Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Modern Japan - Decora Girls


  • Please log in to reply
46 replies to this topic

#46 GorgiGR

GorgiGR

    Gillian

  • Members
  • 67 posts

Posted 17 January 2008 - 13:21

Μάλιστα πολλοί όχι μόνο δεν είναι περήφανοι για όλα αυτά, αλλά μαγεύονται τόσο από τον αρχαιοελληνικό, όσο και από τον νεοελληνικό πολιτισμό (απίστευτο κι όμως αληθινό).

Καλά ξέρω πόσο άκαιρο και άστοχο είναι το παραπάνω...

Με πρόλαβες :P Έλεος με την αρχαία ελλάδα, όχι άλλη παρελθοντολαγνεία:hahaha: . Όσο για το νεοελληνικό πολιτισμό , ποιός ακριβώς είναι αυτός? Το τζατζίκι το γήπεδο και το ρουσφέτι? :P
Posted Image
Eye for an eye, and the whole world goes blind...


#47 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 27 February 2008 - 20:01

μαντέψτε τι θα ντυθώ αυτα τα καρναβάλια....
έλα ρε πως το καταλάβατε;