Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 1 votes

Φοιτηταριό

• Please log in to reply
712 replies to this topic

Poll: Που σπουδάζεις (406 member(s) have cast votes)

Που σπουδάζεις

1. ΑΕΙ - Πολυτεχνείο (259 votes [63.79%])

Percentage of vote: 63.79%

2. ΤΕΙ (105 votes [25.86%])

Percentage of vote: 25.86%

3. Ιδιωτική σχολή (42 votes [10.34%])

Percentage of vote: 10.34%

Vote Guests cannot vote

#91 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,432 posts

Posted 19 March 2008 - 00:47

Όχι δεν μου είπε ότι αν δεν του τα δώσω δεν θα με περάσει. Αν είχα γράψει καλά θα με πέρναγε αλλά για να σας δώσω να καταλάβετε τι θέματα βάζει και πως βαθμολογεί θα σας πω τα εξής:
1) Έχει βάλει βαθμό 4,9...:deadga6: ευτυχώς δεν ήμουνα στη θέση του παιδιού.
2) Μία φορά κατάφεραν και έκλεψαν μία φωτοτυπία με τα θέματα που θα έβαζε καθώς είχε φέρει μαζί του στην παράδοση μερικές φωτοτυπίες από αυτές που είχε βγάλει και θέλοντας να το παίξει μάγκας τις κουνάει από την έδρα στον αέρα και τους λέει ''αυτά είναι τα θέματα'', και σκέφτεσαι εσύ ''τόσο κοντά αλλά τόσο μακρυά'' και κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της παράδοσης τον καλεί ένας άλλος καθηγητής στην είσοδο της αίθουσας και αυτός αφήνει τις κόλλες στην έδρα και έχει βγει μόλις 1-2 βήματα από την είσοδο. Πετάγετε ένας φοιτητής που ήταν στην παράδοση και πέρνει μία φωτοτυπία και βγαίνοντας από την αίθουσα τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που κοίταγε ο καθηγητής μας. Μιλάμε για αστραπιαίες κινήσεις! Τύφλα να'χει ο Κεντέρης!
Και βρίσκονται αργότερα τα 10 άτομα που παρακολουθούσαν την παράδοση με αυτόν και βγάζουν φωτοτυπίες και έχουν μπροστά τους δύο εβδομάδες μέχρι την εξεταστική. Το αποτέλεσμα; Μόλις 3 από αυτούς τους 10 περάσαν...:unlucky: βέβαια τα θέματα τα πήραν και μερικοί άλλοι αλλά δεν μπορώ να ξέρω πόσοι και ποιοι από αυτούς περάσαν.
Γενικά τα μαθήματα που διδάσκει είναι κατά 80% τα τελευταία που μένουν για να πάρει πτυχίο κάποιος από την σχολή.

Και για να σας πω τι μου είπε:
Την πρώτη φορά είμασταν στο γραφείο του και ενώ τον παρακαλούσα μιας και ήταν τελευταίο μάθημα ξαφνικά χαμηλώνει την φωνή του και μου λέει ''Μπορείς να διαθέσεις ένα ποσό;'' και έτσι ξεκίνησε να μου προτείνει τα 700 αρχικά και μετά έπεσε μόνος του στα 400 αλλά εγώ του έλεγα επανηλειμένως ότι δεν γίνεται καθώς δεν τα έχω τα λεφτά (και αν τα είχα ΔΕΝ θα του τα έδινα)
Την δεύτερη φορά μου έφερε δικαιολογία ότι χρειάζεται ένα προτζέκτορα για να κάνει κάτι νέου είδους παραδόσεις στη σχολή και επειδή δεν του έδινε τα λεφτά το ΤΕΙ με ρώτησε αν μπορούσα να του δώσω εγώ τα λεφτά για τον ''ιερό'' αυτό σκοπό.:frozen: Φυσικά πάλι όχι του είπα και τελικά επέμενα και με πέρασε.
Έχω ακούσει ότι έβαλε ένα φοιτητή στο αμάξι του και κάνανε βόλτες στη Λάρισα και διαπραγματευόντουσαν το ποσό για όλα τα μαθήματά του.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#92 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 24 March 2008 - 15:58

Παντειο:thatsit:

Axxxxxx
Έφαγα οκτώ χρόνια από τη ζωή μου εκεί.....
(5 πτυχίο + 3 μετ/κα)
Σε ποιό τμήμα είσαι; Εγώ τελείωσα ΔΕΣ

Ελπίζω να είμαι πολύ off-topic επειδή έχω τελείώσει :hahaha:

#93 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 18 May 2008 - 02:40

Επιστήμη Υπολογιστών στην Κρήτη ή αλλιώς CSD!Πραγματικά πέφτει κάψιμο!:yawn2:
Posted Image

#94 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 20 May 2008 - 00:22

Πωπώ...γράφω εργαστήριο ψηφιακή σχεδίαση την παραπάνω δευτέρα και ΒΑΡΙΕΜΑΙ να διαβάσω...και μετά εξεταστική...και έχει και ζέστη...Αλλά δεν βαριέσαι!Όλα καλά θα πάνε!Υπομονή!!!
Posted Image

#95 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 20 May 2008 - 02:28

Ρε παιδιά γιατί γράφουμε ΑΕΙ-πολυτεχνείο??Είναι τόσο διαφορετικά πράματα??
Είμαι ηλεκτρολόγος πολυτεχνική ΑΠΘ παρεπιπτόντως...
Posted Image

#96 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 20 May 2008 - 10:21

παιδια εγω τωρα δευτερο εξαμηνο και βαριεμαι απειρα να διαβασω.

#97 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 20 May 2008 - 10:55

δυκτια υπολογιστων πληροφορικη TEI αιγαλεου
Posted Image
Spoiler:

#98 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 20 May 2008 - 11:12

Εγώ είμαι τέταρτο εξάμηνο Πληροφορική στο ΑΠΘ, βαριέμαι να πάω καν να γράψω:cry5:(όπως και στα προηγούμενα εξάμηνα) και πρέπει να πάω αλλιώς θα έχω 18 μαθήματα για την επαναληπτική του Σεπτεμβρίου :despair:
Posted Image

#99 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 20 May 2008 - 13:40

Εγώ είμαι τέταρτο εξάμηνο Πληροφορική στο ΑΠΘ, βαριέμαι να πάω καν να γράψω:cry5:(όπως και στα προηγούμενα εξάμηνα) και πρέπει να πάω αλλιώς θα έχω 18 μαθήματα για την επαναληπτική του Σεπτεμβρίου :despair:

Και γώ εκεί είμαι...2ο εξάμηνο βέβαια,αλλά βαριέμαι να διαβάσω τραγικά
Posted Image

#100 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 20 May 2008 - 15:07

Εγώ πάλι δε χρωστάω τίποτα! Είμαι η μόνη;:hmmm:

Posted Image

#101 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 20 May 2008 - 16:04

Mάλλον....:emptyonexg1:
Posted Image

#102 Ptomahawk

Ptomahawk

• Members
  • 701 posts

Posted 20 May 2008 - 20:26

Να μου πεις πως το καταφέρνεις...
Posted Image

#103 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 20 May 2008 - 20:29

Σεπτέμβρης και στερήσεις!:drink:

Posted Image

#104 Ptomahawk

Ptomahawk

• Members
  • 701 posts

Posted 20 May 2008 - 20:42

Οκ αυτό το στερήσεις μου έφερε μια εικόνα του στυλ, να πίνεις νερό σταγόνα σταγόνα και να τρως μόνο ψωμί και νερόβραστα φασόλια πάνω από στοίβες βιβλία:oo:

πωπω, έλιωσα:hahaha:
Posted Image

#105 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 20 May 2008 - 20:44

Βασικα χιλιαδες πολυ ρεαλιστικες εικονες ψυχικου πονου περασαν απ' το δικο μου μυαλο σε ενα δευτερολεπτο, και ξανασκεφτηκα οτι απλως δεν θελω να ξερω πως γινεται...

Posted Image