Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2041 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 25 July 2008 - 14:29

Όπως και το double post!!:riiight:
Welcome and have fun hyuga!!
Και άμα σκιτσάρεις, πέρνα και από το fan art, να μας δείξεις τις δημιουργίες σου:gotit:

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#2042 ::Eye Rean::

::Eye Rean::

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 25 July 2008 - 15:41

Heya!
Νι νι, κι εγώ καινούρια είμαι, πρόσφατα ανακάλυψα το φόρουμ, γιατί οκ, σχετικά πρόσφατα κόλλησα και με άνιμε και μάνγκα [Ναρούτο φορ δε γουιν :D]...
Μιλάμε δεν το περίμενα οτι θα είχαμε τόσο εξελιγμένο ελληνικό φόρουμ περί του θέματος, μπράβο μας! :D
Εμ.. ναι οκ.. φαντάζομαι αυτά...! [jeeez τι νουμπάκι που φαίνομαι Θε μου...]

#2043 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 25 July 2008 - 16:09

weeeeelcome Παιδιααααααα

χαλαρωσε eye rean δεν φαινεσαι noobaki ολοι καποτε καναμε Join (κι εγω πριν κανα μηνα εκανα join) δεν γεννηθηκαμε με το anime gr :D

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2044 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 25 July 2008 - 17:37

welcome all and have a great time here!

πως το κατεχω το αγγλικο:)
Posted Image

#2045 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 25 July 2008 - 21:31

Heya!
Νι νι, κι εγώ καινούρια είμαι, πρόσφατα ανακάλυψα το φόρουμ, γιατί οκ, σχετικά πρόσφατα κόλλησα και με άνιμε και μάνγκα [Ναρούτο φορ δε γουιν :D]...
Μιλάμε δεν το περίμενα οτι θα είχαμε τόσο εξελιγμένο ελληνικό φόρουμ περί του θέματος, μπράβο μας! :D
Εμ.. ναι οκ.. φαντάζομαι αυτά...! [jeeez τι νουμπάκι που φαίνομαι Θε μου...]

ΝΙ (και καλωσηρθες)

Spoiler:

#2046 aphroditechan

aphroditechan

Anime Newbie

• Members
  • 41 posts

Posted 27 July 2008 - 08:51

konnichi wa!!

και εγω καινουρια εδω!

με λενε Αφροδιτη ,17 απο Αγρινιο.Απο ανιμε μεχρι τωρα εχω παρακολουθησει naruto(αμην ποτε θα προχωρησει η ιστορια!),full metal alchemist,death note,elfen lied και ειχα αρχισει claymore(δε βρισκω τα επεισοδια παρακατω) και bleach(ειναι πολλα και δεν εχω χρονο).αυτα!

θα το εκτιμουσα δεοντως αν καποιος(ειδημων) μου προτεινε καποιο ανιμε μικρου μηκους!!

#2047 fenu.9

fenu.9

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 27 July 2008 - 11:37

Γεια σας κι απο μένα! Το φορουμ ειναι πραγματικα τελειο, εχει απειρα ποστ κ απειρες κατηγοριες! εχω χαθεί λίγο! Ο_Ο ειμαι καινούρια κι εγω, χτες γράφτηκα! Πριν λίγο καιρό έπιασα στα ΄χερια μ manga κ αρχισα να βλεπω ανιμε! :orly: by the way ειμαι η κολλητη της Eye Rean xD κ μιας κ χτες μ ειπε ο ειχε γραφτει ειπα να το κανω κι εγω... *shy* ερ.. αυτά απο μενα! =)

#2048 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 27 July 2008 - 11:38

Καλώς ήρθες Αφροδίτη!
Πέρνα από το http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/1755-anime-recommendations.html να ρωτήσεις τι είδους anime ακριβώς ψάχνεις να δεις.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#2049 tarou

tarou

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 27 July 2008 - 14:25

hi paidia... Eimai o Tarou... Kainourios stin parea alla den tha me xasete eukola... Ksekinisa na parakolouthw anime apo mikros Gia enan entelws koulo logo... Mou aresan ta terastia matia eidika meta to "Ntreik" (one piece sta ellinika gia osous den kseroun) ksetrelathika kai arxisa na psaxnw kai namathenw leptomeries gia to ti estei manga kai anime.... Vithistika kai egw se auton ton trelo kosmo den thelw na vgw apo edw... Prospathw pou kai pou na kanw kanena skitso manga alla den me paei kai poli kala!!!!
Auta gia ta anime kai ta manga... Menw monima stin Stonecity (Petroupoli, Athina). Akouw panw katw ola ta eidi mousikis analogws tin peristasi to meros kai tin parea.... Kiria asxolia: Kafriles me tin parea & kafedaki se kamia kafeteria oxi omws kirile....
Try to be different....
Try to be yourself.....

#2050 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 27 July 2008 - 14:41

Welcome, και μην ξεχνάς, τα gr33klish απαγορεύονται!! :D

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#2051 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 27 July 2008 - 21:15

welcome everybody! have fun!

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2052 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 28 July 2008 - 11:22

ΟΚ!!ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ¨) παλιά είχα και μια ιστοσελίδα μιας φίλης από Ισπανία που πόσταρα τα σκίτσα μου αλλά δεν είμαι σίγουρη αν υπάρχει ακόμα...θα το ψάξω και θα σου πω..αλλιώς θα προσπαθήσω να στείλω στο fan art::sleepy: arigato!!!!

#2053 Shanks

Shanks

Kaizoku

• Members
  • 194 posts

Posted 31 July 2008 - 00:50

welcome guys!!!!!!!!

#2054 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 31 July 2008 - 01:41

Καλώς ήρθατε. Και μην ανησυχείτε για τις γνώσεις,όλοι μας κάποτε άσχετοι ήμασταν. Κανένας δεν γεννήθηκε με το γονίδιο "anime" στα χρωμοσώματά του :hahaha:

E5VV38U.jpg

#2055 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 31 July 2008 - 15:16

Καλώς ήρθατε. Και μην ανησυχείτε για τις γνώσεις,όλοι μας κάποτε άσχετοι ήμασταν. Κανένας δεν γεννήθηκε με το γονίδιο "anime" στα χρωμοσώματά του :hahaha:

Speak for yourself! It was right there since day one:hahaha: