Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Comix makers wanted


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 steliospal

steliospal

    How far to paradise

  • Members
  • 200 posts

Posted 21 October 2007 - 19:21


Γεία χαρά, ζητούνται κομίστες για προσπάθεια δημιουργίας ομάδας κόμιξ, ιδέες για σενάρια υπάρχουν και χρειαζόμαστε κυρίως σχεδιαστές αλλά κάθε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει στο steliospal@hotmail.com για πληροφορίες και αν μπορεί ας στείλει και δουλεία του. Ενδιαφερόμαστε για κάτι σοβαρό ξεχωριστό από τη σημερινή ελληνική σκηνή.Περιμένω λοιπόν!!!

#2 Glastenen

Glastenen

    La Reine du Portatif

  • Members
  • 727 posts

Posted 22 October 2007 - 10:00

εμείς να σας στείλουμε δουλειά μας, εσείς να μη μας πείτε ποιος είστε/τι κάνετε/γιατί να στείλουμε/κάτι τέλοσπάντων? ο κόσμος όταν επιθυμεί να κινηθεί σε επαγγελματικό επίπεδο, οφείλει να είναι και ο ίδιος επαγγελματίας.
αν κατάλαβα καλά δηλαδίς. γιατί η αοριστία του όλου θέματος δεν μου το επιτρέπει.

Posted Image


#3 steliospal

steliospal

    How far to paradise

  • Members
  • 200 posts

Posted 23 October 2007 - 12:07

Όπως ήδη είπα είμαι διατεθιμένος να δώσω πληροφορίες σε όποιον θέλει και γι αύτο έχω δώσει το mail μου για όποιον θέλει να επικοινωνήσει για να μάθει περισσότερα. Όποιος επιθυμεί να μάθει περισσότερα μπορεί κάλλιστα να με κάνει ένα add στο msn ή να μου στείλει μνμ , όπως έκαναν ήδη κάποια άτομα. Το άλλο που μπορείς να κάνεις επίσης είναι να μου στείλεις ένα mail , να σου δώσω εξηγήσεις και μετά αν ενδιαφέρεσαι να μου στείλεις δουλειά σου ή και να συναντηθούμε από κοντά για να σου εξηγήσω κάποια πράγματα. Α και τέλος , ξεκαθαρίζω οτι δεν είμαστε επαγγελματίες είμαστε ερασιτέχνες που πρώτα πάμε να κάνουμε το χόμπυ μας και μετά να εκδόσουμε , αν δεν το κατέστησα αυτό σαφές με συγχωρείς αλλά το κάνω τώρα και να ξέρετε οτι δεν πληρώνουμε. Λεφτά θα πάρει ο καθένας από τη δουλεία του αν εκδοθεί.
αυτά...για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου , ευχαριστώ!

#4 DeSaad

DeSaad

    Onibocho

  • Members
  • 6 posts

Posted 05 November 2007 - 16:19

αν και είναι λίγο ψιλοκουλό, μάλλον θα βρείτε άτομα στο forum του comicart.gr
εκεί συχνάζουν οι επαγγελματίες και ημιεπαγγελματίες καλλιτέχνες.
Καλή τύχη και προσοχή στα ποζέρια.

#5 nasia27

nasia27

    Anime Freak

  • Members
  • 273 posts

Posted 11 November 2007 - 22:56

Θέλετε να σας στείλουμε σχέδιά μας?

#6 steliospal

steliospal

    How far to paradise

  • Members
  • 200 posts

Posted 11 November 2007 - 23:23

πρωταρχικά θέλω επικοινωνία για να εξηγήσω τι έχουμε στο μυαλό μας και αν και εφόσον και όποιος το επιθυμεί μου δείχνει σχέδιά του...
υπογραφή εκτός κανονισμών