Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
[New member Section]:A few words about yourself
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 23:09
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 23:40
H πριγκίπισσα του φεγκαριού, μπέστ άνιμε έβερ
καλός τον, πιστεύω μια χαρα θα τη βρεις εδω μέσα ^^
και θα ψαχτείς περισσότερο μαζί μας
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 05 Ιούλιος 2012 - 23:42
Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2012 - 01:09
Και εγώ με τη σειρά μου θέλω να σε καλωσορίσω στο anime//gr. Ελπίζω να βρεις όσα περισσότερα ανιμε και διάφορα άλλα σε ενδιαφέρουν!
Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2012 - 01:28
Dude, come on, Λίνα η Ξιφομάχος (ή όπως αλλιώς λεγόταν)
ντατ γουοζ έπικ too
Υ.Γ: το slayers λες έτσι? xD
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2012 - 02:44
Παρακολουθω χρονια το φορουμ, ειχα γραφτει πριν αρκετο καιρο αλλα δεν θυμαμαι ουτε κωδικο, ουτε username, ουτε e-mail.
Είμαι φοιτητής, τυπικά επί πτυχίω που λένε, μενω στην Αθήνα και ασχολούμαι χρονια με anime αλλα όχι τόσο φανατικά οσο οι περισσοτεροι εδω μεσα.
Καλως σας βρηκα.
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2012 - 11:09
Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2012 - 00:26
Θελω να ζητησω συγγνωμη αν στην συνεχεια κανω τι χων λαθη ητε ορθογραφικά ητε καπια αλλα πραγματα δεν τα παω και πολι καλα με τους Η\Υ και γενικα με το ιντερνετ,γραφτικα σε αυτό το σαιτ διοτι ειμαι λατρης των ανιμε και ιδιος των μανκα.για οποιαδήποτε λαθη κανω η παραπονα θα εχετε απο εμενα η θελετε να μου πειτε κατι οτι και αν ειναι αυτο παρακαλω μην ειστε διστακτικοί στηλτε μου μηνημα,ειναι καλο δεχουμεναις ολες οι αποψεις!!
Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2012 - 00:46
Γεια σας,το ονοματακι μου ειναι Χριστινα ειμαι 17 χρονων,και μπορω να πω οτι εχω δυσκολευτεί για καταφερω να σας γραψω.
τόσο πολύ? xD (λογο greeklish ή γενικά?
καλώς ήρθες πάντος Xριστίνα ^^ και καλα να περάσεις στη κοινώτητα μας σου εύχομαι^^ ( ένντ χάπυ πόστινγκ
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 11 Ιούλιος 2012 - 00:50
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2012 - 19:37
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2012 - 12:27
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2012 - 12:37
γεια Σκοτεινε πρίγκιψ ο λογος τον ορθογραφικων ειναι επειδή εχω δυσλεξία και κανενας δασκαλος δεν με βοηθησε οστε να λυσω το προβλημα στιν ορθογραφία,που ειναι το περιεργο που παιζω μπαλα και ειμαι κοπελα
,θα ηθελα να μου πεις πως μπορω να απαντήσω σε καποιων οπως εσυ σε μενα. Ειλικρηνα δεν τα παο καθολου καλα με τους Η\Υ και με το ιντερνετ
δηλαδή ουτε και αυτα τα πανε καλα μαζι μου αλα τελος παντων
!!χαχααχαχαχα
Χριστινάκι Λινάκι, στο κάτω μέρος κάθε μηνύματος τέρμα δεξιά γράφει Quote, Πατάς εκείνο το κουμπί στο μήνυμα που θέλεις να απαντήσεις και μπαίνει στην δικιά σου απάντηση το κείμενο. Γράφεις κι εσύ οτι θέλεις και κάνεις Post.... Ελπίζω να βοήθησα.... ποτέ δεν είμουν καλή δασκάλα....
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2012 - 03:05
ντατ γουοζ έπικ too
Υ.Γ: το slayers λες έτσι? xD
Ναι, στο slayers αναφέρομαι.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2012 - 12:21
Αυτή την στιγμή είμαι 18 στα 19 , ασχολούμε με σχέδιο (αλλά το δικό μου απο την φύση του είναι ποιό προς το ρεαλιστικό) , μ'αρέσει η ποιό περιεργή μουσική ( immediate, καποιά είδοι heavy metal και ρόκ , και κυρίως saoundtracks από διάφορες ταινίες) , μ'αρέσει η λογοτεχνιά φαντασίας (τύπου Τόλκυν).
Τώρα τελευταία δημιουργισα δικιά μου ιστοσελίδα στο facebook στην οποία αναρτώ έργα τέχης απο πίνακες εώς λογοτεχνία και έτσι ξαφνικά μου ήρθε η ιδέα να αρχίσω να μεταφράζω και manga αλλά και λογοτεχνία αυτή την στιγμή με αυτό ασχολούμε κυρίως τις μεταφράσεις και το site μου (εάν κάποιος θέλει να βοηθίσει ας μου στήλει pm). Αυτά σε γενική γράμη. Επίσης να πώ πώς μένω στην Βουλγαρία και κατεβαίνω Ελλάδα , για διακοπές !
(συγνώμη για την αισρχή ορθογραφία μου)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από chibi.bg: 30 Ιούλιος 2012 - 02:52
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2012 - 15:53
χαιρομαι που υπαρχουν forums σαν και αυτο για να δειχνουμε ολοι την αγαπη μας για τα anime και τα manga!!
keep it up!!! ^^
-Ichihara Yuuko

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2012 - 02:29
-friends are like potatoes, if you eat them they die!