλήθεια ο άλλος ο μινάρας ο Toxicgge τι κάνει?Καιρό έχω να τον δω.

καλα οντως παιζει να ειμαι απο τους χειροτερους "παλιους" για να καλοσοριζω νεους γιουζερς.

ο τοξας φυτοζωει και τρεφεται με σαρκες.ακομα.

Posted Image

#1019 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 27 October 2007 - 00:34

Xaireto ta meli aftou tou forum!Yay einai apistefto pos emeis oi ellines kai to ipogrammizo afto exoume forum gia anime-manga!Sigxaritiria se afton pou to skeftike!
Loipon ti na po gia mena?Tipota of course gt na po?asteiaki...Eimai apo peiraia meno sto kentro afti tin epoxi spoudazo se ena idiotiko iek opos kai na exei de perasame se kapoio dimosio panepistimio anyway...eimai 18xronon kai onomazomai aggeliki to onoma mou sta iaponika einai Aggeriki kie go to exo allaxei se Riki pou simainei dinami

Pethaino gia maga kai anime einai ta kalitera!!!!
so ligo poli afti eimai ego a min mperdefteite me to avatar mou alitheia koritsi eimai aplos maeresi trela aftos o xaraktiras!

Αχ συγγνώμη που έγραψα με λατινικούς χαρακτήρες ξέχασα την ειδοποίηση από κάτω!

#1020 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 27 October 2007 - 00:38

E riξτου miα dioρθwσh καi sυ.

Posted Image