Σοβαρό άνιμε βρήκες να δεις κιεσύ
Καλός ήρθες και καλή διαμονή! ^^
Εε αυτο ηταν το πιο γνωστο οποτε αυτο διαλεξα ρε :/ Την βρισκω με ταινιες τελευταια,μεχρι να βρω κανα καλο

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2013 - 18:52
Σοβαρό άνιμε βρήκες να δεις κιεσύ
Καλός ήρθες και καλή διαμονή! ^^
Luv Story
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2013 - 22:00
Luv Story
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2013 - 23:27
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2013 - 13:57
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DaimonHand: 27 Ιούνιος 2013 - 13:57
Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2013 - 22:30
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2013 - 16:04
Luv Story
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2013 - 16:13
Κατ' αρχην καλωσηρθεςΤο ειδα skull
ty pantws
Βρηκα ενα καλο ανιμε τωρα κ επιτελους ειμαι χαρουμενος!Shingeki no κατι λεγεται ,πολυ προτωτυπη ιστορια :/
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2013 - 22:00
εξικιοθειτε,καλος ηρθατε στο υπερκαμενο forum του anime//gr
ειμαι συγουρος πως θα εξικιοθειτε με το forum
@Naevan: για συναντισεις τσεκαρε εδω Meetings - Party - Προβολές
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2013 - 16:57
Γειά σας. Ονομάζομαι Ελένη κι είμαι 17 χρόνων. Τελειώσα τις πανελλήνιες κι τώρα περιμένω τα αποτελέσματα όπως όλοι. Άρχισα να βλέπω anime πριν ένα χρόνο με αγαπημένο το Rurouni Kenshin. Αν και δεν είμαι πολύ fan των manga από αυτά τα λίγα που έχω διαβάσει το πιο ωραίο ήταν το Hoshi no Koe ενώ τώρα περιμένω chapters του Nozoki ana και του Dengeki Daisy. Χάρηκα για την γνωριμία.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από elean: 27 Ιούλιος 2013 - 17:15
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2013 - 17:22
Nozoki Ana... Αχ τα χρόνια της νιότης...
Anw, καλώς ήρθατε αγόρια και κορίτσια στο φόρουμ μας. As a Rule of Thumb, μη παίξετε Παλέρμο (ναι διοργανώνουμε και τέτοια) με τον (Black) SkullKaizer, είναι επικίνδυνος.
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2013 - 15:52
Γειά σας. Ονομάζομαι Ελένη κι είμαι 17 χρόνων. Τελειώσα τις πανελλήνιες κι τώρα περιμένω τα αποτελέσματα όπως όλοι. Άρχισα να βλέπω anime πριν ένα χρόνο με αγαπημένο το Rurouni Kenshin. Αν και δεν είμαι πολύ fan των manga από αυτά τα λίγα που έχω διαβάσει το πιο ωραίο ήταν το Hoshi no Koe ενώ τώρα περιμένω chapters του Nozoki ana και του Dengeki Daisy. Χάρηκα για την γνωριμία.
εε, σε ποιά σχολή θέλεις να περάσεις??
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2013 - 15:57
Παιδαγωγικά αλεξανδρούπολης είναι η πρώτη μου επιλογή και η δεύτερη νηπιαγωγών. Είναι σχολές που ευτυχώς τις πιάνω. Τώρα θα δείξει.
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2013 - 16:17
Καλωσηρθες και καλη διαμονη
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2013 - 16:20
κοιτα να δεις σε πόσα μοιάζουμε ρε Ελενάκι
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2013 - 16:55
Ευχαριστώ πολύ Itachi.
SpreedFreak κι εσύ παιδαγωγικά έχεις περάσει ή θες να περάσεις εκεί;