Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 3 Ψήφοι

Katekyo Hitman Reborn!

• Please log in to reply
1204 replies to this topic

#766 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2011 - 20:28

Γρήγορη ερώτηση για το boss: πώς λένε τον double του Mukuro στο Kokuyo arc?

Spoiler: απάντηση

Αν το άνοιξες σου προτείνω να την κάνεις bookmark τελικά!

Σπάσιμο mode on :P
Όταν είχες δει την αφίσα στο δωμάτιο μου δεν είχες καταλάβεις ποιος είναι και ποιο είναι το όνομά του. Οπότε μην βασανίζεις το boss μας.

Τώρα που αναφέρθηκε, θέλω να εμφανιστεί! Μας λείπουν οι παλιοί χαρακτήρες.

#767 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2011 - 20:30

:hahaha: Σιγά το δύσκολο που σου έβαλε. Το Lancia ποιος δεν τον θυμάται; Βρες τώρα και πως λέγανε αυτόν του οποίου τη μορφή πήρε ο Mukuro για να πλησιάσει τον Byakuran.

Στα του chapter πάλι

Spoiler:

Είχε πάρει την μορφή του Lippi.
Spoiler:

Λυπάμαι τον Simon,που έχει να αντιμετωπίσει την Adel σε καθημερινή βάση....
Πάντως,ο Skull ξεκίνησε σαν outsider,αλλά θα δούμε πως θα εξελιχθεί.
Τέλος πάντων,κι εγώ θα'θελα να το γυρίσει σε daily life.Καιρό έχουμε,να δούμε τον Tsuna,να τα σκατώνει στο σχολείο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#768 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2011 - 20:31

Να ας πούμε, αυτό δε το θυμάμαι ούτε κι εγώ! xD

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#769 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2011 - 20:32

Σπάσιμο mode on :P
Όταν είχες δει την αφίσα στο δωμάτιο μου δεν είχες καταλάβεις ποιος είναι και ποιο είναι το όνομά του. Οπότε μην βασανίζεις το boss μας.

Τώρα που αναφέρθηκε, θέλω να εμφανιστεί! Μας λείπουν οι παλιοί χαρακτήρες.

Ποτέ δεν είπα ότι είμαι καλή με φάτσες...(κι από τότε έχω μπει στην ΚΗΡ wiki πολλές φορές που πλέον δεν την χρειάζομαι γι αυτά!)

Why do I keep double posting and no one is posting at the same time with me when they should? xD

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#770 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2011 - 20:34

Εσύ Zura είδες Lancia και πετάχτηκες, μη χάσεις XD Δε θα μου κάνει εντύπση αν πάρεις και τέτοια μάρκα αυτοκίνητο στο μέλλον.

Επειδή τον Skul τον έχουν του πεταματού τα υπόλοιπα Arcobaleno δε σημαίνει ότι είναι αδύναμος. Άλλωστε είναι Arcobaleno και ο ίδιος. Μάλιστα δε νομίζω ότι το κάνουν με κακές διαθέσεις, ο Reborn σχεδόν σε όλους έτσι φέρεται.

Εγώ πάλι δεν τους λυπάμαι. Η Adel είναι από τις πιο δυναμικές γυναίκες στο Reborn οπότε πρέπει να λένε και ευχαριστώ που την έχουν αφού ο Enma δεν κάνει τίποτα :ρ

XD Πάλι double post εσύ; Why? WHY?

ySss0UF.jpg

#771 Dorothy

Dorothy

Paparazzi de famiglia

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2011 - 20:35

Spoiler:

Ninja'd by Kai and FAI

#772 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2011 - 20:38

:hahaha: Σιγά το δύσκολο που σου έβαλε. Το Lancia ποιος δεν τον θυμάται; Βρες τώρα και πως λέγανε αυτόν του οποίου τη μορφή πήρε ο Mukuro για να πλησιάσει τον Byakuran.

Στα του chapter πάλι

Spoiler:

Συμφωνώ με αυτό το ποστ. Σωστή η Kai.

Στα του τσάπτερ
Spoiler: 356

Επίσης ρε παίδες, με ρέγουλα τα πόστ. Μπήκα είδα 4 σελίδες αδιάβαστες και τρόμαξα. Κάτι συμβαίνει, είπα. :P
Ας μην έρθει η mode-vacuum cleaner. :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#773 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2011 - 20:41

Νομίζω είναι καλό που όλοι are getting ninja'd ο ένας από τον άλλον! Δείτε πόση κίνηση έχουμε ξαφνικά! ^^ Χαίρομαι~! :joyful:

Eπίσης εγώ τους λυπάμαι επιεδή δεν είναι κύριοι του εαυτού τους -χα χα χα- αλλά χαίρομαι που μια γυναίκαι κάνει κάτι "δυνατό" σ'αυτό το manga! Όσο συμπαθητικές κι αν είναι όλες λίγες είναι οι δυναμικές γυναικείοι χαρακτήρες!

ninja'd by Night wizard seal. LOL.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#774 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2011 - 20:48

Βασικά δεν είναι ότι δεν είναι δυναμικές οι κοπέλες στο Reborn, αν εξαιρέσουμε την Kyoko, απλά δεν τους δίνεται αρκετή ευκαιρία και χρόνος για να κάνουν κάτι καλύτερο. Ευτυχώς που τον τελευταίο καιρό η Chrome αφού έχει κάνει αρκετό training μπορεί και υποστηρίζει λίγο περισσότερο τον εαυτό της και άρχισε να παίρνει πρωτοβουλίες.

Επίσης σ' αυτό το Arc έχουμε και Oregano και Lal την οποία δεν την είχαμε δει σε full potential στο Futre Arc και μπορούμε να έχουμε κάποιες προσδοκίες. Ίσως και η Adel να μπορέσει να δείξει κάτι περισσότερο αυτή τη φορά αφού δε θα έχει άγχος΄, ούτε τον HIbari πιθανότατα απέναντί της.

Νομίζω ότι δεν είμαστε και πολύ out-of-topic αφού η συζήτηση μπορεί να μην είναι μόνο στο τελευταίο κεφάλαιο αλλά πιάνει γενικά το manga, αν εξαιρέσουμε βέβαια κάποια posts αλλά παρόλα αυτά μπορούμε να μεταφερθούμε και στο group αφού δεν υπάρχει ξεχωριστό thread γενικής συζήτησης.

ySss0UF.jpg

#775 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2011 - 20:52

Έλα ρε συ, απ'τις τέσσερις σελίδες άντε τα πέντε posts να είναι κάπως off topic. Κάνουμε "memories" συζήτηση αυτή τη βδομάδα όπως φαίνεται.

Ναι ρε συ, όσον αφορά τις γυναίκες, δε βλέπουμε και πολλές να πολυαμφανίζονται και να κάνουν και πολλά. Τώρα θα χουμε όπως είπες και Lal και Oregano -λατρεύω το σχέδιό της, σας το χω πει- κι άντε να δούμε. Αρκετά ενδιαφέρον το γεγονός ότι θα είναι κι ακόμα Arcobaleno η Lal και θα έχει όλες τις δυνάμεις, να δούμε και τις ουσιαστικές ιδαφορές μεταξύ των full-fledged Arcobaleno και τα μισοτελειωμένα.

Χμ...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#776 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2011 - 20:55

Κοιτάχτε,από την στιγμή που υπάρχει ένα τόσο πολυπληθές καστ στο μανγκα,είναι φυσιολογικό να υπάρχει μία ανομοιογένεια όσον αφορά το screen time,που παίρνει κάθε χαρακτήρας.Πόσο μάλλον αν η αναλογία male/female character είναι 3:1.Μην πω και παραπάνω....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#777 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2011 - 21:00

Έχεις ένα δίκιο σ'αυτό φίλε junpei. Οπότε ένα σωστότερο παράπονο θα ήταν "περισσότερο screen time στους θηλυκούς χαρακτήρες" απ'το άλλο. Χμ...μετά βέβαια μπορεί να πεταγόταν κανείς και να έλεγε "εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τόσους male χαρακτήρες" αλλά ΟΚ.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#778 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2011 - 21:02

Προφανώς και γι'αυτό η Amano,μας πήζει στα Bishonen !
P.S. Moar bishoujo in Reborn,please.....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#779 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2011 - 21:10

Διαφωνώ, τα bishounens δεν είναι δικαιολογία για να μας πήζει στουσ males chars. Να μην ξεχνάμε ότι το Reborn είναι shounen manga κι αν η Amano δεν ήθελε να βασίζεται περισσότερο στο γυναικείο κοινό μια χαρά θα μπορούσε να το κρατήσει κι αλλιώς. Ευτυχώς που βάζει πού και πού χαρακτήρες σαν τον Kaoru και τον Rauji και το σώζει λίγο το θέμα άσχετα που δεν τους δίνει ιδιαίτερο χρόνο.

Επίσης υπάρχουν κι άλλοι σαν τον Tsunomichi που είναι win και μόνο με την φάτσα.

Edit V XD Γιατί πάντως νομίζεις πως νομίζουμε ότι εννοείς κάτι; Προσωπικά απαντούσα στον junpei.

ySss0UF.jpg

#780 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2011 - 21:12

Παρόλαυτα εγώ δεν εννούσα τα bihsounen αλλά όλους τους άντρες της σειράς. Ίσα ίσα που καλό θα ήταν να δούμε και καμιά rugged αντρική φάτσα εδώ ξανά. Λέω τώρα.

+για την troll face του Γραβατάνθρωπου, όντως λέει τρελά!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai