Ξανα-καλωσηρθες φιλε Χρηστο
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 28 Απρίλιος 2015 - 22:54
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2015 - 22:54
Ξανα-καλωσηρθες φιλε Χρηστο
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 28 Απρίλιος 2015 - 22:54
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2015 - 06:20
Loipon Hello! Hμουν και εγώ κάποτε σε αυτό το φόρουμ, αλλά δυστυχώς έχασα το account μου και δεν μπορούσα να το βρω so here I am again!
Mε λένε Στέλλα και είμαι 25 χρονών. :Ρ Περνάω την ώρα μου παίζοντας video games η βλέποντας ταινίες ή ανιμε.
Death Note, D.gray man, Fullmetal Alchemist / Brotherhood είναι μερικά από τα αγαπημένα μου anime.
Αυτά προς στιγμής...
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2015 - 21:01
Loipon Hello! Hμουν και εγώ κάποτε σε αυτό το φόρουμ, αλλά δυστυχώς έχασα το account μου και δεν μπορούσα να το βρω so here I am again!
Mε λένε Στέλλα και είμαι 25 χρονών. :Ρ Περνάω την ώρα μου παίζοντας video games η βλέποντας ταινίες ή ανιμε.
Death Note, D.gray man, Fullmetal Alchemist / Brotherhood είναι μερικά από τα αγαπημένα μου anime.
Αυτά προς στιγμής...
Hi.
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2015 - 21:08
Αυτά προς στιγμής...
Welcome back again
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2015 - 00:34
Γειά! Καλή διαμονή < :
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2015 - 15:34
Να'μαι κι εγώ! Καλησπέρα σε όλους!
Βρήκα το site μέσω google, ψάχνοντας για μια anime γωνιά που να μιλάει τη γλώσσα μας, να βρω και λίγο κόσμο με κοινά ενδιαφέροντα επιτέλους!
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2015 - 17:44
Να'μαι κι εγώ! Καλησπέρα σε όλους!
Βρήκα το site μέσω google, ψάχνοντας για μια anime γωνιά που να μιλάει τη γλώσσα μας, να βρω και λίγο κόσμο με κοινά ενδιαφέροντα επιτέλους!
Καλησπεραααα!!!!Καλωσηρθες!!!!!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 04 Ιούνιος 2015 - 17:45
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2015 - 21:08
καλώς ήρθατε στο φόρουμ ελπίζω να βρείτε μια τεράστια παρέα εδώ.
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2015 - 20:19
Γεια σας!
yoroshiku onegaishimasu
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2015 - 08:38
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2015 - 20:23
welcome to the club!
Αν και υπαρχει περιορισμενη κινηση και οχι λογω capital controls, καθε νεο μελος ειναι ευπροσδεκτο. Μονο τα μπανια μη χασεις εξαιτιας μας!
χεχεχεχεχ
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2015 - 21:39
Γεια σας!
yoroshiku onegaishimasu
Καλωσηρθες φιλαρα!Καλη διαμονη και καλα posts!!!!!
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2015 - 18:29
Γεια σε όλους!! Αυτό είναι το δεύτερο forum στο οποίο γίνομαι μέλος, καλώς σας βρήκα λοιπόν x3 δε ξέρω τι άλλο να πω. If you wanna know just ask!