Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#466 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2007 - 19:39

Καλωσήρθες στην παρέα μας συνονόματη...stay well and post...:)

Και πριν γράψει κάποιος την εξυπνάδα του, Γιώργο με λένε, όχι Γωγώ και μένα...

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#467 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2007 - 22:43

Καλωσήρθες γωγώ(Μαστροκώστα...Πλάκα κάνω :P ).Έχω κατεβεί στο Ηράκλειο καμιά 5ρια φορές.Παίζει να ξανακατεβώ πάλι το καλοκαίρι... ;)

Και γωγούλα μου όπως βλέπεις απαγορεύονται τα greeklish εδώ και καιρό...Κατά τα άλλα καλή διασκέδαση.
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Δημοσιευμένη  εικόναDon't get near of me!I'm a shark!

#468 Gatoulas

Gatoulas

Anime Newbie

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2007 - 20:18

Γεια σε ολους! :)

Μολις ανακαλυψα το συγκεκριμενο φορουμ (εντελως τυχαια) και θα ηθελα να συστηθω.

Με λενε Δημητρη και ειμαι 29 ετων. Η εδρα μου παιζει αυτη τη στιγμη (και για περιπου ενα χρονο ακομη) αναμεσα σε Τριπολη και Νεα Μακρη. Αιτια η δουλεια (ειμαι ιατρος). Anyway, μολις επεστρεψα στην Ελλαδα μετα απο πολλα χρονια στην Ιταλια (Σιενα), οπου και μου κολλησε η μεγαλη αγαπη για τα παιχνιδια στρατηγικης, ρολων και φυσικα για τα anime. Μιλαμε για μεγαλη τρελα (εχω παρακολουθησει απειρους τιτλους) :despair: :.

Αυτα για την ωρα. Χαιρομαι που σας γνωριζω ολους σ'αυτη την (ελπιζω) υπο αναπτυξη κοινωτητα των "ανιμαδων" :respect:.

#469 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2007 - 20:38

Καλώς ήρθες στο χωριό μας..
:) που ολοένα μεγαλώνει!!!!

#470 rath

rath

Anime Newbie

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2007 - 10:13

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα κι εγώ. Γιώργος από Θεσσαλονίκη φοιτητής στην Κοζάνη!!! Αν και καιρό μέλος του Animeclipse πήρα την απόφαση να γραφτώ κι εδώ...:bleh:

#471 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2007 - 10:56

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=eJA9RPX9mRY][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Welcome to Hell!!...[/SIZE][/FONT][/youtube]

Γιατρέ και συνονόματε, σας καλωσορίζουμε στην φωλίτσα μας...τσιμπάτε και ένα video για το καλωσόρισμα...:bleh:

Jh0Lmx3.png

#472 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2007 - 15:13

Dante μην αποκαλύπτεις στους νέους για την ταυτότητα του forum από την αρχή... Άσε τους πρώτα να γλυκαθούν λιγάκι και μετά το αποκαλύπτεις όταν είναι έτοιμοι :P

#473 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2007 - 02:06

τσιμπάτε και ένα video για το καλωσόρισμα...:bleh:

Christians i'm afraid the jews where right!!!:rofl:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#474 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2007 - 10:44

"The French, are you here?...if you'd just like to come down here with the Germans...I'm sure you'll have plenty to talk about."
:lol: :rofl:

#475 Millia

Millia

Dragon Spooker

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2007 - 19:59

Hello. Ξέρω για το forum εδώ και καιρό αλλά μόλις πρόσφατα αποφάσισα να κάνω register. Βλέπω anime από τις αρχές της δεκαετίας του 80 και ξεκίνησα να διαβάζω manga γύρω στο 2002, όταν τελικά απέκτησα σύνδεση Internet στο σπίτι.

#476 Gatoulas

Gatoulas

Anime Newbie

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2007 - 15:50

To βιντεακι ειναι φ ο β ε ρ ο !!! :respect: :clap: :rofl:

#477 archangel84

archangel84

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2007 - 22:54

xairomai pou epitelous exei ftiaxtei ena tetoio forum stin ellada!kai xairomai pou graftika ki egw!auta gia tin wra kai ta upoloipa sti synexeia!see u!

#478 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2007 - 22:58

Welcome archangel84 :drinks:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#479 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2007 - 23:06

Welcome to all newbies!!!

#480 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2007 - 05:52

Millia και archangel84 καλωσήρθατε στην τρελοπαρέα μας....

Και...για να μην ξεχνιόμαστε...:twisted:

[youtube=http://youtube.com/watch?v=u6V5ESRxSWw]Welcome to the jungle[/youtube]

Jh0Lmx3.png