Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#601 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 09 May 2007 - 05:07

misuzu, Psycho και reckless καλωσήρθατε στην παρέα μας...stay well and post. Αλλά παιδιά όχι σε greeklish plz, απαγορεύτηκαν....:riiight:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#602 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 10 May 2007 - 20:44

Γεια χαρά! Με λένε Νάνσυ, είμαι 16 και προφανώς λατρεύω τα manganime!! Αγαπημένες σειρές είναι Death Note και Fruits Basket. Τελευταία βλέπω Claymore. Φτιάχνω sites για του αγαπημένους μου χαρακτήρες απο τα manganime και παιχνίδια όπως Final Fantasy (τρελή fan!) Τεσπα, τα λεμε τριγύρω!!

#603 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 10 May 2007 - 20:45

Γεια χαρά! Με λένε Νάνσυ, είμαι 16 και προφανώς λατρεύω τα manganime!! Αγαπημένες σειρές είναι Death Note και Fruits Basket. Τελευταία βλέπω Claymore. Τεσπα, τα λεμε τριγύρω!!

Γεια σου Νάνσυ! Καλωσήρθες στο φόρουμ! :wis:

~ Στορμ ~

Posted Image

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#604 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 10 May 2007 - 20:53

:hi:Καλωσήρθες.

Posted Image

#605 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 10 May 2007 - 21:42

Γεια χαρά! Με λένε Νάνσυ, είμαι 16 και προφανώς λατρεύω τα manganime!! Αγαπημένες σειρές είναι Death Note και Fruits Basket. Τελευταία βλέπω Claymore. Φτιάχνω sites για του αγαπημένους μου χαρακτήρες απο τα manganime και παιχνίδια όπως Final Fantasy (τρελή fan!) Τεσπα, τα λεμε τριγύρω!!

Must...resist...the urge...no..cant...take it...

*blady's brain snaps*

Yuna, can I be your Tidus?:blush2:

Περαν πλακας καλωσηρθες! Και μιας και το φερε η κουβεντα η yuna ειναι η αγαπημενη μου θηλυκη υπαρξη και γενικως το FF10=:lovulovu:
Ενδιαφερομαι για την αναφορα σου στο οτι φτιαχνεις site για fav. chars. Για δειξε τπτ:wis:

#606 misuzu

misuzu

dance is everything...

• Members
  • 11 posts

Posted 11 May 2007 - 16:15

Γεια!! Ειμαι η Μάρα και από οτι φαίνεται είμαι η μικρότερη εδώ(14 χρονών). Μου αρέσει η μουσική, παίζω κιθάρα και λίγο πιάνο, και ο χορος ιδιαίτερα το μπαλέτο που πηγαίνω εδώ και 5 χρόνια! Στην ελεύθερή μου ώρα βλέπω anime και ταινίες.

#607 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 11 May 2007 - 16:17

Γεια!! Ειμαι η Μάρα και από οτι φαίνεται είμαι η μικρότερη εδώ(14 χρονών). Μου αρέσει η μουσική, παίζω κιθάρα και λίγο πιάνο, και ο χορος ιδιαίτερα το μπαλέτο που πηγαίνω εδώ και 5 χρόνια! Στην ελεύθερή μου ώρα βλέπω anime και ταινίες.

καλως ήρθες (θέε μου με ποιάνουν τα μητρικά ένστικτα με αυτή τη διαφορά ηλικίας) δεν εισαι η μόνη μικρούλα εδώ.

υγ. γιατί όλα τα κοριτσάκια τα στέλνουν μπαλέτο;

#608 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 11 May 2007 - 18:52

Must...resist...the urge...no..cant...take it...

*blady's brain snaps*

Yuna, can I be your Tidus?:blush2:

Περαν πλακας καλωσηρθες! Και μιας και το φερε η κουβεντα η yuna ειναι η αγαπημενη μου θηλυκη υπαρξη και γενικως το FF10=:lovulovu:
Ενδιαφερομαι για την αναφορα σου στο οτι φτιαχνεις site για fav. chars. Για δειξε τπτ:wis:

Hahaha! *hugs her Tidus*

Τώρα δουλεύω σε ένα site για τον L, όταν τελιώσω θα το δείξω! Επιτρέπετε να δείξω το domain μου???? Sites, για χαρακτήρες παιχνιδιών περισσοτερο προς το παρόν...

υγ. γιατί όλα τα κοριτσάκια τα στέλνουν μπαλέτο;

Θα συμφωνήσω αν και εμένα ποτέ δεν με έστειλαν XDDD

Arigato for the welcomes everyone!

#609 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 11 May 2007 - 18:54

WELCOME ALL
I put up my headphones and listen to the deftones

#610 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 12 May 2007 - 20:15

Καλωσήρθες~ Όχι, δεν είσαι μόνη μικρούλα. Μικρούλα είναι και η αδερφούλα μου η Άννα/Fire με την οποία μοιράζομαι το account αυτό και η οποία θα γίνει 15 στις 18 Νοεμβρίου (παραλίγο τρομοκράτης XD).

(Χμμ... Μήπως θα έπρεπε να βάλω τη δικιά μου ημερομηνία γέννησης στο προφίλ?)

~ Στορμ ~

Posted Image

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#611 Hanajima

Hanajima

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 12 May 2007 - 20:30

Mε λένε Ρούλα είμαι 17 κ ο μεγαλύτερος μου εχθρός είναι η φυσική κατεύθυνσης και ειδικά τα κύματα:erk:
Σε μία εβδομάδα ακριβώς ξεκινούν οι πανελλήνιες και έχω φάει φρίκη:oo:
Posted Image

#612 nightwatcher

nightwatcher

Anime Newbie

• Members
  • 32 posts

Posted 12 May 2007 - 20:47

γεια και απο μενα!!μου αρεσουν πολυ τα anime και τωρα εχω κολλησει με το naruto και το mushishi,στο τελευταιο μ αρεσει που ειναι πολυ καλο χωρις να εχει τονους σφαλιαρες...ειναι μια αλλαγη(αν και το dragonball καλο ειναι!)

#613 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 13 May 2007 - 00:09

Γειά σου Μάρα και καλωσήρθες...Πολύ πρώτη φάση είσαι...πρώτη φορά γνωρίζω τέτοιο ταλέντο στην μουσική...:OMG3:Δεν υπάρχει κοπέλα που παίζει κιθάρα και πιάνο και χορεύει...Όταν τελειώσεις το σχολείο πάνε σε κανά τμήμα μουσικής τεχνολογίας για να το διευρύνεις παραπέρα :D

Κατά τα άλλα έχουμε ίδια κοινά...
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#614 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 13 May 2007 - 04:38

misuzu, Psycho, reckless, Yuna, Hanajima και nightwatcher (παναίαμ πολλοί σε αυτό το batch) καλωσήρθατε στην παρέα μας και...καλά να πάθετε...:lovulovu:

Περάστε από εδώ πρώτα να μάθετε τον ύμνο του .aNiMe//GR και καλό posting...:wooi2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#615 reckless

reckless

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 13 May 2007 - 16:39

:)Καλος σας βρικαμε¨. το τραγουδακη εχη πολυ γελιο. hehe
Posted Image
Nick Rest in peace .Magma 2002-2006
Only God can Judge me
!Reckless!