Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 3 Ψήφοι

Katekyo Hitman Reborn!

• Please log in to reply
1204 replies to this topic

#1111 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLarisa,Greece

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 17:42

http://www.mangareader.net/katekyo-hitman-reborn/391
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#1112 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 18:02

Γιατί έχω την εντύπωση ότι κοντεύει να τελειώσει η σειρά;;;; :blurah5:
Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka

#1113 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 00:55

άνετα τελειώνει το Manga :colddd:
Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka

#1114 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 01:06

άνετα τελειώνει το Manga :colddd:

μη μας λες τέτια...we want moar :3
αλλα ισχύει, κιεγώ έχω αρχίσει να έχω αυτό το αίσθημα :(

περι του κεφαλαίου ^^
ωραίο σε γενικές γραμές, αν και περίμενα περισότερα. Eλάχιστα πράματα μας έδειξε...
Μετά απο αρκετά ωραία chapt. νομίζω τώρα βαδίζει σε μέτρια φαση :P το επόμενο θα νε καλύτερο λογικά, άντε να δούμε ^^

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 05 Ιούλιος 2012 - 01:07

フカフカ

#1115 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 01:41

Αν σκεφτούμε το πως ξεκίνησε και πως έχει καταλήξει,μάλλον καλύτερα να τελειώνει και γρήγορα μάλιστα,,,

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1116 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 07:16

Γιατί καλό μου botsun έχεις απογητευτεί από το manga?

Επίσης,
Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1117 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2012 - 17:13

Άρχισα να διαβάζω το Reborn όταν ήταν ακόμη στο Mukuro arc. Θυμάμαι ότι το είχα παρατήσει επειδή είχα ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ από αυτή την επαναλαμβανόμενη κακογραμμένη κωμωδία των πρώτων τόμων. Ακόμη με πιάνει πονοκέφαλος όταν το θυμάμαι: ξανά και ξανά και ξανά ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ τα ίδια... :blurah5: Η αρχή του Reborn είναι ταμάμ να σε κάνει να το dropάρεις.

Επί του τέλους, άρχισε να διαφοροποιείται με μάχες (ΩΡΑΙΟ τρόπο βρήκε, ρε... :deadga6: ) και ένα πιο expanded σύμπαν όπου οι εμφανίσεις των χαρακτήρων δεν ήταν τόσο random/ό,τινάναι, αλλά για άλλη μια φορά, η mangaka έπεσε στη παγίδα των επαναλήψεων. Με το τέλος της Varia arc, ήρθαν και τα ηλιθιώδη - παύλα - θηριώδη power-ups: κουτάκια μου εσείς! Ανάθεμα κι αν έχετε λογική μέσα σας! Αλλά από την άλλη, από ΠΟΤΕ υπήρχε λογική στο Reborn...; Να μη μιλήσω για το Trini Sette (ή όπως κι αν λέγεται ετούτη η αγία τριάδα των εφτά). Από το τωρινό arc περιμένω πολλά για τα origins, ευχαριστώ.

Αλλά από την άλλη, shounen είναι, από πότε η λογική είχε θέση όσον αναφορά τις δυνάμεις...; Μπορούμε να το ξεπεράσουμε αυτό. Αυτό όμως, που δε μπορώ να ξεπεράσω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ είναι το πόσο filler ήταν το Future Arc και ΠΟΣΟ τράβηξε. :bahhh: Ουσιαστικά, έγινε μόνο για να γίνουν να power-ups και βλέποντας όλη την ιστορία, θα μπορούσε άνετα να λείπει.

Το να υπάρχουν άνθρωποι που μισούν τη Vongola Famiglia και να θέλουν να σκοτώσουν τον διάδοχο, είναι λογικό (Mukuro arc).
Το να υπάρχουν προστριβές μέσα στην ίδια τη Vongola, μιας οικογένειας παράνομων μαφιόζων που έχουν μάθει στη βία, κι αυτό είναι λογικό (Varia arc).
Το να γίνει πατιρντί και σούργελο στη διαδοχή του 10ου, επίσης λογικό (Inheritance Arc).
Το να εξηγηθούν επιτέλους τί στα κομμάτια είναι αυτά τα μωρά, ξαναμανά λογικό (Current Arc).

ΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ. :madtodeath: Τί πήγε και σκέφτηκε η mangaka, τέλος πάντων; Είχε ξεμείνει από ιδέες και μέχρι να της έρθουν είπε να κάνει τις μάχες εκεί να κρατήσουν πολλλλλλλλλλλλλλλλλυ (αυτός ο ΗΛΙΘΙΟΣ ξιφομάχος, τον απέθαντο είχε! :zombie: ), ώστε να της έρθει το προφανές... Η ΔΙΑΔΟΧΗ!; :wth2: Άρχισα πραγματικά να προσπερνάω κεφάλαια εκεί και με φρίκη και όνειδο (να γράψω ένα ποίημα και να κόψω φλέβες) κατάλαβα ότι δεν έχανα και τίποτε που το έκανα. Μπράβο ρε Amano, μπράβο...

Με τα πολλά - πολλά, τελείωσα και το Future arc, έχω spoilerιαστεί για το Inheritance arc (I REGRET NOTHING) και πάω γραμμή για το τωρινό arc, όπου έχω φάει κι εκεί spoilers, αλλά σκοτίστηκα. Και ναι, πιστεύω ότι είναι το τελευταίο arc. Άπαξ και εξηγηθούν και οι πιπίλες, δεν έμεινε και τίποτα άλλο.

Τέλος, οι θηλυκοί χαρακτήρες είναι για τα μπάζα. Μας έτυχε σεξίστρια mangaka, ωραία... :wth:

Αλλά να πούμε και τί μας άρεσε, γιατί γράψαμε πολλή γκρίνια:

Bishounen
Όταν δεν έχει μάχες ΚΑΙ κωμωδία, το σύμπαν μπορεί να είναι συναρπαστικό
Bishounen
Το σχέδιο έχει βελτιωθεί όσο δε πάει
Bishounen
Ο Tsuna είναι θεός

Ανέφερα τα bishounen...;

Α, ο ενήλικος Reborn πρέπει να επιστρέψει στο τέλος.

Αυτά.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1118 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2012 - 09:30

Ω ρε Tsuna...τι έκανε πάλι το άτομο?

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1119 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2012 - 11:21

πολυ καλο chapter! ο tsuna οσο προχωραει το manga ωριμαζει πολυ ιδιαιτερα στα τελευταια chapters!!!

#1120 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2012 - 13:52

Διαβάζω το Inheritance Ceremony arc κανονικά αυτή τη φορά και έχω να κάνω μια δήλωση:

Spoiler:

Κατά τα άλλα, η Simon family είναι πολύ συμπαθητική, εκτός από δύο μέλη της, που θέλω να πεθάνουν, ή δε με νοιάζει διόλου η τύχη τους. Τη προτιμώ από τη Vongola.

Επίσης, Shitt P is a Goddess.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1121 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2012 - 20:34

Αν είναι το τελευταίο ark, απαιτώ να δω παρελθόν Hibari. Σηκώνει πολύ ζουμί η υπόθεση και ειλικρινά αν δεν τον αναλύσει λίγο θα είναι μεγάλη αποτυχία. Μας έχει δώσει ελπίδες ότι κρύβεται μυστήριο από πίσω του κι αν αποδειχθεί κενός θ' απογοητεύσει πολλούς fans, κι εμένα μαζί. Πρέπει να μυρίσω δηλαδή τα νύχια μου για να καταλάβω what dafuq is wrong with him???

#1122 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2012 - 19:57

http://www.mangareader.net/katekyo-hitman-reborn/398

*κοιτάει τριγύρω*

>.> <.<

Κανείς...;

Τί έγινε; Δε συνήλθατε ακόμη;

Θα πω το ίδιο που είπα και στο Bleach.
Spoiler:

ΦΟΒΕΡΟ chapter. Συνέχισε έτσι Amano και ΙΣΩΣ να σε συμπαθήσω λιγάκι.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1123 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2012 - 21:37

Jagger σε killing mode.Δυνατό το chpater και να πω την αλήθεια δεν το περίμενα αυτό που έπαθε ο Xanxus η ο Squalo.Άντε να έρθει το επόμενο!!

Ερώτηση το έχετε δει κάπου ότι αυτό θα είναι το τελευταίο arc??

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1124 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2012 - 23:00

A. Πο. Πλη. Ξί. Α.

Ω θεέ μου. Ω θεέ μου. Ωωωω θεέ μου.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1125 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2012 - 23:55

O Flan αγάπη μιλάμε. Here is our little god.

Ευχάριστα τα τελευταία κεφάλαια.

Το τελευταίαο τσάπτερ όμως: Oh shit mathafaka!

Η Amano άμαθα μας έχει. I wonder.

Επίσης, πράγματι, το σχέδιο είναι εξαιρετικότατο. Jorg ο μορφονιός σου, μας έχει γίνει πολύ μπισoνεν και μπαντας. I like him.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.