Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 11:55

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 19:09

Μένω Αθήνα,είμαι 18,σπουδάζω γραφιστική αλλά θέλω να το εξιδικεύσω προς εικονογράγιση,ειδικά για κόμικς(όχι μόνο manga).Από και πέρα ασχολούμε με τη ψυχολογία,τα ανθρώπινα δικαιώματα και μουσική.
Βασικά χρειάζομαι λίγη βοήθεια σε κάτι...πως βάζω εικόνα στο προφίλ μου?Προσπάθησα αλλα είμαι λίγο άσχετως με το θέμα για την ώρα...Οποιος/α μπορεί να βοηθήσει ευχαριστώ πολύ

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 20:29
Είμαι ο sakis!!Ειμαι 20 και μολης μπήκα στον κοσμο των anime!!ειμαι απο αγρίνιο αλλα μένω αθήνα μιας και σπουδάζω!
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 20:34
Hiii σε όλους.Είμαι καινούργιος εδώ οπότε δεν είμαι τόσο ενημερωμένος όσο οι περισσότεροι εδώ,αλλά ελπίζω να γίνω σύντομα
Μένω Αθήνα,είμαι 18,σπουδάζω γραφιστική αλλά θέλω να το εξιδικεύσω προς εικονογράγιση,ειδικά για κόμικς(όχι μόνο manga).Από και πέρα ασχολούμε με τη ψυχολογία,τα ανθρώπινα δικαιώματα και μουσική.
Βασικά χρειάζομαι λίγη βοήθεια σε κάτι...πως βάζω εικόνα στο προφίλ μου?Προσπάθησα αλλα είμαι λίγο άσχετως με το θέμα για την ώρα...Οποιος/α μπορεί να βοηθήσει ευχαριστώ πολύ
Για και σε σένα! όπως βλέπεις είμαι και εγώ καινούργιος εδώ, αλλα μπορώ να σου πω πως να βάλεις avatar. θα πας στο user cp και θα βρείς στην αριστερή σου στήλη μια φράση που θα λέει: ''Edit Avatar'' θα το πατήσεις και θα κατεβάσεις τέρμα κάτω την δεξιά μπάρα τις σελίδας, μετά θα δεις δυο πλαίσια στα οποια το πρώτο είναι για να βάλεις ένα avatar από μια σελίδα τους internet και το δεύτερο είναι για να ανεβάσεις ένα δικό σου από το pc σου! ελπίζω να σε βοήθησα. καλός όρισες και πάλι!! enjoy our forum!

''The human whose name is written in this note shall die''
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 21:02

OMG, Αγρινιώτης στο forum!hi!!!
Είμαι ο sakis!!Ειμαι 20 και μολης μπήκα στον κοσμο των anime!!ειμαι απο αγρίνιο αλλα μένω αθήνα μιας και σπουδάζω!

Just kidding, και εγώ απ' τα μέρη είμαι!

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 21:13

Ονομάζομαι Χαράλαμπος, είμαι 23 ετών και είμαι φοιτητής (ακόμη

Anime ξεκίνησα να βλέπω από πέρσι το Φλεβάρη (από funsub groups εννοώ και όχι μεταγλωττισμένα). Το πρώτο που είδα είναι το ElfenLied (

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 21:33

Δεν χρειαζετε να σας πώ το όνομα μου...
Ξεκίνησα να ασκολούμε παθιτηκά με τα anime πρίν άπο 5 χρόνια.
Το πρώτο anime που είδα ήταν το Love Hina one of favourite anime and manga:awww:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2007 - 10:03
Γράφτηκα πριν δυόμιση μήνες και δεν έχω συστηθεί.
Ονομάζομαι Χαράλαμπος, είμαι 23 ετών και είμαι φοιτητής (ακόμη).
Anime ξεκίνησα να βλέπω από πέρσι το Φλεβάρη (από funsub groups εννοώ και όχι μεταγλωττισμένα). Το πρώτο που είδα είναι το ElfenLied (![]()
) από την Animeclipse και κόλλησα.
και αλλος χαραλαμπος 3 γιναμε

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2007 - 12:10

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2007 - 12:25
Υ.Γ:Τελεια δουλεια εχετε κανει..........

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2007 - 12:26
Μαρια 23 ετων κατοικος Αμαρουσιου BIGGEST FAN tou DEATH NOTE!
Υ.Γ:Τελεια δουλεια εχετε κανει..........
όπα! βρε καλός το μαράκι!

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2007 - 12:32
όπα! βρε καλός το μαράκι!
χιχιχιχιχι!κ εσυ fan?xixixi...........δεν εχω λογια απλα THE BEST:nanana:
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2007 - 12:53

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2007 - 12:57

Kidding, kidding.