Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3466 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2010 - 14:45

Στο αγγλικο γραμα V ειναι XD

Καλωσηρθατε ολοι σας ! ^^

2bbd14fc.jpg

#3467 Ramona

Ramona

Lost in Brighton

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2010 - 18:44

Γεια σας κ απο μενα!:hi: Ειμαι απο Αθηνα 24 χρονων, μολις τελειωσα τη σχολη και τωρα εχω οοοοοσοοοο χρονο θελω να ασχολουμαι με τα αγαπημενα μου anime. :joyful:Κυρίως εχω δει mainstreem [Bleach, Naruto, Fary Tail, One Piece (daaa)]. Αυτη την περιοδο βλεπω το Fullmetal Alchemist. Απο manga δν το χω ψαξει ακομα, αλλα θα θελα να ασχοληθω, οποτε recomendations are welcome. Επισης ασχολουμαι και με gaming(Xbox360).

#3468 Kirino1988

Kirino1988

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2010 - 21:48

Γεια σε ολους ειμαι 21 χρονων και λατρευω τα anime μενω στην Αθηνα Robin-chan μια σειρα που θα σου προτεινα ειναι το D.Grayman

#3469 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2010 - 11:39

Αλόχες παιδιά.
Είμαι ο Νίκος και είμαι 18 χρονών.
Μένω στον Άλιμο.

Πήγα στο Da sein (ή όπως λέγεται :Ρ) και είδα το Mononoke hime που προβαλόταν αυτήν την τρίτη.

#3470 YuulineAMV

YuulineAMV

AMV Editor

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2010 - 13:09

Κι εγώ νέο μέλος είμαι τώρα. :Ρ 'Εχω μεγάλη πόρωση με anime&manga-related-stuff και πολλές επιρροές από Ασία. Το βασικότερο hobby μου είναι το AMV editing. :D Γι' αυτό προσπαθώ να γίνω όσο καλύτερη μπορώ. Εδώ και 4 χρόνια έχω την ίδια αγαπημένη ενασχόληση. Ένα προβληματάκι έχω μόνο που έχει σχέση με το site. Μπλέκομαι και κάνω post απορίες, όπου να 'ναι. ο.ο Οπότε συγχωρέστε με, δεν το κάνω επίτηδες.
Τέλος πάντων, όταν θα 'χω κάτι καλό (μάλλον κανένα BETA), θα το φέρω αν το δείτε να ακούσω απόψεις, διότι θα λάτρευα να εμφανιζόταν video μου σε κανά anime event. :D
Ό,τι ερώτηση υπάρχει, διατυπώστε την στο profile μου. Ποτέ δεν έχω καταφέρει να εξηγήσω κάτι καλά. ;o;

#3471 Dj Manga

Dj Manga

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2010 - 15:45

Αχοι μαγκες {x
Με λενε Ελενη και ειμαι 15 χρονων,απο Πειραια.
Δεν ειμαι τοσο πορομενη με anime,αλλα με manga.
Ζωγραφιζω απο πολυ μικρη,και τα τελευταια 3 χρονια ασχολουμαι με τα manga μονο. v.v'
Μπορει να ακουστει περίεργο (λογο ηλικιας >.<) αλλα τρελενομαι για yaoi και γενικα smut,και kinky stuff.:
Επισης ασχολουμαι με το photoshop.
Καλως ηρθαμε λοιπον. :w00t:
yaoi ftw :nbleed:

#3472 Guest_kateriniotis_*

Guest_kateriniotis_*
  • Guests

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2010 - 02:35

Γεια παιδια με λενε κωστα ειμαι 19 χρονων και ειμαι απο σαλονικα ... καλως ηρθα :P

#3473 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2010 - 03:19

Wellcome aboard nakama !!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3474 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2010 - 17:30

Ειμαι η animestarling...Ειμαι 17 χρονων και μενω στην Κρητη... Τωρα αρχισα να ασχολουμαι με τα manga και τα anime.. Και θελω λιγη βοηθεια οσο να'ναι......! :P

#3475 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2010 - 22:18

Welcome, friends! I knew you'd come, so I've been practicing my greeting!

#3476 Nagisa Aoi

Nagisa Aoi

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 11:04

Γεια κι απο μενα!! Με λενε Μύρα, ειμαι 24 και ειμαι απο Θεσσαλονικη. Γνωρισα προσφατα (προχθες) μερικους απο εσας και χαρηκα πολυ!!

#3477 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 13:15

Γεία σου και καλώς ήρθες αν μένεις Αμπελοκηπους, Μενεμένη
να ψηφίσεις τη θεία μου αλλιως....
αν όχι ψήφισε ότι θες...
εύχομαι ναπεράσεις καλά εδώ

#3478 KoMuro-_^

KoMuro-_^

日本のスレーブ

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 22:40

Γεία,σε όλους και όλες,είμαι νέος εδώ.Έμαθα για τ Forum από ενάν φίλο που μ είπε για το cosplay party στην Θεσσαλονίκη,με λένε Στέλιο κλείνω τα 18 αρχές 2011 απ΄ότι κτλβατε είμαι απο Θεσσ/νίκη.Χάρηκα,τα λέμε τριγύρω :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από KoMuro-_^: 08 Νοέμβριος 2010 - 02:12

Δημοσιευμένη  εικόνα

Despite the situation I was in,
I was still feeling great.
Because after all this battle,
I was still alive.
--Pinky piry kenma!--

#3479 Guest-34395

Guest-34395

Anime Amateur

• Members
  • 111 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2010 - 19:18

Γεια σας παιδιά καλώς σας βρήκα σ' αυτό το καταπληκτικό forum που όλοι μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τα anime! Με λένε Δημήτρη, μένω στην Αθήνα και είμαι 16 χρονών. Δηλώνω μεγάλος fan του One Piece, του Death Note και του Elfen Lied. Χάρη σε αυτό το forum που βρήκα στο Google, έμαθα και άλλα anime τα οποία παρακολουθώ αυτή η στιγμή. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους!

#3480 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2010 - 19:22

Γεια σας παιδιά καλώς σας βρήκαμε

2po6sfa_jpg.gif