Ασε μιλάμε ο τύπος είναι μεγάλη αμαρτωλή ιστορία!
Η φώτο του υπάρχει στο site του. Ναι έχει δικό του site, αν υπάρχει ακόμα, και αν διαβάσετε πως περιγράφει τον εαυτό του θα γελάσετε μέχρι δακρύων!!!

Σημείωση πως έβαλε φοιτητές να του το κάνουν με αντάλλαγμα να τους περάσει στο μάθημα...
Το αυτοκίνητό του το βρήσκεις εύκολα στο ΤΕΙ καθώς το στουρνάρι έχει βάλει στην πόρτα του οδηγού το όνομά του με αυτοκόλλητα γράμματα!

Επίσης, αρχικά μου πρότεινε 700 ευρώ και μετά από ένα χρόνο που τον ξαναενόχλησα αφού είχα συνέλθει από το σοκ της πρώτης φοράς μου ζήτησε 600 ευρώ. Βέβαια δεν νομίζω να με θυμόταν με τόσους που πάνε και τον παρακαλάνε να τους περάσει! Πάντως το πως ένιωθα τον πρώτο καιρό αφότου μου ζήτησε λεφτά για να με περάσει ελπίζω να μην το ζήσει κανένας φοιτητής!
Εκείνη την στιγμή, και αυτό είναι αλήθεια, σκεφτόμουν πως θα τον σκοτώσω με chidori και rasengan ταυτόχρονα (ένα χέρι chidori ένα rasengan)!!!

Μπορώ να γράψω κι άλλα γι' αυτόν αλλά ας πω ένα ακόμη πράγμα για να καταλάβετε το τι κουμάσι είναι:
Σε μία ολιγόλεπτη συζήτηση, εν ώρα διδασκαλίας της θεωρίας, αφού μας είχε πει σε ποιο βιβλιοπωλείο θα πάμε να αγοράσουμε τα βιβλία του μαθήματος (έλεος, είναι υποχρεωμένοι να μας τα παρέχουν δωρεάν! Αλλά ο κομπιναδώρος έβγαζε νέες ασκήσεις και θεωρήματα που δεν υπήρχαν στο επίσημο βιβλίο που μας είχε διανεμηθεί αφού ήταν πανάρχαιο) του λέγαμε πόσο δύσκολα τα βγάζουμε πέρα εμείς που σπουδάζουμε σε άλλη πόλη και δεν μπορούμε να αγοράζουμε και άλλα βιβλία και μας απαντάει με ένα φυσικότατο ύφος...
Γιατί δεν κάνετε αυτό που έκανα εγώ όταν ήμουν φοιτητής;ΥΓ: Τα βιβλία του ήταν καθαρή αντιγραφή βιβλίων του 1970 περίπου και αυτό το ανακάλυψε ένας φίλος μου καθώς διάβαζε και από τα φοιτητικά βιβλία του πατέρα του, καθώς ήταν σε παρόμοια ειδικότητα. Ακόμη, πουθενά στην βιβλιογραφία δεν έγραφε τις πηγές που χρησιμοποίησε για την συγγραφή των βιβλίων του. Απλά έγραφε ''έργα του ιδίου'' δηλαδή ποια άλλα βιβλία έχει (αντι)γράψει.Λες και η γνώση που χρησιμοποιεί είναι αποκλειστικά δική του!