Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 20:13

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 19:10

μου αρεσει να παιζω μπαλα να καθομαι με τον φιλο μου (shanks) να βλεπω επεισοδια αυτα!!!!
Το site το εμαθα απτον αλλο φιλο μου GkLoc,anyway,ελπιζω να περασω καλα εδω μεσα....

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 19:33
Το site το εμαθα απτον αλλο φιλο μου GkLoc,anyway,ελπιζω να περασω καλα εδω μεσα....
GK strikes back once again:P
Welcome Welcome D Dragon,καλα να περασεις στην παρεα μας,θα βρεις πολλους με παρομοια ενδιαφεροντα εδω

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 20:01
ειμαι ο μανος και μου αρεσει πολυ το one piece ειμαι τρελα πορωμενος μαζι με αυτο!!!!
μου αρεσει να παιζω μπαλα να καθομαι με τον φιλο μου (shanks) να βλεπω επεισοδια αυτα!!!!
Ωραια...Καλοσωρισες λοιπον!

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 23:30

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 23:36
ειμαι η namy απο αθηνα αλλα σπουδαζω θεσ/νικη. το αγαπημενο μου anime ειναι το one piece το οποιο κ βλεπω αυτη την περιοδο μανιακα!!!!!! ψαχνω βασικα να βρω κανα μαγαζι που να πουλαει αληθηνα σπαθια οχι σαν αυτα απο τα πανηγυρια. οποιοσ γνωριζει κανενα τετοιο μαγαζι στη θεσ/νικη παρακαλω να επικοινωνισει μαζι μου. αντε κ καλη μου αρχη!!!!!!!!!!
Και σπαθια να υποθεσω θες κατανες και 3 κιωλας??

Δυστυχως δεν γνωριζω κανενα τετοιο,αλλα φανταζομαι ολο και καποιος θα σε βοηθησει απ τους otaku του site!!
Καλως Ορησες λοιπον Namy,αφου σ'αρεσει το OP θα βρεις πολους με παρομοια ενδιαφεροντα εδω...^^
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 00:36
χάρηκα που μπήκα στο παρεάκι σας!!!

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 00:53
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 17:47
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 20:19
ψαχνω βασικα να βρω κανα μαγαζι που να πουλαει αληθηνα σπαθια οχι σαν αυτα απο τα πανηγυρια. οποιοσ γνωριζει κανενα τετοιο μαγαζι στη θεσ/νικη παρακαλω να επικοινωνισει μαζι μου.
Βασικά, όλα τα σπαθιά είναι για τα πανηγύρια... Τί εννοείς "αληθινά"?? Battle ready?
Αμφιβάλλω αν θα βρεις αξιόμαχα σπαθιά (claymores, katana) στην Ελλάδα...
Ποιοτικά replicas μπορείς να βρεις στο internet.
@Sasuke93
Judo λέγεται, και όχι jundo...
Τα manga διαβάζονται, τα anime βλέπονται.
btw, Sasuke is gay...

Welcome everybody!

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 20:57
ειμαι η namy απο αθηνα αλλα σπουδαζω θεσ/νικη. το αγαπημενο μου anime ειναι το one piece το οποιο κ βλεπω αυτη την περιοδο μανιακα!!!!!! ψαχνω βασικα να βρω κανα μαγαζι που να πουλαει αληθηνα σπαθια οχι σαν αυτα απο τα πανηγυρια. οποιοσ γνωριζει κανενα τετοιο μαγαζι στη θεσ/νικη παρακαλω να επικοινωνισει μαζι μου. αντε κ καλη μου αρχη!!!!!!!!!!
Ωραια τοτε καλοσηρθες και...
''Καλοσηρθες στο club,καλοσηρθες στο club,καλοσηρθες namy!!!''

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 21:06
Τοτε καλοσηρθες...
:kawaii:
Τοτε καλοσηρθες!!!
Ελπιζω να περασεις καλα και να βαλεις μεσα στα ενδιαφεροντα σου και τα anime!
Ωραια τοτε καλοσηρθες και...
''Καλοσηρθες στο club,καλοσηρθες στο club,καλοσηρθες namy!!!''
παιδια ειστε τυχεροι, μονο με αυτους τους ορους σας καλωσοριζουμε... αλλιως θα σας ειχαμε πεταξει εξω με τις κλωτσιες.
καλωσηλθατε και απο μενα θυματ.. γκουχ γκουχ γκουχ, φιλοι ηθελα να πω
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 21:51
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 13:29