Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#4246 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2012 - 22:52

Γεια σας φιλοι ελατε να απολαυσουμε ολοι μαζι κορεατικα παιδικα

Τώρα το άλλαξες σε κορεάτικα από κινέζικα; Πρόοδος

#4247 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2012 - 08:48

Τί Κορέα, τί Κίνα ένα τσιγάρο δρόμος μωρέ...:P

Νέα μέλη καλωσήρθατε, διαβάστε πρώτα τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ και μετά απολαύστε την υπέροχη και φαντασμαγορική εμπειρία που σας προσφέρουμε εδώ αποκλειστικά (tax included).

xbJ3b2w.jpeg

#4248 Billy-4-

Billy-4-

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 23:09

Γεια σε όλους είμαι ο Βασίλης, μένω στη Ρόδο και ειμαι 15 χρονών. Πρόσφατα μπήκα στο κόσμο του anime και manga, το πρώτο μου anime το είδα το καλοκαίρι του 2011 (έβλεπα και κάτι λίγα στο star πιο μικρός, αλλά δεν μετράνε :P), αλλά άρχισα να ασχολούμαι περισσότερο το Πάσχα. :P

#4249 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 23:40

Γιατί δε μετράνε αυτά που βλεπες μικρός ^^ ? xD
H πριγκίπισσα του φεγκαριού, μπέστ άνιμε έβερ :P

καλός τον, πιστεύω μια χαρα θα τη βρεις εδω μέσα ^^
και θα ψαχτείς περισσότερο μαζί μας :)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 05 Ιούλιος 2012 - 23:42

フカフカ

#4250 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2012 - 01:09

Dude, come on, Λίνα η Ξιφομάχος (ή όπως αλλιώς λεγόταν)

Και εγώ με τη σειρά μου θέλω να σε καλωσορίσω στο anime//gr. Ελπίζω να βρεις όσα περισσότερα ανιμε και διάφορα άλλα σε ενδιαφέρουν!

#4251 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2012 - 01:28

Dude, come on, Λίνα η Ξιφομάχος (ή όπως αλλιώς λεγόταν)

ντατ γουοζ έπικ too :drink:
Υ.Γ: το slayers λες έτσι? xD
フカフカ

#4252 fnord

fnord

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2012 - 02:44

Γεια σας παιδια.

Παρακολουθω χρονια το φορουμ, ειχα γραφτει πριν αρκετο καιρο αλλα δεν θυμαμαι ουτε κωδικο, ουτε username, ουτε e-mail. :down:

Είμαι φοιτητής, τυπικά επί πτυχίω που λένε, μενω στην Αθήνα και ασχολούμαι χρονια με anime αλλα όχι τόσο φανατικά οσο οι περισσοτεροι εδω μεσα.

Καλως σας βρηκα.

#4253 TreloZaki

TreloZaki

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2012 - 11:09

Γεια παιδια ειμαι η Λια!! Περισσοτερο χρησειμοποιω το TreloZaki (Zaki) !!Ειμαι 16 ετων και μενω στην Θεσσαλονικη!!! θελω να γινω ANIMATION ARTIST...Λατρευω τα ανιμε και τα μανγκα και με αρεσει να ζωγραφιζω διαφορους χαρακτηρες αλλα και φιλους μετατρεποντας τους σε ανιμε..Επισης λατρευω να φτιαχνω cosplay με δικα μου υλικα και οχι να τα αγοραζω ετοιμα (οχι οτι δεν μαρεσει απλα προτιμω να τα φτιαχνω εγω).. Ελπιζω να σας ζωγραφιζω (οχι και ολους, να ξεπατοθω :P ) χαχαχαχαχ ^_^

#4254 xristinaki linaki

xristinaki linaki

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑΘΗΝΑ

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2012 - 00:26

Γεια σας,το ονοματακι μου ειναι Χριστινα ειμαι 17 χρονων,και μπορω να πω οτι εχω δυσκολευτεί για καταφερω να σας γραψω.Μου αρεσει να ζωγραφιζω,να παιζω μπαλα,να ακουω μουσικη ολων των ιδων,δεν εχω προβλημα με οποιαδήποτε ασχολεια το καθε ενα με την χαρι του.
Θελω να ζητησω συγγνωμη αν στην συνεχεια κανω τι χων λαθη ητε ορθογραφικά ητε καπια αλλα πραγματα δεν τα παω και πολι καλα με τους Η\Υ και γενικα με το ιντερνετ,γραφτικα σε αυτό το σαιτ διοτι ειμαι λατρης των ανιμε και ιδιος των μανκα.για οποιαδήποτε λαθη κανω η παραπονα θα εχετε απο εμενα η θελετε να μου πειτε κατι οτι και αν ειναι αυτο παρακαλω μην ειστε διστακτικοί στηλτε μου μηνημα,ειναι καλο δεχουμεναις ολες οι αποψεις!!

#4255 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2012 - 00:46

Γεια σας,το ονοματακι μου ειναι Χριστινα ειμαι 17 χρονων,και μπορω να πω οτι εχω δυσκολευτεί για καταφερω να σας γραψω.

τόσο πολύ? xD (λογο greeklish ή γενικά? :o) αλσο, κοπέλα που κάνει ορθωγραφικά και παίζει μπάλα..ντατς σομθιν νιου xD
καλώς ήρθες πάντος Xριστίνα ^^ και καλα να περάσεις στη κοινώτητα μας σου εύχομαι^^ ( ένντ χάπυ πόστινγκ :P)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 11 Ιούλιος 2012 - 00:50

フカフカ

#4256 xristinaki linaki

xristinaki linaki

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑΘΗΝΑ

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2012 - 19:37

γεια Σκοτεινε πρίγκιψ ο λογος τον ορθογραφικων ειναι επειδή εχω δυσλεξία και κανενας δασκαλος δεν με βοηθησε οστε να λυσω το προβλημα στιν ορθογραφία,που ειναι το περιεργο που παιζω μπαλα και ειμαι κοπελα :ballumad: ,θα ηθελα να μου πεις πως μπορω να απαντήσω σε καποιων οπως εσυ σε μενα. Ειλικρηνα δεν τα παο καθολου καλα με τους Η\Υ και με το ιντερνετ :blurah5: δηλαδή ουτε και αυτα τα πανε καλα μαζι μου αλα τελος παντων :madtodeath:!!χαχααχαχαχα

#4257 Paliakoudis

Paliakoudis

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2012 - 12:27

Καλημέρα, είμαι σχετικά νέο μέλος στο φόρουμ, με αυτό το πρώτο ποστ. Με λένε Άγγελο, 14 χρονών από Θεσσαλονίκη, με μανγκα εκτος των τελευταίων μηνών δεν είχα καμοία σχέση, γιατί είμουν από μικρός του ντίσνευ, ενώ πριν πιάσω και τα μανγκα έμαθα και ελληνικές δημιουργίες(πχ της Jemma Press). Τώρα έχω αρχίσει να τα παρακολουθώ, ολοκλήρωσα και το ανίμε του Death Note και μαζεύω τα black... Είμαι και πάνω από χρόνο μέλος στο Greekcomics με το ίδιο nick και εύχομαι να κρατήσω τόσο και περισσότερο και εδώ :P

#4258 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2012 - 12:37

Καλως ήρθατε όλοι σας!! Κι εγώ καινούρια... θα το λατρέψετε το μέρος σίγουρα! :D

γεια Σκοτεινε πρίγκιψ ο λογος τον ορθογραφικων ειναι επειδή εχω δυσλεξία και κανενας δασκαλος δεν με βοηθησε οστε να λυσω το προβλημα στιν ορθογραφία,που ειναι το περιεργο που παιζω μπαλα και ειμαι κοπελα :ballumad: ,θα ηθελα να μου πεις πως μπορω να απαντήσω σε καποιων οπως εσυ σε μενα. Ειλικρηνα δεν τα παο καθολου καλα με τους Η\Υ και με το ιντερνετ :blurah5: δηλαδή ουτε και αυτα τα πανε καλα μαζι μου αλα τελος παντων :madtodeath:!!χαχααχαχαχα

Χριστινάκι Λινάκι, στο κάτω μέρος κάθε μηνύματος τέρμα δεξιά γράφει Quote, Πατάς εκείνο το κουμπί στο μήνυμα που θέλεις να απαντήσεις και μπαίνει στην δικιά σου απάντηση το κείμενο. Γράφεις κι εσύ οτι θέλεις και κάνεις Post.... Ελπίζω να βοήθησα.... ποτέ δεν είμουν καλή δασκάλα.... :bahhh:

Proud listener of Radio Rivendell

Δημοσιευμένη  εικόνα

http://jewellersapprentice.wordpress.com/

#4259 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2012 - 03:05

ντατ γουοζ έπικ too :drink:
Υ.Γ: το slayers λες έτσι? xD

Ναι, στο slayers αναφέρομαι.

#4260 chibi.bg

chibi.bg

ο ηλιθιός που προσπαθεί να κάνει τις προσδοκίες του πραγματικότι

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:
  • LocationБългария

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2012 - 12:21

γειά σας και απο μένα παίδες ! Λίλλη με λένε (δηλαδή κρύνο) γραφτικά στο forum πρίν απο καμιά εβδομάδα (εάν δεν κάνω λάθος). με τα anime ηρθα σε επαφή σε πολύ μικρή ηλικία κατα τα πέντε pokemon, digimon και οτι άλλο έβαζε η ελληνική τηλεόραση εκείνο τον καιρό μέχρι που έπεσα στο Rurouni Kenshin και ένα χρόνο αργότερα άρχισα να ψάχνομαι , γενικότερα μέχρι τα δώδεκα μου είχα μετατραπεί σε anime freak αργότερα προσκοληθικά προς τα manga τα οποία ακόμη και τώρα τα προτιμώ περισσότερο!
Αυτή την στιγμή είμαι 18 στα 19 , ασχολούμε με σχέδιο (αλλά το δικό μου απο την φύση του είναι ποιό προς το ρεαλιστικό) , μ'αρέσει η ποιό περιεργή μουσική ( immediate, καποιά είδοι heavy metal και ρόκ , και κυρίως saoundtracks από διάφορες ταινίες) , μ'αρέσει η λογοτεχνιά φαντασίας (τύπου Τόλκυν).
Τώρα τελευταία δημιουργισα δικιά μου ιστοσελίδα στο facebook στην οποία αναρτώ έργα τέχης απο πίνακες εώς λογοτεχνία και έτσι ξαφνικά μου ήρθε η ιδέα να αρχίσω να μεταφράζω και manga αλλά και λογοτεχνία αυτή την στιγμή με αυτό ασχολούμε κυρίως τις μεταφράσεις και το site μου (εάν κάποιος θέλει να βοηθίσει ας μου στήλει pm). Αυτά σε γενική γράμη. Επίσης να πώ πώς μένω στην Βουλγαρία και κατεβαίνω Ελλάδα , για διακοπές !
(συγνώμη για την αισρχή ορθογραφία μου)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από chibi.bg: 30 Ιούλιος 2012 - 02:52