Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Katekyo Hitman Reborn!
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2012 - 18:18
That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2012 - 18:20
Boss, πού είσαι οεο? Γιατί δεν έρχεσαι ακόμα να βοηθήσεις οεο? Είπαμε κάνεις είσοδο αλλά μην το χέσουμε τελείως...
Τι να πεις,ερασιτέχνες....

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2012 - 18:26
Ωραίο,κεφάλαιο,αλλά αν δεν το διαβάσω από τους mangastream,μου κάθεται κάπως περίεργα....
Agreed; κι εγώ περιμένω και το δικό τους release για να αισθανθώ καλύτερα! xD
Επίσης, μου λες ότι η σχέση που διαφαίνεται και καθορίζεται μέσω αυτών των μαχών δεν είναι σημαντική? Και τι που δεν είναι "boss" ο πατέρας του? Είναι δέκα φορές πιο σημαντικός από κάθε άλλο αφεντικό για τον πρωταγωνιστή. Ακριβώςεπειδή είναι ο πατέρας του κι έχουν αυτήν την τεταμένη σχέση το βάζει να κρατάει τόσο. Εμένα μ'αρέσει...
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2012 - 18:55
Μπορεί αυτός-σαν μεμονωμένος-αναγνώστης,να μην του αρέσει να βλέπει τον Tsuna σε κάθε σκηνή του arc.Δικαίωμά του.
Προσωπικά δεν με ενοχλεί,τόοοσο πολύ,απλώς μερικές φορές η Amano ξεχνά,οτιδήποτε άλλο γίνεται κι ασχολείται,μόνο με τις μάχες του Tsuna.
Ελπίζω,όταν έρθει ο καιρός κι αρχίσει η μάχη Hibari-Xanxus,να μας την δείξει,όπως πρέπει κι όχι να αφιερώνει δύο σελίδες σε κάθε κεφάλαιο,ίσα-ίσα,για να ξεκουράζεται το μάτι μας,από την Οικογένεια του Δέκατου.
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2012 - 19:00
Και πάλι, επαναλαμβάνω ότι λέω τη γνώμη μου ή μάλλον τι πιστεύω εγώ σε σχέση με αυτά που λέει. Σίγουρα δεν πρέπει να αλλάξει τη γνώμη του ή εγώ τη δική μου, απλώς σχολιάζω

Edit1: Sorry, δεν ήθελα να ακουστώ απόλυτη. Απλώς έτσι φάνηκε, προφανώς.
Εdit2: Damn, βγήκε και στο mangastream και είναι πολύ πολύ καλύτερο...και πάλι. Επίσης προσέξατε ότι στον Fon έλεγε "her"? Αλλά δε μοιάζει με γυναίκα...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fallen_Angel_Itachi: 01 Φεβρουάριος 2012 - 22:00
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2012 - 14:08
Was it my imagination or did Hibari had the most-epic-face-ever in the last panel?!

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2012 - 13:39
That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2012 - 14:15
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2012 - 14:20
Άκυρο,αλλα ο Hibari προσφέρει τίποτα στην μάχη,εκτός από την φυσική του παρουσία ;
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2012 - 14:32
also...
soo truee xDD αχαχα..
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2012 - 14:59