Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Political Compass

• Please log in to reply
136 replies to this topic

#16 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 00:55

Παιδια μη μου μιλατε για κομμουνισμο!!Αρχιζω να τρελαινομαι...
Μας εχουν τρελανει στη σχολη ολες οι αριστερες παραταξεις εμας τους πρωτοετοις.Οπου και να παμε ειναι ενα προθυμο κοριτσακι/αγορακι(συνηθως κοριτσακια) που κραταει ενα πακετο φυλλαδιο και σου δινει ενα και ξεκιναει μετα μια κασσεττα για 15-30 λεπτα για τα δικαιωματα μας.Νταξ καλα και χρυσα αυτα που λενε αλλα...Με τα μισα δεν συμφωνω και τα αλλα μισα πιστευω οτι παραειναι ονειρικα για να πραγματοποιηθουν.
Ενω οι ΔΑΠ-ΠΑΣΠ μας αφηνουν ησυχους,μονο party κανουν οι καημενοι.

Sorry για το off topic αλλα καπου επρεπε να βγαλω τον πονο μου για το χαμενο διαλειμμα μου σημερα,στο οποιο ημουν αρκετα χαζη ωστε να καθησω να ακουσω ολο το ποιημα για την ιδιωτικοποιηση...

Ναι όντως αν σε πιάσουν δε σταματάνε με τίποτα:terror2:Είναι πολύ σπαστικό.Πάντως αν τους δείξεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι ξεκόβουν.Πχ θυμάμαι μια φορά μια μέρα πριν τις εκλογές μου είχε πει μια κοπέλα(ήταν αρχηγός σε μια από τις αριστερές παρατάξεις) να πάμε για καφέ.Ντάξει λέω εγώ.Πάμε λοιπόν αρχίζουμε και μιλάμε για διάφορα και μετά αρχίζει και τα πολιτικά.Μιλούσε μιλούσε,εγώ δεν της έδινα και πολύ σημασία δίκιο έχεις της έλεγα να τελειώνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.Τέσπα στο τέλος μου λέει άρα θα έρθεις αύριο να μας ψηφίσεις και της λέω όχι γιατί βαριέμαι προτιμώ να κοιμηθώ:hahaha:Αλλά και να έρθω πάλι δε θα σας ψηφίσω.Από τότε δε νομίζω να χρειάζεται να αναφέρω ότι δε ξαναμιλήσαμε:hehehe:Πάντως έλεος μέχρι και τον spiderman και τους λοιπούς υπερήρωες έβγαλε σατανικούς επειδή τάχα δείχνουν ότι ήμαστε ανίκανοι να αντιμετωπίσουμε από μόνοι μας τα προβλήματα και χρειαζόμαστε άλλους κτλ.Αφήστε εφιάλτης.Μετά από το ευχάριστο διάλειμμα όμως ας επιστρέψουμε στο θέμα μας.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#17 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 00:59

Σωστός.

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#18 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 01:06

εγω παλι βρησκω την ευακαιρια και τσακωνωμαι, στους αριστερους το πεζω χουντα στους δεξιους πασοκ η αριστερα και πεφτει πολυ γελιο, βεβαια εχω και πολλα επηχειρηματα ***********
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#19 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 01:18

Posted Image

Καλά τα πήγα, αντι να κάνω save την εικόνα...

prtsc abuse
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#20 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 01:35

Ε ας βάλω κι εγώ το δικό μου γράφημα μιας και ξεκίνησα και το topic

Economic Left/Right: -10
Social Libertarian/Authoritarian: -7.79

Για το καθαρό δεκάρι δεν ξέρω τι κάνω λάθος :P

Posted Image

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#21 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 01:48

Economic Left/Right: -2.75
Social Libertarian/Authoritarian: -5.08
Political Compass Printable Graph
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#22 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 09:35

Να και το δικο μου...

Posted Image

Μαλλον μου ταιριαζει. Ενω ειμαι αρκετα δεξιος οσον αφορα τα κοινωνικο-πολιτικα ζητηματα, ειμαι υποστηρικτης των αδυνατων στον οικονομικο τομεα.

Καλο site, θα δοκιμασω τωρα να βαλω κουφες απαντησεις για να δω ποσο δεξιο η ποσο αριστερο μπορει να με βγαλει... Πολυ αναρχιλα επεσε παντως στο φορουμ και δεν μ'αρεσει...

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#23 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 09:49

εγω παλι βρησκω την ευακαιρια και τσακωνωμαι, στους αριστερους το πεζω χουντα στους δεξιους πασοκ η αριστερα και πεφτει πολυ γελιο, βεβαια εχω και πολλα επηχειρηματα **********

μην ανησυχείς, μας πείθεις, τα χουμε δει τα επιχειρήματά σου.
και ο γάτος μου αν παπαγάλιζε ό,τι τρέντυ πολιτική άποψη φοριέται στην τηλεόραση και στους χώρους επιρροής της θα είχε γίνει διεθνολόγος μη σου πω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#24 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 09:59

πραγματικά ώρες ώρες βλέποντας τα ποστ σου S_N αναρωτιέμαι αν λειτουργεί ακόμα ο Καιάδας...

#25 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 10:18

πραγματικά ώρες ώρες βλέποντας τα ποστ σου S_N αναρωτιέμαι αν λειτουργεί ακόμα ο Καιάδας...

είχε αρχίσει να κάνει υπερωρίες με αυτά που κυκλοφορούν και είπε να το κλείσει το μαγαζί γιατί έπαθε υπερκόπωση.....:borednn9:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#26 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 11:49

Posted Image

Κάναν μπλε μοβ δεν έχουμε ακόμα:bike:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#27 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 11:51

Δεν ξέρω τι εντύπωση έδωσα, πάντως εγώ δεν υποστηρίζω κανένα αριστερό κόμμα. Με το δικό μου συνδιασμό πεποιθήσεων δεν συμφωνεί κανένα ΚΚΕ, κανένα ΣΥΡΙΖΑ και, φυσικά, καμία αναρχική οργάνωση. I'm special. :wooi2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#28 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 12:59

Δεν ξέρω τι εντύπωση έδωσα, πάντως εγώ δεν υποστηρίζω κανένα αριστερό κόμμα. Με το δικό μου συνδιασμό πεποιθήσεων δεν συμφωνεί κανένα ΚΚΕ, κανένα ΣΥΡΙΖΑ και, φυσικά, καμία αναρχική οργάνωση. I'm special. :wooi2:

Έλα τώρα Kenny άσε τα φούμαρα. Είσαι μεγάλη ανάρχα όσο κι αν θες να το κρύβεις... :hehehe::hehehe:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#29 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 13:06

Kαλα για τα παρι αναρχοκουμουνιων εκανα πλακα ετσι...
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#30 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 13:47

Kαλα για τα παρι αναρχοκουμουνιων εκανα πλακα ετσι...

Γενικότερα πάντως η επιτυχημένη και σωστή εφαρμογή του αναρχοκομμουνισμού, κατά τη γνώμη μου πάντα, θα είναι η σωτηρία της ανθρωπότητας. Δεν θα επεκταθώ άλλο, δε θα ήθελα να γίνω τσιμπουροτσίμπουρο. Το μόνο θα πω είναι ότι αξίζει κανείς να διαβάσει περί αναρχοκομουνισμού, αυτονομίας, ελευθεριακών και αντιεξουσιαστών. Τέλος για να μην παρεξηγιόμαστε, δεν σημαίνουν αυτά που λέω ότι συμφωνώ με τις συγκρουσιακές πρακτικές των αναρχικών. Αυτά. Off topic ends...

Δημοσιευμένη  εικόνα