Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#4576 dark soul

dark soul

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 09 August 2014 - 18:48

γεια σας μολισ εγινα μελος σε αυτο το φορουμ!προσεξα οτι σε πολλα topics που μελη εχουν ανεβασει σχεδια τους τα εχουν φτιαξει σε υπολογιστη! ψαχνω εδω και πολυ καιρο να βρω καλο δωρεαν λογισμικο να κατεβασω ωστε να φτιαξω και εγω καποια απο τα σχεδια μου μηπως ξερει κανεις να μου προτεινει καποιο και αν ναι απο που να το κατεβασω?

Edited by dark soul, 16 October 2014 - 14:17.

#4577 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 09 August 2014 - 18:58

Καλωσόρισες dark soul (πω πω ελπίζω να μην είσαι τόσο δύσκολος όσο τα ομώνυμα παιχνίδια!)

Το Paint Tool SAI είναι μια πολύ καλή επιλογή για αρχάριους, ελαφρύ, μικρό σε μέγεθος και εύχρηστο, ιδίως αν έχεις pen tablet.

LfNX0dh.png

#4578 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 09 August 2014 - 20:50

πεοσεξ σε πολλα topics

:orly:

#4579 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 09 August 2014 - 21:08

γεια σας μολισ εγινα μελος σε αυτο το φορουμ!πεοσεξ οτι σε πολλα topics που μελη εχουν ανεβασει σχεδια τους τα εχουν φτιαξει σε υπολογιστη! ψαχνω εδω και πολυ καιρο να βρω καλο δωρεαν λογισμικο να κατεβασω ωστε να φτιαξω και εγω καποια απο τα σχεδια μου μηπως ξερει κανεις να μου προτεινει καποιο και αν ναι απο που να το κατεβασω?

Αν το ονομα εχει σχεση με την Soul Series...
Που εισαι αδερφε μου!!!!!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#4580 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 09 August 2014 - 22:14

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το πεοσέξ και εμένα με μπέρδεψε λίγο...

O6rrvsU.jpg

#4581 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 09 August 2014 - 22:32

Του άρεσανε κάποια ποστ μάλλον....ειδιαίτερα...

Edited by GhostPrince, 09 August 2014 - 22:33.

フカフカ

#4582 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 10 August 2014 - 00:08

Μάλιστα. Δηλαδή υπάρχουν και άνθρωποι με τέτοιες... προτιμήσεις. Δεν το ήξερα.

O6rrvsU.jpg

#4583 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 August 2014 - 08:56

Του άρεσανε κάποια ποστ μάλλον....ειδιαίτερα...

αιδοιετερα καλυτερα....

#4584 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 10 August 2014 - 11:21

Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που απορείς αν άραγε προσελκύουν το νέο κόσμο ή τον διώχνουν.

O6rrvsU.jpg

#4585 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 10 August 2014 - 11:39

Nομίζω πως είναι ήδη αργά, μάλλον......τρόμαξε.

Φτέει που σταματίσανε οι τελετές και τα όργια στην πανσέλινο με τα νέα μέλη.

フカフカ

#4586 moetekitazo

moetekitazo

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 10 August 2014 - 18:54

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι ο Κώστας, 30 χρονών (παππούς :F) και παρακολουθώ anime από τότε που με θυμάμαι! 

Μερικά από τα αγαπημένα μου είναι: serial lain experiments, elfen lied, ergo proxy, cowboy bebop, fairy tail και πολλά άλλα που έχω ξεχάσει τους τίτλους. 

Αντιμετωπίζω τα anime ως ένα φάρμακο εναλλακτικής φύσεως που με ισιώνει όταν παρα-προσγειώνομαι στην πραγματικότητα.

Χάρηκα πολύ!!

#4587 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 10 August 2014 - 19:29

Καλώς ήρθες Κώστα! Have a great time with us. Και thumbs up για Lain και bebop!  :Blissfull:

#4588 Snape

Snape

The Brazilian

• Members
  • 64 posts
  • LocationΣτην Ταράτσα

Posted 10 August 2014 - 20:05

Γεια σου Κώστα! Καλώς ήρθες στο forum! Ελπίζω να περάσεις όμορφα κοντά μας.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω Cowboy Bebop avatar. :riiight:

#4589 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 11 August 2014 - 00:31

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι ο Κώστας, 30 χρονών (παππούς :F) και παρακολουθώ anime από τότε που με θυμάμαι! 

Μερικά από τα αγαπημένα μου είναι: serial lain experiments, elfen lied, ergo proxy, cowboy bebop, fairy tail και πολλά άλλα που έχω ξεχάσει τους τίτλους. 

Αντιμετωπίζω τα anime ως ένα φάρμακο εναλλακτικής φύσεως που με ισιώνει όταν παρα-προσγειώνομαι στην πραγματικότητα.

Χάρηκα πολύ!!

Καλωσηρθες φιλαρα, καλα posts και καλη διαμονη!!!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#4590 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 29 August 2014 - 19:05

Για να κάνουμε και το χατίρι στον Πετράν, γιατί δεν θέλω και να μου θυμώσει.(αχου το)

Χαίρεται, είμαι ο Takayama Yuichi, γράφεται με τα kanji που σημαίνουν tenacious(執)και lie(詐) απ ότι μου έχουν πει οι γονείς μου. Aν και ανα τους αιώνες μου έχουν βγάλει και άλλα πολλά παρατσούκλια όπως: Yu, Takichi, οτιαλλημαλακιασαςερθειστοκεφαλι-kun. 

Η καταγωγή μου είναι από την Ιαπωνία άλλα για διάφορους λόγους, από πολύ μικρός, έζησα και μεγάλωσα στην Ελλάδα. Δυστυχώς πλέον δεν βρίσκομαι στην Ελλάδα αλλά για να μην χαθεί η επαφή μου με την γλώσσα είπα να αρχίσω να γράφω εδώ. Συγγνώμη εάν τα Ελληνικά μου δεν είναι πολύ καλά, πάει καιρός που έφυγα από την χώρα και έχασα επαφή με την γλώσσα (´・ω・`). 

Στον ελεύθερό μου χρόνο, όταν αυτός υπάρχει, βλέπω anime και διαβάζω manga. Αγαπημένο μου anime είναι το Neon Genesis Evangelion. Αγαπημένο manga δεν έχω απ' οτι ξέρω.

Spoiler:

Spoiler:

Edit: Madafaka, spoilers were not working properly Q_Q

Edited by Takayama Yuichi, 29 August 2014 - 19:19.