Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#3346 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2010 - 00:22

Γεια σας μαγκες. Ειμαι το incarnation tou Mikami, Kira και Ulquiorra. Οπως καταλαβατε ειμαι εκεινο-το-ησυχο-παιδι-που-καθεται-μονο-του-και-κανεις-δεν-ξερει-τι-σκεφτεται-αλλα-στη-πραγματικοτητα-ειναι-κατι-deep-σαν-Ulquiorra-Kira-style.

Το πιάσατε το νοημα ?

Επισης I'm The Coolest Nerd!!!!

#3347 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2010 - 13:17

Γεια σε ολους παιδες και παιδισες :P Με λενε Δημητρη και ειμαι απο Σαλονικη!!!εχω μπει αρκετες στο site αλλα ειπα αυτη την φορα να γινω και μελος...αυτα απο εμενα...αν θελετε παραπανω για μενα απλα πμ!!! :P αυτααα!!!Καλως σας βρηκα παιδια!!! :)

#3348 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2010 - 15:40

Γεια σου τσίφτη και καραμπουζουκλή MikamiTeru. Είθε ο Nerdevar να μας ευλογεί όλους.

#3349 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2010 - 00:46

Γεια σας μαγκες. Ειμαι το incarnation tou Mikami, Kira και Ulquiorra. Οπως καταλαβατε ειμαι εκεινο-το-ησυχο-παιδι-που-καθεται-μονο-του-και-κανεις-δεν-ξερει-τι-σκεφτεται-αλλα-στη-πραγματικοτητα-ειναι-κατι-deep-σαν-Ulquiorra-Kira-style.

Το πιάσατε το νοημα ?

Επισης I'm The Coolest Nerd!!!!

χαλαρα δικο μου Style σε φαση με περιεργο μαλλι και ετσι...

ezgif.com-resize.gif

#3350 Ayaka-chan

Ayaka-chan

BloodyRoseZero

• Members
  • 58 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2010 - 22:55

Hey guys :P
Με λένε Δήμητρα... έχω ξανασυστηθεί σε ένα άλλο μέρος του φόρουμ αλλά επειδή είναι χαωτικό δεν έχω κάτσει ποτέ εδώ μέσα πάνω από δύο λεπτά XD Είμαι από Θεσσαλονίκη, 17 χρονών... χμμ.. έχω δει γύρω στα 50 anime series, είμαι new ακόμα και το πρώτο μου anime ήταν η Shugo Chara <3... ε... και ουσιαστικά επειδή βαρέθηκα τα υπόλοιπα φόρουμς στα οποία ήμουν γραμμένη είπα να δοκιμάσω αυτό! Το θέμα είναι ότι χάνομαι απίστευτα και δεν ξέρω τι να κάνω... δεν υπάρχει κάποιο Chat Thread στο οποίο μπορείς να μιλήσεις για οτιδήποτε?

Thanks guys!

#3351 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2010 - 23:18

Hey guys :P
Με λένε Δήμητρα... έχω ξανασυστηθεί σε ένα άλλο μέρος του φόρουμ αλλά επειδή είναι χαωτικό δεν έχω κάτσει ποτέ εδώ μέσα πάνω από δύο λεπτά XD Είμαι από Θεσσαλονίκη, 17 χρονών... χμμ.. έχω δει γύρω στα 50 anime series, είμαι new ακόμα και το πρώτο μου anime ήταν η Shugo Chara <3... ε... και ουσιαστικά επειδή βαρέθηκα τα υπόλοιπα φόρουμς στα οποία ήμουν γραμμένη είπα να δοκιμάσω αυτό! Το θέμα είναι ότι χάνομαι απίστευτα και δεν ξέρω τι να κάνω... δεν υπάρχει κάποιο Chat Thread στο οποίο μπορείς να μιλήσεις για οτιδήποτε?

Thanks guys!

Hello Ayaka-chan!:hi:Ετσι για το τυπικο περνα μια βολτα απο τους κανονες του forum αν και δεν νομιζω να εχεις ιδιαιτερο προβλημα σε αυτο το θεμα.Thread γενικης συζητησης εχουμε την Black Hole αλλα επειδη ειναι και spam-οθρεντο να προσεχεις...:hiding_something:Οσο για chat μπορεις να χρησιμοποιησεις pm's,vm's για καθε αλλο μελος η να περασεις απο το IRC του forum που ειναι αυτο
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3352 Ayaka-chan

Ayaka-chan

BloodyRoseZero

• Members
  • 58 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2010 - 23:27

Hello Ayaka-chan!:hi:Ετσι για το τυπικο περνα μια βολτα απο τους κανονες του forum αν και δεν νομιζω να εχεις ιδιαιτερο προβλημα σε αυτο το θεμα.Thread γενικης συζητησης εχουμε την Black Hole αλλα επειδη ειναι και spam-οθρεντο να προσεχεις...:hiding_something:Οσο για chat μπορεις να χρησιμοποιησεις pm's,vm's για καθε αλλο μελος η να περασεις απο το IRC του forum που ειναι αυτο

Ε... δεν πολυμιλάω εδώ μέσα οπότε πρόβλημα με κανόνες δεν θα έχω νομίζω αλλά thanks!
Απλά συνήθως προτιμώ να threads γενικής συζήτησης και όχι κάτι συγκεκριμένο γιατί εκεί γνωρίζεις τα περισσότερα άτομα! Αν δεν γνωρίσεις κάποιον πως θα αρχίσεις τα vms? :P

Thankies though, appreciated ^^

#3353 bocikris94

bocikris94

Anime Amateur

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2010 - 01:27

Με λενε Χρήστο ειμαι απο το Π.Φαληρο,5 μηνες μετα το Sengoku Basara,εγγραφτηκα στο φορουμ

#3354 Dark_Angel

Dark_Angel

Emissary Of Death

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:
  • LocationSomewhere over the rainbow

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2010 - 02:23

Γεια σας και από εμένα. Είμαι ο Λευτέρης και είμαι από Πρέβεζα, μετά από πολλά anime που έβλεπα τόσα χρόνια... σήμερα αξιώθηκα και είπα να ψάξω μια Ελληνική κοινότητα με θέμα τα anime.

#3355 Darkness

Darkness

Anime Newbie

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2010 - 13:02

γεια σας παιδιά είμαι καινούριος και στο φόρουμ αλλά και στα ανίμε :blush2:
κώστας από πάτρα

#3356 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2010 - 13:32

Welcome, welcome my fellow members 8).

Πατρα, ε; Σας ερχομαι σημερα :bike:!

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#3357 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2010 - 21:15

:thatsit:Καλησπέρα σε όλους...με λένε Γιώργο και χαίρομαι που βρήκα ένα sie που αναζητούσα εδώ και καιρό σαν λάτρης των "ΑΝΙΜΕ"..να είστε όλοι καλά...

#3358 romi85

romi85

中国人のやるう!

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2010 - 10:43

Γεια σας και απο μενα. Με λενε Ρωμανο και ασχολουμαι με ιαπωνικα τα τελευταια 3 χρονια (αν εξαιρεσουμε περσυ που χαμε στραβες 2 και καποια αλλα ευτραπελα). Βασικα ειμαι πιο γνωστος στην ιαπωνικη πιατσα ως 中国人のやろう!(ο Βρωμοκινεζος) μιας και το μεγαλυτερο μου κολλημα ειναι η κινεζικη γλωσσα και κουλτουρα (κανω κινεζικα απο το 2004), αλλα απο οταν ξεκινησα ιαπωνικα εμεινα εκπληκτος απο το ενδιαφερον και τους οριζοντες που μου ξυπνησε και δημιουργησε. (Αλλα μην το ξεχνατε ποτε κινεζος για παντα!). Ειμαι φοιτητης (πονεμενη ιστορια) ασχολουμαι με πολεμικες τεχνες (βραζιλιανικο ζιου ζιτσου) μ αρεσουν τα μανγκα ταανιμε το ιαπωνικο φαγητο και πολλα πολλα αλλα που λεω για την ωρα μη σας κουραζω. Παρακαλεισθε για βρισιδια και μποινελικια ως προς την κινεζικη μου καταγωγη μονο με ραντεβου απο της 10 πμ - 9μμ μονο με ραντεβου. Ευχαριστω! :hihi2:

#3359 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2010 - 10:47

Wow romi85 δίνεις νέα διάσταση στην έκφραση πολιτισμικό σοκ. :hihi2: Αnw και κινέζους δεχόμαστε οπότε ένα μεγάλο καλώς όρίσατε σε όλα τα καινούρια μέλη.

Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για εσάς (και όταν θα είναι πολύ αργά για να αποδράσετε και εσείς για εμάς) οπότε αρχίστε γρήγορα τα post αφού τσεκάρετε αναλυτικά τους κανόνες..

#3360 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2010 - 11:00

ωπ τωρα το βρηκα αυτο. ειμαι ο στελιος απο λαρισα, ειχα ξαναμπει αρκετες φορες αλλα μια μερα ειπα να κανω account και να 'μαι. αυτο το φορουμ το βρηκα οταν ασχολιουμουν πιο πολυ μετα ανιμε αλλα τωρα το εχω γυρισει στα manga μιας και ειναι ανωτερα κατα πολυ. αν θελετε κατι pm or vm me...