Παιδια μη μου μιλατε για κομμουνισμο!!Αρχιζω να τρελαινομαι...
Μας εχουν τρελανει στη σχολη ολες οι αριστερες παραταξεις εμας τους πρωτοετοις.Οπου και να παμε ειναι ενα προθυμο κοριτσακι/αγορακι(συνηθως κοριτσακια) που κραταει ενα πακετο φυλλαδιο και σου δινει ενα και ξεκιναει μετα μια κασσεττα για 15-30 λεπτα για τα δικαιωματα μας.Νταξ καλα και χρυσα αυτα που λενε αλλα...Με τα μισα δεν συμφωνω και τα αλλα μισα πιστευω οτι παραειναι ονειρικα για να πραγματοποιηθουν.
Ενω οι ΔΑΠ-ΠΑΣΠ μας αφηνουν ησυχους,μονο party κανουν οι καημενοι.
Sorry για το off topic αλλα καπου επρεπε να βγαλω τον πονο μου για το χαμενο διαλειμμα μου σημερα,στο οποιο ημουν αρκετα χαζη ωστε να καθησω να ακουσω ολο το ποιημα για την ιδιωτικοποιηση...
Ναι όντως αν σε πιάσουν δε σταματάνε με τίποτα

Είναι πολύ σπαστικό.Πάντως αν τους δείξεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι ξεκόβουν.Πχ θυμάμαι μια φορά μια μέρα πριν τις εκλογές μου είχε πει μια κοπέλα(ήταν αρχηγός σε μια από τις αριστερές παρατάξεις) να πάμε για καφέ.Ντάξει λέω εγώ.Πάμε λοιπόν αρχίζουμε και μιλάμε για διάφορα και μετά αρχίζει και τα πολιτικά.Μιλούσε μιλούσε,εγώ δεν της έδινα και πολύ σημασία δίκιο έχεις της έλεγα να τελειώνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.Τέσπα στο τέλος μου λέει άρα θα έρθεις αύριο να μας ψηφίσεις και της λέω όχι γιατί βαριέμαι προτιμώ να κοιμηθώ

Αλλά και να έρθω πάλι δε θα σας ψηφίσω.Από τότε δε νομίζω να χρειάζεται να αναφέρω ότι δε ξαναμιλήσαμε

Πάντως έλεος μέχρι και τον spiderman και τους λοιπούς υπερήρωες έβγαλε σατανικούς επειδή τάχα δείχνουν ότι ήμαστε ανίκανοι να αντιμετωπίσουμε από μόνοι μας τα προβλήματα και χρειαζόμαστε άλλους κτλ.Αφήστε εφιάλτης.Μετά από το ευχάριστο διάλειμμα όμως ας επιστρέψουμε στο θέμα μας.