Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#406 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2007 - 15:56

Yποπτεύομαι, πως και εσύ έχεις πρόβλημα με τα στρουμφάκια, ε?...:rofl:

Καλωσήρθες Nergal...:)

ναι το εχω ξαναδιαβασει.εχει μεγαλη βαση αυτο που λενε.το μοιραζαν οι "κοκκινοι" μια εποχη στο ΤΕΙ.για αλλους λογους δεν συμπαθω τα μπλε εντομα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#407 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2007 - 19:02

Γεια σας και από εμένα!8)
Αν και παρακολουθώ το anime.gr εδώ και 4 μήνες τώρα αποφάσισα να κάνω register.
Βλέπετε ήμουνα πιο ενεργό μέλος στο animeplanet και στο animeclipse και δεν σκεφτόμουνα να ενεργοποιηθώ σαν μέλος κι εδώ.:tongue2:
Τώρα όμως το πήρα απόφαση να γίνω κι εδώ ενεργό μέλος.
Είμαι 25 από Αθήνα και παρακολουθώ συστηματικά anime εδώ και 4 χρόνια. Πριν παρακολουθούσα μόνο ότι έβρισκα στην τηλεόραση, δηλαδή dragonball κυρίως και Kabamaru, Robotech κ.α. παλιότερα.
Τελειώνω ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας (επιτέλους μόνο η πτυχιακή έμεινε:)
Τα αγαπημένα μου anime είναι πολλά αλλά ξεχωρίζουν το Hellsing με το οποίο μυήθηκα πριν 4 χρόνια από τον ξάδερφό μου, το Naruto, το Bleach και τελευταία το Death Note που σε κάθε επεισόδιό του :wallbash:
Όπως λέει και το nick μου και βλέπετε στην υπογραφή μου και στο άβατάρ μου τρελαίνομαι για το Σιλμαρίλλιον του Τόλκιν(το έχω διαβάσει 2 φορές και θέλω να το ξαναδιαβάσω) και συγκεκριμένα γουστάρω περισσότερο έναν από τους βασιλιάδες των Elves τον Fingolfin τον γιο του Finwue:dwarf:
Τέλος, για όσους δεν το έχουν δει από το animeplanet ή το animeclipse που το έχω δείξει και εκεί,έχω κάνει ένα AMV με το Bleach, απλά ακολουθήστε το link από την υπογραφή μου δείτε το και πείτε μου πως σας φάνηκε.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#408 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2007 - 20:25

(επιτέλους μόνο η πτυχιακή έμεινε:)

(και μένα.. τα τελευταία 4 χρόνια αυτή γράφω)

Καλώς ήρθες.. και εδώ λοιπόν.. Το μόνο που έχω να πώ είναι οτι δεν μου αρέσει η υπογραφή σου και σήμερα έψαχνα ολη μερα να σου βρώ καλύτερη αλλά δεν βρείκα τίποτα.

#409 Turgon

Turgon

Anime Amateur

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2007 - 20:40

Όπως λέει και το nick μου και βλέπετε στην υπογραφή μου και στο άβατάρ μου τρελαίνομαι για το Σιλμαρίλλιον του Τόλκιν(το έχω διαβάσει 2 φορές και θέλω να το ξαναδιαβάσω) και συγκεκριμένα γουστάρω περισσότερο έναν από τους βασιλιάδες των Elves τον Fingolfin τον γιο του Finwue:dwarf:

ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑΑ \m/ *points @ Silmarillion*

PS welcome aboard :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#410 Creteus

Creteus

Jörmungandr

• Members
  • 652 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2007 - 20:54

το Σιλμαρίλλιον του Τόλκιν(το έχω διαβάσει 2 φορές και θέλω να το ξαναδιαβάσω)

Εγώ 2 φορές ξεκίνησα να το διαβάζω αλλά και τις δύο το παράτησα

#411 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2007 - 22:39

ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑΑ \m/ *points @ Silmarillion*

PS welcome aboard :)

ΠΑΙΔΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!:
Αλήθεια μήπως είδες πουθενά τον μεγαλύτερο αδερφό σου τον Fingon;
Πάντα το σκάει όταν τον χρειάζομαι!:mad:
Μήπως να δώσω σε εσένα το :king:?:rofl:

ο μόνο που έχω να πώ είναι οτι δεν μου αρέσει η υπογραφή σου και σήμερα έψαχνα ολη μερα να σου βρώ καλύτερη αλλά δεν βρείκα τίποτα.

Συγνώμη Erisabetsu :despair: θα κοιτάξω να βρω καμμία καλύτερη. Μην ξοδεύεις όμως το χρόνο σου για να μου βρεις άλλη εικόνα. Αλήθεια αυτό το κάνεις και για άλλους που δεν σου αρέσει η υπογραφή τους;

Εγώ 2 φορές ξεκίνησα να το διαβάζω αλλά και τις δύο το παράτησα Today 20:40

Theo.gr αξίζει πάρα πολύ αυτό το βιβλίο. Στην αρχή φαντάζομαι θα σταματάς που δεν έχει δράση και αρχίζει να σου πετάει πολλά ονόματα. Αλλά μην το παρατήσεις την επόμενη φορά. Να συμβουλεύεσαι τα γενεολογικά δέντρα και το λεξιλογιο που έχει στις τελευταίες σελίδες καθώς και τον χάρτη και θα δεις έναν πιο συγκλονιστικό κόσμο από αυτόν του Άρχοντα να ξετυλίγετε μπροστά σου!:thumbup:
Ειδικά το κεφάλαιο με την ιστορία του Μπέρεν και της Λούθιεν είναι όλα τα λεφτά! Τα έχει όλα μέσα: δράση,δράμα,περιπέτεια,μαγεία,συγκίνηση....:cry:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#412 Creteus

Creteus

Jörmungandr

• Members
  • 652 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2007 - 22:42

ΠΑΙΔΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!:
Αλήθεια μήπως είδες πουθενά τον μεγαλύτερο αδερφό σου τον Fingon;
Πάντα το σκάει όταν τον χρειάζομαι!:mad:
Μήπως να δώσω σε εσένα το :king:?:rofl:

Συγνώμη Erisabetsu :despair: θα κοιτάξω να βρω καμμία καλύτερη. Μην ξοδεύεις όμως το χρόνο σου για να μου βρεις άλλη εικόνα. Αλήθεια αυτό το κάνεις και για άλλους που δεν σου αρέσει η υπογραφή τους;

Theo.gr αξίζει πάρα πολύ αυτό το βιβλίο. Στην αρχή φαντάζομαι θα σταματάς που δεν έχει δράση και αρχίζει να σου πετάει πολλά ονόματα. Αλλά μην το παρατήσεις την επόμενη φορά. Να συμβουλεύεσαι τα γενεολογικά δέντρα και το λεξιλογιο που έχει στις τελευταίες σελίδες καθώς και τον χάρτη και θα δεις έναν πιο συγκλονιστικό κόσμο από αυτόν του Άρχοντα να ξετυλίγετε μπροστά σου!:thumbup:
Ειδικά το κεφάλαιο με την ιστορία του Μπέρεν και της Λούθιεν είναι όλα τα λεφτά! Τα έχει όλα μέσα: δράση,δράμα,περιπέτεια,μαγεία,συγκίνηση....:cry:

Την πρώτη φορά που το σταμάτησα είχα περάσει την μέση την δεύτερη είχα διαβάσει καμιά 80αριά σελίδες

#413 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2007 - 23:16

[spammer mode on]

Posted Image
[spammer mode off]
pom's out.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#414 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2007 - 12:45

[spammer mode on]

Posted Image
[spammer mode off]
pom's out.

Speak To the Hand!!!

Tolkien Rulezzzzzzzzzzz

Dune is boring

#415 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2007 - 12:56

Speak To the Hand!!!

Tolkien Rulezzzzzzzzzzz

Dune is boring

:head::head::head:
That's the spirit!!!
Erisabetsu i'm with you all the way:drinks:
Lets form the Tolkien Alliance:dwarf::clap:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#416 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2007 - 19:37

Συγνώμη τώρα μπλέξαμε τα μπούτια μας....:

Frank Herbert = Tolkien της E.Φ.

Kαι μετά τον Asimov το χάος....:bleh:

Fingolfin καλωσήρθες στην παρέα μας....όπως κατάλαβες μάλλον ήδη, είμαστε για δέσιμο όλοι....:rofl:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#417 Turgon

Turgon

Anime Amateur

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2007 - 22:00

[spam, spam, spam, spam, spam, spam, baked beans, spam, spam, spam and spam]Toν pom δεν κάνω τον κόπο να το σχολιάσω [θα τα πούμε στο msn]
Όσο για το Dune, ο Dante απήντησε καταλλήλως :P[/spam, egg, spam, spam, bacon and spam]

@πατέρα
Κάπου θα βόσκει αυτός. Είπε να μου το δώσεις εμένα το στέμα να του το φυλάξω :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#418 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2007 - 12:31

Καλημέρα :bye:!!!
Λέγομαι Παναγιώτης,23 ετών και μένω στην Κατερίνη.
Καταρχήν χαιρετώ όλους τους γνωστούς από τα dragonball.gr/animexclusive.gr/animextreme.gr και ελπίζω να συνεχίσουν να με ανέχονται και εδώ:
Λίγα λόγια για μένα.Γεννήθηκα Γερμανία,στα 12 μου ήρθα Ελλάδα,γνωρίζω Αγγλικά και Γερμανικά,σπούδασα Τεχνολογία Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην Λάρισα και μου μένει μια πτυχιακή να τελειώσω και να παρουσιάσω,τέλιωσα πριν 10 μέρες την θητεία μου(:thumbdown: :tongue:) και χόμπι μου αποτελούν τα Anime/Manga και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια (380 games finished & counting) με τεράστιες συλλογές και από τα δύο στην διάθεση μου.Στόχοι μου;Να τελειώσω την πτυχιακή,να πάρω το πτυχίο μου,να βρω μια δουλειά,να κάνω κανένα μεταπτυχιακό,να μάθω άλλες 4 γλώσσες,καμιά πολεμική τέχνη,να τερματίσω τουλάχιστον άλλα τόσα παιχνίδια:rofl: και να γίνω καλύτερο άτομο:rolleyes: .
Αγαπημένα μου anime αποτελούν τα Naruto,One Piece,Rurouni Kenshin,Love Hina,Chobits,Shingetsutan Tsukihime,Captain Harlock και αρκετά άλλα.Όσο αφορά τα manga όλα καλά είναι.Από videogames προτιμώ τα RPGs.
Αυτό τον καιρό (δηλαδή εδώ και ενάμισι χρόνο) έχω παραμελήσει πλήρως τα anime/manga καθώς με έφαγε ο στρατός και η πτυχιακή αλλά θα τα αναπληρώσω προσεχώς.
Το παρόν forum το γνώριζα από την εποχή που ξεκίνησε αλλά δεν διέθετα ποτέ τον χρόνο να μπαίνω σε πολλαπλά forum.Τώρα που δεν μπαίνω πλέον σε κανένα και παρόλο που πάλι πιέζομαι γενικά από άποψη χρόνου,θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να συμμετέχω εδώ:drinks: .

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#419 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2007 - 13:08

Καταρχήν χαιρετώ όλους τους γνωστούς από τα dragonball.gr/animexclusive.gr/animextreme.gr και ελπίζω να συνεχίσουν να με ανέχονται και εδώ:
Λίγα λόγια για μένα.Γεννήθηκα Γερμανία,στα 12 μου ήρθα Ελλάδα,γνωρίζω Αγγλικά και Γερμανικά,σπούδασα Τεχνολογία Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην Λάρισα και μου μένει μια πτυχιακή να τελειώσω και να παρουσιάσω,τέλιωσα πριν 10 μέρες την θητεία μου(:thumbdown: :tongue:) και χόμπι μου αποτελούν τα Anime/Manga και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια (380 games finished & counting) με τεράστιες συλλογές και από τα δύο στην διάθεση μου.Στόχοι μου;Να τελειώσω την πτυχιακή,να πάρω το πτυχίο μου,να βρω μια δουλειά,να κάνω κανένα μεταπτυχιακό,να μάθω άλλες 4 γλώσσες,καμιά πολεμική τέχνη,να τερματίσω τουλάχιστον άλλα τόσα παιχνίδια:rofl: και να γίνω καλύτερο άτομο:rolleyes: .
Αγαπημένα μου anime αποτελούν τα Naruto,One Piece,Rurouni Kenshin,Love Hina,Chobits,Shingetsutan Tsukihime,Captain Harlock και αρκετά άλλα.Όσο αφορά τα manga όλα καλά είναι.Από videogames προτιμώ τα RPGs.
Αυτό τον καιρό (δηλαδή εδώ και ενάμισι χρόνο) έχω παραμελήσει πλήρως τα anime/manga καθώς με έφαγε ο στρατός και η πτυχιακή αλλά θα τα αναπληρώσω προσεχώς.
Το παρόν forum το γνώριζα από την εποχή που ξεκίνησε αλλά δεν διέθετα ποτέ τον χρόνο να μπαίνω σε πολλαπλά forum.Τώρα που δεν μπαίνω πλέον σε κανένα και παρόλο που πάλι πιέζομαι γενικά από άποψη χρόνου,θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να συμμετέχω εδώ:drinks: .

Aν είναι εύκολο γράψε και τα περιουσιακά σου στοιχεία και αν έχεις τίποτα χωραφάκια στην κατερίνη, αν έχεις καλή προίκα και τέλος ποσταρε ολόκληρο το βιογραφικό σου για να μην έχουμε απορροίες.

:bleh:Welcome και εδώ λοιπόν.

#420 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2007 - 13:19

Καλωσόρισες ρε μεγάλε, πολύ καιρό είχαμε να σε δούμε! :drinks:
Ουάου, από ενδιαφέροντα μοιάζουμε πολύ!
"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Δημοσιευμένη  εικόνα