Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#4396 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 26 February 2013 - 23:29

Να καλωσορίσω και εγώ με τη σειρά μου όλα τα νέα μας μέλη, ελπίζω να βρείτε όλα όσα ψάχνετε και να γίνεται παραγωγικά μέλη της μικρής μας κοινωνίας. Ορίστε ένα link το οποίο θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

Wait...What? Γιατί απαντάνε σοβαρά από κάτω; >_>

Καλώς τους, καλώς τους.

#4397 Skami88

Skami88

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 06 March 2013 - 20:00

Neo melos edw!:P
Kalws sas vrika loipon!Me lene Sotiri eimai 19, apo Xalkidiki kai spoudazw Giannena.....
Panta mou arezan ta anime manga alla twra apofasisa na asxolithw pio entatika!:P
Agapimeno anime nomizw to ergo proxy..... :ureshii:

#4398 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 06 March 2013 - 20:12

καλώς ήρθες,

όπως έκανες εγγραφή κάπου θα πήρε το μάτι σου κ κάτι κανόνες...
εκεί μπορείς να δεις ότι τα greeklish απαγορεύονται
ευχαριστούμε

#4399 Skami88

Skami88

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 06 March 2013 - 20:46

Συγγνωμη δεν το προσεξα!

#4400 Guzzler

Guzzler

Starting...

• Members
  • 0 posts
  • LocationΚορυδαλλος- Σπαρτη

Posted 21 March 2013 - 20:20

Καλησπερα σας,

Ονομαζομαι Στεφανος, ειμαι 21 χρονων, μενω Αθηνα αλλα σπουδαζω στη Σπαρτη. Με το κομματι anime ασχολουμε εδω και πολλα χρονια, αλλα για αρκετο καιρο δεν εβλεπα, παρα μονο σποραδικα, καποια επεισοδια απο σειρες που ειχα ηδη δει. Ωστοσο, λογω της φοιτητικης μου ιδιοτητας, καταλαβα γρηγορα πως τα anime ειναι ενας ποιοτικοτατος τροπος να περνα κανεις την ωρα του ευχαριστα. Συνεπως, εχω ηδη μπει ζεστα και παλι στο " χομπυ", και θελοντας να βρω και να συζητησω με ατομα που εχουν το ιδιο παθος, βρηκα το φορουμ σας!

Ειμαι σιγουρος οτι θα εχω την ευκαιρια να συμμετασχω σε μια πολυ ιδιαιτερη και ξεχωριστη κοινοτητα και πως θα μπορεσω να συνεισφερω σε εποικοδομιτικες συζητησεις. Καλως σας βρηκα λοιπον και καλο σας βραδυ.
Posted Image

#4401 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 21 March 2013 - 21:52

^ I think you're too good for us! :dazed: Παρόλα αυτά, καλώς μας ήρθες και χαιρόμαστε που μας βρήκες. Καλή πλοήγηση στην κοινότητά μας και μακάρι η διαμονή σου να είναι ευχάριστη κι όντως εποικοδομητική.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4402 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 21 March 2013 - 22:13

Μην ακούς τη μπουγάτσα είναι με τυρί

#4403 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 21 March 2013 - 22:23

Μην ακούς τη μπουγάτσα είναι με τυρί

Και εσύ έχεις βάλει ψεύτικο φύλο στο προφίλ σου!

Καλώς ήρθες~

#4404 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 22 March 2013 - 12:10

Και εσύ έχεις βάλει ψεύτικο φύλο στο προφίλ σου!

Καλώς ήρθες~

Και εσύ το ίδιο ρε Ρένο.

#4405 Shinobi

Shinobi

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 23 March 2013 - 00:59

Καλησπέρα παιδιά είμαι 27 χρονων από Αθηνα και τα αγαπημένα μου Anime είναι το Vampire Hunter D,το One Piece και το Ruruni Kenshin!!!!Γενικά έχω ένα κώλυμα με Samurai και Ninja από μικρό παιδί,επίσης δεν είμαι και πολύ ψαγμένος με τα Anime γι'αυτο ήρθα εδώ να πάρω λίγη φώτιση!!!

Edited by Shinobi, 23 March 2013 - 01:00.

#4406 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 23 March 2013 - 11:39

Kαλώς μας ήρθες! Εδώ σίγουρα θα βρεις αυτό που ζητάς είτε από threads είτε από συζητήσεις. Καλή διαμονή ΄ απόλαυσέ την!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4407 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 26 March 2013 - 23:18

καλωσήλθατε...πεστε κι άλλα για τον εαυτό σας....γράψτε λίγο έκθεση..ανοιχτείτε λιγουλάκι..καμιά εμφάνιση...περισσότερα χόμπι...πχ <<κάνω πικνίκ στον κάμπο κάθε βράδυ>> ή λόγου χάρη <<είμαι ο πρίγγιπας των ονειρικών σας διαθέσεων>>
Spoiler:
ή πχ <<χορεύω τσάτσα,τάγκο,παίζω μαντολίνο..όποιος θέλει μάθημα πμ (λέμε τώρα)...>>

όχι μόνο γεια σας ήρθα τί καλά που σας βρήκα...(αμάν αυτά τα few words)
:bleh: :bleh: :bleh: :bleh:

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#4408 Artemis_Fowl

Artemis_Fowl

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 28 March 2013 - 14:17

Γειά και από μένα. Ειμαι ο Artemis_Fowl, μένω Αθήνα, μόλις έκανα εγγραφή και αυτή τη στιγμή κοιτάω στο forum τα πάντα, ότι βρίσκω χρήσιμο και ενδιαφέρον :)
Χόμπυ μου:
Κιθάρα
Αnime
Να αράζω με φίλους
Είμαι και πληροφορικάριος (όχι πολύ καμμένος) οπότε μπαίνουν και οι Η/Υ σαν χόμπυ
and last but not least
gaming (με αγαπημένο παιχνίδι το Super Smash Bros. Brawl. Δέχομαι και προκλήσεις :P)

Edited by Artemis_Fowl, 28 March 2013 - 14:56.

#4409 isispelican

isispelican

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 28 March 2013 - 18:42

Γεια σας παιδιά, είχα κάνει εγγραφή εδώ και καιρό άλλα ύστερα το ξέχασα τελείως το site. Μου αρέσουν κυρίως τα ταξιδιάρικα anime όπως Ergo Proxy, Monster, Xam'd κτλ. Παίζω κιθάρα και ηχογραφώ μουσική ασταμάτητα, αντλώντας αρκετή έμπνευση από anime φυσικά!

#4410 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 31 March 2013 - 02:38

Καλώς ήρθατε Artemis_Fowl, isispelican και όλοι οι προηγούμενοι. Το αν θα καταφέρετε να βγείτε αλώβητοι από το .aNiMe//GR δεν το εγγυάται κανείς, όμως αν σας ενδιαφέρουν τα anime, ήρθατε στο καταλληλότερο μέρος :zombie:

E5VV38U.jpg