1) Έχει βάλει βαθμό 4,9...

2) Μία φορά κατάφεραν και έκλεψαν μία φωτοτυπία με τα θέματα που θα έβαζε καθώς είχε φέρει μαζί του στην παράδοση μερικές φωτοτυπίες από αυτές που είχε βγάλει και θέλοντας να το παίξει μάγκας τις κουνάει από την έδρα στον αέρα και τους λέει ''αυτά είναι τα θέματα'', και σκέφτεσαι εσύ ''τόσο κοντά αλλά τόσο μακρυά'' και κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της παράδοσης τον καλεί ένας άλλος καθηγητής στην είσοδο της αίθουσας και αυτός αφήνει τις κόλλες στην έδρα και έχει βγει μόλις 1-2 βήματα από την είσοδο. Πετάγετε ένας φοιτητής που ήταν στην παράδοση και πέρνει μία φωτοτυπία και βγαίνοντας από την αίθουσα τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που κοίταγε ο καθηγητής μας. Μιλάμε για αστραπιαίες κινήσεις! Τύφλα να'χει ο Κεντέρης!
Και βρίσκονται αργότερα τα 10 άτομα που παρακολουθούσαν την παράδοση με αυτόν και βγάζουν φωτοτυπίες και έχουν μπροστά τους δύο εβδομάδες μέχρι την εξεταστική. Το αποτέλεσμα; Μόλις 3 από αυτούς τους 10 περάσαν...

Γενικά τα μαθήματα που διδάσκει είναι κατά 80% τα τελευταία που μένουν για να πάρει πτυχίο κάποιος από την σχολή.
Και για να σας πω τι μου είπε:
Την πρώτη φορά είμασταν στο γραφείο του και ενώ τον παρακαλούσα μιας και ήταν τελευταίο μάθημα ξαφνικά χαμηλώνει την φωνή του και μου λέει ''Μπορείς να διαθέσεις ένα ποσό;'' και έτσι ξεκίνησε να μου προτείνει τα 700 αρχικά και μετά έπεσε μόνος του στα 400 αλλά εγώ του έλεγα επανηλειμένως ότι δεν γίνεται καθώς δεν τα έχω τα λεφτά (και αν τα είχα ΔΕΝ θα του τα έδινα)
Την δεύτερη φορά μου έφερε δικαιολογία ότι χρειάζεται ένα προτζέκτορα για να κάνει κάτι νέου είδους παραδόσεις στη σχολή και επειδή δεν του έδινε τα λεφτά το ΤΕΙ με ρώτησε αν μπορούσα να του δώσω εγώ τα λεφτά για τον ''ιερό'' αυτό σκοπό.

Έχω ακούσει ότι έβαλε ένα φοιτητή στο αμάξι του και κάνανε βόλτες στη Λάρισα και διαπραγματευόντουσαν το ποσό για όλα τα μαθήματά του.