Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2026 Mεγάλος Μανιτού

Mεγάλος Μανιτού

Nice Guy

• Members
  • 7 posts

Posted 20 July 2008 - 21:42

Οχ Παναγιά μου τώρα το κατάλαβα. Να σαι καλά για την διευκρίνηση. Θα προσέχω περισσότερο στο μέλλον.

#2027 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 20 July 2008 - 22:29

*γκουχ* Φορέστε τις ζώνες σας (η αστυνομία/adms/mods κάνουν συνεχώς περιπολίες)

Ναι οι αλήτες !

Πολύς λαός μαζεύτηκε τώρα τελευταία, ελπίζουμε να περάσετε όλοι καλά :wooi2:

E5VV38U.jpg

#2028 Marilou

Marilou

niaaa??

• Members
  • 28 posts

Posted 21 July 2008 - 14:18

Λοιπόν λοιπόν… my turn my turn!!:hi:
Hello με λένε Μαριλένα, και ανεξάρτητα με το τι λέει το profile μου (το οποίο θα φτιάξω όταν το internet μου αποφασίσει να λειτουργήσει κανονικά) είμαι 16 (τα γενέθλια δεν έχουν σημασία! Έχω μια πολύ σπάνια αρρώστια που δεν με αφήνει να μεγαλώσω πάνω από τα 16. Όχι δεν λέγετε παλιμπαιδισμός! κ όχι δεν είμαι τρελή... ακόμα...)
Έχω κολλήσει με τα manga και anime εδώ και περίπου 4 χρόνια…ή 5?? μην με ρωτήσετε πως κ δεν είχα ανακαλύψει το forum μέχρι τώρα… το internet μου μπαίνει μόνο στις σελίδες που διαλέγει αυτό… το anime.gr προσφατα προστέθηκε στη λίστα του…

#2029 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 22 July 2008 - 10:12

Καλως ηρθες Μαριλένα στο forum...Τι άλλο να πω??
ΑΑ ναι...ευχομαι να περασεις καλα να γνωρισεις αρκετο κοσμο και γενικα θα σου αρεσει εδω!!
Have fun and take care...

(και ναι ηταν το 1ο καλοσορισμα μου αυτο) LOL!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#2030 Son_goku

Son_goku

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 23 July 2008 - 20:34

Γεια σας παλληκάρια και κοπέλες! Με λένε Γιώργο είμαι 16, από Σέρρες και είμαι καινούριος στον κόσμο των anime. Έβλεπα βέβαια παλιά στον ΑΝΤ1 Sailormoon και Dragonball αλλά το κόλλημα άρχισε φέτος. Συγχαρητήρια για την δουλειά σας!!
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Spoiler:

#2031 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 23 July 2008 - 20:53

welcome all new members...Enjoy your stay here and be polite...(mods are walking around :hehehe:)
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#2032 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 23 July 2008 - 21:04

welcome everyone
Posted Image

#2033 Nightm4r3

Nightm4r3

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 24 July 2008 - 23:20

Γειά σας είμαι ο Γιώργος 17 χρονών από Θεσσαλονίκη μου αρέσουν τα anime και τα video games..κ το παρκουρ αλλά αυτό είναι σε άλλο forum :P αα και έμαθα για το forum από τον [zauk]lain!!!!!!!!!

#2034 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 24 July 2008 - 23:25

Welcome Dear George( Nightm4r3 )...Have a nice stay here And keep on Playing...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#2035 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 25 July 2008 - 01:35

Γειά σας είμαι ο Γιώργος 17 χρονών από Θεσσαλονίκη μου αρέσουν τα anime και τα video games..κ το παρκουρ αλλά αυτό είναι σε άλλο forum :P αα και έμαθα για το forum από τον [zauk]lain!!!!!!!!!

LOL :hahaha:
Το άλλο φορουμ να υποθέσω ότι είναι το pkgr.org?? :orly:
Welcome! :congrats:
Posted Image
Posted Image

#2036 MrNine

MrNine

Insomniac

• Members
  • 4 posts

Posted 25 July 2008 - 05:04

εεε.....α ναι!Γεια σας ειμαι ο Νινο απο Πειραια και μετα απο πολυ πριξιμο που δεχτικα απο 2 μελη(κριμα που δεν θυμαμαι screan names να τους κατηγορησω) ειπα και γω να μπω στο forum ^^ .Μ'αρεσουν τ'anime(ε οχι δε παιζει) τα games (ε οχι ουτε αυτο παιζει) ειμαι πληκτρας...ε αυτα.....βσκ δε ξερω τι αλλο να γραψω:nod:.... α ναι ακουω metal ;)
Λοιπον....χαρηκα που σας γνωρισα (ή βσκ που με γνωρισατε) παω να ποσταρω τωρα :hahaha:
Posted ImageΠροσοχή είμαι ανορθόγραφος.

#2037 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 25 July 2008 - 07:53

Welcome everybody!! Have a great time in the forums :D
Νίνο, μήπως το ένα μέλος είμαι εγώ? :P

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#2038 MrNine

MrNine

Insomniac

• Members
  • 4 posts

Posted 25 July 2008 - 13:37

ελα ρε jimmara που το καταλαβες? XD
Posted ImageΠροσοχή είμαι ανορθόγραφος.

#2039 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 25 July 2008 - 13:48

eimai kopela kai eimai 26 xronwn!!menw thessaloniki k latreuw ta manga maresei na ta blepw ,na ta skitsarw na ta psaxnw!tautizomai poly me ton irwa hyuga kojiro sto sports anime captain tsubasa.oi irwes twn manga einai gematoi dinami kai apofasistikotita kai ontws me boithane poli sto na pernw kouragio apo kapoies katastaseis!episeis latreyw to candy candy,jeny jeny,evangelion neon jenesis,kampamaru,captain tsubasa,death note ,angel sanctuary,kapoia hentai manga:) kai apo comics episis latreuw tis spanies ekdoseis wolverine the end,origin kai bebaiws bebaias wolverine snikt!!!!

και μολις ειδα το 10 λογο οτι απαγορεύνται τα greekenlgish:blingeye2: συγχωρεστε με!!!!

Edited by Fingolfin, 25 July 2008 - 18:03.
double posts merged

#2040 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 25 July 2008 - 14:25

καλως ηρθες!! καλα να περασεις

επισης να δεις και το edit για να μην κανεις double post!

Posted ImagePosted Image