Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Posted 26 April 2007 - 17:41
και άλλο κορίτσι στο φόρουμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
καλός ήρθες.
Posted 26 April 2007 - 19:39
Ελπίζω να γίνεις ένα ακόμα ενεργό θυληκό μέλος όπως η Erisabetsu!

Y.Γ.: Πέρασαν 10 ώρες και ακόμη να εμφανιστεί...

Ανησυχώ μήπως έπαθε τίποτα;

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 27 April 2007 - 07:52
Καλώς ήρθατε λοιπόν και όπου να είναι θα πεταχτεί και κανάς Dante με τα welcome videos του...

Posted 27 April 2007 - 14:54
Δεν εννοούσαν τον Dante...και οι ώρες περνούν...
Καλώς ήρθατε λοιπόν και όπου να είναι θα πεταχτεί και κανάς Dante με τα welcome videos του...

Και με τα καινούργια emoticons στοιχηματίζω ότι θα χρησιμοποιήσει αυτό...:6f428754: (οποιος κατάλαβε,κατάλαβε...

edit: 29 hours and counting....

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 27 April 2007 - 20:15
Guest_Afterlife_*
Posted 27 April 2007 - 21:09
δεν ειμαι και τελειως πορωμενος με ανιμε και μανγκα, (αλλα εχω περιθωρια εξελιξης)
μ αρεσει να βλεπω ανιμε... αλλα δεν εχω και κανεναν να μ συστησει, οποτες...
εκανα join... ^^
Posted 28 April 2007 - 11:02
Δεν εννοούσαν τον Dante...
Και με τα καινούργια emoticons στοιχηματίζω ότι θα χρησιμοποιήσει αυτό...:6f428754: (οποιος κατάλαβε,κατάλαβε...)
edit: 29 hours and counting....
εγώ κατάλαβα τι λες...αμα έβγαζε τέτοιο emoticon θα έλεγε κανείς ότι είναι ερωτευμένος...

Ξένια...Μήπως είσαι η Ξένια Σεγκρεεβνα Όνατοπ(Η Ρωσίδα από την ταινία του James Bond) ?

Ρε παιδιά...έτσι πολλά κορίτσια μαζεμένα που ήρθαν φαντάζομαι θα τα πάμε καλά...

Posted 28 April 2007 - 16:21
Ναι, είμαι απολύτως σίγουρος για αυτόεγώ κατάλαβα τι λες...

Raizen, xeniakou και Afterlife, καλώς ήρθατε στην anime κοινότητά μας

Posted 28 April 2007 - 17:52
Raizen, xeniakou και Afterlife, καλώς ήρθατε στην anime κοινότητά μας
x2. :04a97f13:
Καλά να περνάτε και το κυριότερο...να μας ανέχεστε...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 01 May 2007 - 10:03

Posted 01 May 2007 - 10:17

Posted 04 May 2007 - 00:45
p.s. I use greeklish because greek is not installed on this pc.
Posted 04 May 2007 - 17:54
The name is Bond, James Bond. Not. Merikoi isos na me thimounte apo to db.gr/ax.com. gia osous den me kseroun me lene Xristo kai ime teliofitos stin agglia. Fisika opou nane tha pao piso kipro.
p.s. I use greeklish because greek is not installed on this pc.
Καλωσήρθες στο Forum Χρήστο (που απότι θυμάμαι έπαιζες και KotOR, ε?:d5f02ecd: ).
Have fun