Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3646 Alisa

Alisa

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 26 February 2011 - 14:06

Γεια σας... Εγώ δεν έχω κάποια τρέλα με τα anime όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα.
Πέρα από εκείνα της παιδικής μου ηλικίας δεν έχω παρακολουθήσει κάτι παραπάνω. Το site το ακούω αρκετά χρόνια από παιδιά του διαδικτύου και μόλις έγινα μέλος για να ενημερωθώ και να παρακολουθήσω καινούρια (για μένα) animes.:D

#3647 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 26 February 2011 - 15:33

Καλώς ήρθες :)
Beyond the Grave Posted Image

#3648 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 27 February 2011 - 00:28

Γεια σας παιδια.Εγω εχω μια πορωση με τα anime αν και εχω δει το πολυ 20 και μπηκα επειδη εβλεπα τα posts οταν εγραφε η αδερφγη μου και ψοφαγα στο γελιο.Α..και για να βρω καμια εκατοστη anime ακομα.Το ψευδονημο το χρησιμοποιω και στην real life γιατι μου λενε πωσ του μειαζω.Nice to meet you!

#3649 Dorothy

Dorothy

Paparazzi de famiglia

• Members
  • 54 posts

Posted 01 March 2011 - 00:04

Καλησπέρες σε όλους! Βλέπω άνιμε και παρακολουθώ το site εδώ και χρόνια, αλλά ποτέ δεν έφτασα στο σημείο να κάνω δικό μου λογαριασμό, μέχρι τώρα! Θα χαρώ πολύ να γνωρίσω και να συζητήσω με όσο το δυνατόν περισσότερους! :hi:

#3650 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 01 March 2011 - 00:06

Καλώς ήρθες, καλώς ήρθες!! :hero:

#3651 toni

toni

Toni

• Members
  • 50 posts

Posted 02 March 2011 - 08:24

Welcome !!!!!!!!!!:kakashithumbup:
Posted Image

#3652 UraharaKisuke

UraharaKisuke

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 02 March 2011 - 21:51

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι και εγώ ένας anime maniac σαν κ εσάς. Βρήκα τελείως τυχαία αυτο το site πριν αρκετό καιρό και τώρα αξιώθηκα να κάνω register :rolleyes:

Θα ήθελα πολύ να ανταλλάξουμε απόψεις και σκέψεις πάνω στα anime και να ακούσω τις ιδέες σας για το πως θα μπορούσα να βελτιώσω τη μεγάλη μου αγάπη τον τελευταίο καιρό: Το καινούριο μου καφέ που μόλις άνοιξα και η διακόσμησή του βασίζεται σε anime και comic γενικότερα.

Άντε καλώς με δεχτήκατε και καλές συζητήσεις να έχουμε :)

#3653 Sonick

Sonick

Boiled Frogs

• Members
  • 17 posts

Posted 02 March 2011 - 23:35

Καλώς ήρθες!
anger is a gift...

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3654 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 02 March 2011 - 23:45

Καλως τον,μολις βρηκα εναν λογο που θα επελεγα Aθηνα αντι για Θεσσαλονικη και ειναι το καφε που μολις ανεφερες.(απ`οτι καταλαβα ανοιξες μαγαζι{καφετερια}με διακοσμηση ανιμε)
Μακαρι να ειχαμε και εδω κατι τετοιο μαγαζι με διακοσμηση ανιμε και ιδιοκτητη ανιμετακια :P(Hooray for the new word i think....:rolleyes:)
See you around :)

Edited by johntheo95, 03 March 2011 - 14:43.

Posted Image

Posted Image

#3655 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 March 2011 - 23:49

άσε μας ρε σπόρε όταν εμείς είχαμε το cofix... η Αθήνα κοιμότανε...

και στη τελική βασισμένο είπε ότι είναι όχι ότι έκανε maido ή manga cafe

in other news kirihara καλώς ήρθες καλές δουλειές

#3656 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 02 March 2011 - 23:59

οκ χαλαρωσε δεν εχω παει ποτε οποτε δεν ηξερα:hot:Μονο που ειναι βασισμενο θα μου εφτανε δεν θελω και τπτ αλλο
Posted Image

Posted Image

#3657 UraharaKisuke

UraharaKisuke

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 03 March 2011 - 14:09

Καλημέρα παίδες! Ακόμα στήνεται το μαγαζάκι, έχει μια βασική διακόσμηση προς το παρόν και η προσπάθεια συνεχίζει. Δεν έφτιαξα δα και το kame house 8D Θα ανολιξω κάποιο Thread κάποια στιγμή να μου πείτε τις ιδέες σας.

Καλώς σας βρήκα όλους,

ο ανιμετάκιας (thanx johnteo95, καλό το παρατσούκλι)

#3658 -Rem!-

-Rem!-

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 03 March 2011 - 16:19

καλησπερα κ απο μενα:) μ λενε Αθηνά ειμαι 17 κ αρχισα πριν λιγους μηνες ν ασχολουμαι με τ ανιμε..φυσικα ποροθηκα απ τν πρωτη στιγμη;) βρηκα τυχαια τ site κ σκεφτηκα ν κανω κ εγω λογαριασμο γ να ενημερωνομαι καλυτερα;)

#3659 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 03 March 2011 - 16:30

Welcome !!! :hero:

Posted Image

#3660 Kotatsu

Kotatsu

~de arimasu

• Members
  • 9 posts

Posted 03 March 2011 - 21:23

:hi:

Κάπου να μοιράστω τις πορώσεις μου γιατί εκτός net λίγοι με παίρνουν στα σοβαρά.

Καλώς σας βρήκα.