Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3526 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 07 December 2010 - 18:22

Εγώ απορώ τι σε ταϊζουν και έφτασες το 1,72 σε ηλικία 14!! :P

Αnyway καλως ήρθατε όλα τα νέα μέλη ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#3527 Guest-34395

Guest-34395

Anime Amateur

• Members
  • 111 posts

Posted 07 December 2010 - 18:58

Εμένα η μικρή μου αδερφή στα 14 ήταν 1,78 και τώρα στα 15 είναι 1,80... Είναι ντερέκι η τύπισσα :P

#3528 vicariousdeathwisher

vicariousdeathwisher

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 09 December 2010 - 22:22

HELLO HUMANS

VICARIOUSDEATHWISHER

IS

HERE..

COMICS..MOVIES..MUSIC..BOOKS,,ANIMES.[E..,OXI/.]

21 GEARS[OXI YEARS]OLD.//.

AYTA..,.,.A.,.,KAI ATTIKH

CHIDORI...

#3529 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 09 December 2010 - 23:22

καλως ήρθατε!:hi:

2po6sfa_jpg.gif

#3530 Vicka

Vicka

Starting...

• Members
  • 22 posts

Posted 14 December 2010 - 20:12

Γειά σας! :hi:
Με λένε Βίκη και είμαι 20 χρονών.
Ασχολούμαι με manga και anime εδώ και περίπου 3 χρόνια.

Αυτά για την ώρα!

#3531 Himura Kenshin

Himura Kenshin

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 14 December 2010 - 21:05

HOLA MI GENTE !!!!:hi:
Γιάννης από Αθήνα,20 ετών.
Βρήκα το φόρουμ θέλωντας να δω τι παίζει με μαθήματα ιαπωνικών καθώς σκέφτομαι να αρχίσω (μάλλον απο του χρόνου) ...
Από anime-manga έχω ακολουθήσει τα Dragonball τα οποιά Dragonball,Dragonball Z θεωρώ πολύ μπροστά για την εποχή τους , το προσωπικά αγαπημένο μου Rurouni Kenshin και το One Piece που ξεκίνησα πρόσφατα ...
Αυτά για την ώρα νομίζω ειναι υπέρ αρκετά .

Ξέχασα τον θρυλικό Kabamaru Igano και θα έπρεπε να ντρέπομαι γι αυτό.

Edited by Himura Kenshin, 15 December 2010 - 00:21.

#3532 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 14 December 2010 - 21:25

HOLA MI GENTE !!!!:hi:
Γιάννης από Αθήνα,20 ετών.
Βρήκα το φόρουμ θέλωντας να δω τι παίζει με μαθήματα ιαπωνικών καθώς σκέφτομαι να αρχίσω (μάλλον απο του χρόνου) ...
Από anime-manga έχω ακολουθήσει τα Dragonball τα οποιά Dragonball,Dragonball Z θεωρώ πολύ μπροστά για την εποχή τους , το προσωπικά αγαπημένο μου Rurouni Kenshin και το One Piece που ξεκίνησα πρόσφατα ...
Αυτά για την ώρα νομίζω ειναι υπέρ αρκετά .

xD
Welcome Γιαννη. Το RuroKen ειναι το αγαπημενο μου manga/anime.

#3533 lou

lou

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 15 December 2010 - 14:02

Είμαι φοιτήτρια, με λένε Άννα(κοινό όνομα).Είμαι από Αθήνα, τρελαίνομαι να βλέπω ταινίες(με προτίμηση στις ασιατικές & γαλλικές ;)) (+ σαφέστατα)anime, να διαβάζω manga και κόμιξ. Μου αρέσει η ζωγραφική και να μαθαίνω ξένες γλώσσες.:)

#3534 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 15 December 2010 - 18:22

Welcome !! ^_^

Posted Image

#3535 Maleficus

Maleficus

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 22 December 2010 - 08:13

Καλημέρα ,

Με λένε Κωνσταντίνο και βλέπω anime εδώ και 5 χρόνια, πιο πολύ για να περάσει η ώρα παρά επειδή κάποιος μπορεί να με θεωρήσει otaku . Είμαι επιλεκτικός όσον αφορά το είδος και το σχέδιο ( πρέπει να είναι λεπτές οι γραμμές και να φαίνεται όσο πιο πολύ γίνεται η λεπτομέρεια ή το σενάριο να με συναρπάσει υπερβολικά για να συνεχίσω να βλέπω αν κάτι δεν τηρεί αυτές τις προυποθέσεις) . Το φόρουμ το βρήκα απο τη πρώην κοπέλα μου την οποία γνώρισα σε ένα απο τα meeting που είχατε κάνει ως φόρουμ . Είχα έρθει παλαιότερα και σε προβολές τις οποίες είχατε κάνει στα Εξάρχεια .

Γενικότερα είμαι τσαμπατζής . Δηλαδή = κατεβάζω τις ταινίες/σειρές, είτε τις βλέπω streaming σε ένα απο τα πολλά σάιτ τα οποία βρίσκονται στο κυβερνοχώρο , και το τελευταίο χρόνο λόγο ενός τραυματισμού που ακόμα με τραβάει βλέπω anime όλο και περισσότερο .

Ασχολούμαι με το airsoft , με videogames , σάιτ κοινωνικής δικτύωσης , βιβλία παντώς είδους με πολιτικό ή μη περιεχόμενο... (απο παραμύθια μέχρι πορνογραφία , και απο το Mein Kampf του Αδόλφου Χίτλερ μέχρι και τις θεωρίες του Μαρξ , και άλλων πολλών διάφορων ιστορικών και φιλοσοφικών θεμάτων βιβλία),Metal μουσική και Oi!, κάπνισμα , μπύρες, τσίπουρα , παρέες , εκδρομές και ταξίδια και φυσικά .
Ομιλώ Αγγλικά , Ελληνικά , και γνωρίζω ελάχιστα Γερμανικά τα οποία προσπαθώ να ξαναθυμιθώ μετά απο 5 χρόνια που τα είχα παρατήσει .

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τα φόρουμς για τη φιλοξενία τους .

**** *Όσον αφορά το παρονοίμιο
"το δικο μου το δανειστηκα απο ενα εδαφιο της βιβλου στα λατινικα που λεει
Maleficus non patieris vivere Qui immolat dus occidetur morte moriatur praeter domino soft
οποιος κανει παρεα με Μαγους να τιμωρειτια και οποιος κανει αισχη με δαιμονες η τιμωρια να ειναι θανατος(ελευθερη μεταφραση)
Malefic στα αγγλικα σημαινει αυτος που φερνει κακο και προερχεται απο το λατινικο maleficus (male=ill, ficus= doing === ill doing)
το χρησημοποιουσα επι 5 χρονια στο Dungeons and Dragons οταν επαιζα μαγο διοτι παντοτε καποιος PC ή NPC που ηθελε να με σκοτωσει ειχε σχεση με καποιο Θεο στο παιχνιδι και σαν μαγος ημουν παντοτε εναντιος στην επιρροη τους στο φανταστικο κοσμο που παιζουμε !

στην αστρολογια εχει σχεση με το πλανητη Αρη και ειναι οιωνος κακης τυχης για οποιον το διαβαζει
πριν απο δυο χρονια προσθεσα και επωνυμο το expugnam που σημαινει πολυορκια
αρα ill doing seige= Maleficus Expugnam αλλα το "επωνυμο" το χρησιμοποιω μονο σε φορουμ για RPG "

#3536 Maleficus

Maleficus

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 22 December 2010 - 08:34

Επίσης επειδή έκανα ένα search και δε βρήκα τίποτα ας μου πεί κάποιος πότε βγαίνει το Hellsing Ultimate 8 διότι κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό !

#3537 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 December 2010 - 09:04

Κοίταξε και ρώτα καλύτερα στο Hellsing thread http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=73&highlight=Hellsing+Ultimate&page=32

Posted Image

#3538 Nerudo

Nerudo

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 24 December 2010 - 21:05

:hi: Με λένε Περικλή. Είμαι 20 χρονών "παιδάκι" και μπορείτε να με φωνάζετε και Πέρι,είμαι λάτρης των άνιμε, j-music και γενικότερα της Ιαπωνικής κουλτούρας :lovulovu:

"Χατζιμέτεομενικακαριμάσου":nod2:

#3539 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 24 December 2010 - 23:13

καλώς ήρθες Περικλή....θα σε φωνάζω Peri για να κάνει ομοιοκαταληξία με το Eri :P

χρόνια πολλά και ότι ποθείς κιόλας.

ότι χρειαστείς ρώτα κάποιον άλλον.

#3540 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 26 December 2010 - 01:19

Λοιπον αν και ειμαι αρκετους μηνες στο site τωρα ειδα πρωτη φορα το thread και επειδη ξερω οτι αναρωτιεστε ποιος ειναι αυτος ο γαματος τυπος:tensai: αποφασισα να συστηθω. Λοιπον:
Με λενε Αγγελο:angell: ειμαι 17 (σχεδον), μαθητης,

ακουω απ'ολα αλλα περισσοτερο Punk
μου αρεσουν ολες σχεδον οι ταινιες και τα βιβλια (εκτος του σχολειου)
και τα hobby μου ειναι να ζωγραφιζω και να παιζω κιθαρα,
επισης εκανα και λιγη ξιφασκια:slash:, καλα anime και manga ειναι αυτονοητα:joyful:<(δεν ξερω γιατι αλλα μου αρεσει πολυ αυτο το εικονιδιο)

Οι στοχοι μου στη ζωη ειναι να κατακτησω τον κοσμο:kakaka:, α ναι και να διαβασω και να δω ολα τα manga και anime

αυτα (για περισσοτερες πληροφοριες γραψτε μου στο pm):hahaha:

και τωρα δοξαστε με :8):

Edited by FrenzyApe, 08 January 2011 - 04:39.