Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 05:07

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2007 - 20:44
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2007 - 20:45
Γεια σου Νάνσυ! Καλωσήρθες στο φόρουμ!Γεια χαρά! Με λένε Νάνσυ, είμαι 16 και προφανώς λατρεύω τα manganime!! Αγαπημένες σειρές είναι Death Note και Fruits Basket. Τελευταία βλέπω Claymore. Τεσπα, τα λεμε τριγύρω!!

~ Στορμ ~
The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2007 - 20:53

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2007 - 21:42
Γεια χαρά! Με λένε Νάνσυ, είμαι 16 και προφανώς λατρεύω τα manganime!! Αγαπημένες σειρές είναι Death Note και Fruits Basket. Τελευταία βλέπω Claymore. Φτιάχνω sites για του αγαπημένους μου χαρακτήρες απο τα manganime και παιχνίδια όπως Final Fantasy (τρελή fan!) Τεσπα, τα λεμε τριγύρω!!
Must...resist...the urge...no..cant...take it...
*blady's brain snaps*
Yuna, can I be your Tidus?

Περαν πλακας καλωσηρθες! Και μιας και το φερε η κουβεντα η yuna ειναι η αγαπημενη μου θηλυκη υπαρξη και γενικως το FF10=

Ενδιαφερομαι για την αναφορα σου στο οτι φτιαχνεις site για fav. chars. Για δειξε τπτ

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2007 - 16:15
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2007 - 16:17
Γεια!! Ειμαι η Μάρα και από οτι φαίνεται είμαι η μικρότερη εδώ(14 χρονών). Μου αρέσει η μουσική, παίζω κιθάρα και λίγο πιάνο, και ο χορος ιδιαίτερα το μπαλέτο που πηγαίνω εδώ και 5 χρόνια! Στην ελεύθερή μου ώρα βλέπω anime και ταινίες.
καλως ήρθες (θέε μου με ποιάνουν τα μητρικά ένστικτα με αυτή τη διαφορά ηλικίας) δεν εισαι η μόνη μικρούλα εδώ.
υγ. γιατί όλα τα κοριτσάκια τα στέλνουν μπαλέτο;
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2007 - 18:52
Must...resist...the urge...no..cant...take it...
*blady's brain snaps*
Yuna, can I be your Tidus?![]()
Περαν πλακας καλωσηρθες! Και μιας και το φερε η κουβεντα η yuna ειναι η αγαπημενη μου θηλυκη υπαρξη και γενικως το FF10=![]()
Ενδιαφερομαι για την αναφορα σου στο οτι φτιαχνεις site για fav. chars. Για δειξε τπτ
Hahaha! *hugs her Tidus*
Τώρα δουλεύω σε ένα site για τον L, όταν τελιώσω θα το δείξω! Επιτρέπετε να δείξω το domain μου???? Sites, για χαρακτήρες παιχνιδιών περισσοτερο προς το παρόν...
Θα συμφωνήσω αν και εμένα ποτέ δεν με έστειλαν XDDDυγ. γιατί όλα τα κοριτσάκια τα στέλνουν μπαλέτο;
Arigato for the welcomes everyone!
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2007 - 18:54
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2007 - 20:15
Καλωσήρθες~ Όχι, δεν είσαι μόνη μικρούλα. Μικρούλα είναι και η αδερφούλα μου η Άννα/Fire με την οποία μοιράζομαι το account αυτό και η οποία θα γίνει 15 στις 18 Νοεμβρίου (παραλίγο τρομοκράτης XD).Γεια!! Ειμαι η Μάρα και από οτι φαίνεται είμαι η μικρότερη εδώ(14 χρονών). Μου αρέσει η μουσική, παίζω κιθάρα και λίγο πιάνο, και ο χορος ιδιαίτερα το μπαλέτο που πηγαίνω εδώ και 5 χρόνια! Στην ελεύθερή μου ώρα βλέπω anime και ταινίες.
(Χμμ... Μήπως θα έπρεπε να βάλω τη δικιά μου ημερομηνία γέννησης στο προφίλ?)
~ Στορμ ~
The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2007 - 20:30

Σε μία εβδομάδα ακριβώς ξεκινούν οι πανελλήνιες και έχω φάει φρίκη

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2007 - 20:47
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2007 - 00:09
Γεια!! Ειμαι η Μάρα και από οτι φαίνεται είμαι η μικρότερη εδώ(14 χρονών). Μου αρέσει η μουσική, παίζω κιθάρα και λίγο πιάνο, και ο χορος ιδιαίτερα το μπαλέτο που πηγαίνω εδώ και 5 χρόνια! Στην ελεύθερή μου ώρα βλέπω anime και ταινίες.
Γειά σου Μάρα και καλωσήρθες...Πολύ πρώτη φάση είσαι...πρώτη φορά γνωρίζω τέτοιο ταλέντο στην μουσική...

Κατά τα άλλα έχουμε ίδια κοινά...

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2007 - 04:38

Περάστε από εδώ πρώτα να μάθετε τον ύμνο του .aNiMe//GR και καλό posting...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2007 - 16:39