Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 1 votes

Φοιτηταριό

• Please log in to reply
712 replies to this topic

Poll: Που σπουδάζεις (406 member(s) have cast votes)

Που σπουδάζεις

1. ΑΕΙ - Πολυτεχνείο (259 votes [63.79%])

Percentage of vote: 63.79%

2. ΤΕΙ (105 votes [25.86%])

Percentage of vote: 25.86%

3. Ιδιωτική σχολή (42 votes [10.34%])

Percentage of vote: 10.34%

Vote Guests cannot vote

#76 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 12 March 2008 - 22:03

Εγώ είμαι στην Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης αλλάαααα εδώ και μέρες είμαι σε κάρβουνααα!! δεν πιστεύω την γκαντεμιά μουυ :nanana:

Η φυσιολογία μας βγήκε σε ηλίθιες ώρες και σε όλες έχω εργαστήρια στην οδοντιατρική ΑΡΑ δεν μπορώ να δηλώσω αυτές τις μέρες εκτός απο την Τρίτη στην οποία έχω ένα αμφιθέατρο στο οποίο αν γράψω καλά στα 3 τεστ περνω +2 και η βάση για μένα κατεβαίνει στο 3,8 ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΑΑΝΩ!!1 ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ
ξέρω δεν σας νοιάζει αλλα εγώ τον πόνο μου ΤΟΝ ΕΙΠΑ!

σκατά στην οργάνωση μωρε!!! σκαταααα
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#77 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 13 March 2008 - 00:13

Από όσο ξέρω επειδή τα κάνετε μαζί με την Ιατρική βγάζετε κάτι ωραία προγράμματα με μαθήματα να πέφτει το ένα πάνω στο άλλο.
Posted Image

#78 SeiMei

SeiMei

proud V.O.L.P.Y. member

• Members
  • 83 posts

Posted 15 March 2008 - 17:46

Πλακα κανω.
Απλα την θεωρω σχετικα ευκολη κατευθυνση,δεν εχει καποιο δυσκολο μαθημα.Μαλλον το μονο δυσκολο,για εμενα τουλαχιστον,ειναι τα αρχαια το αγνωστο.

έχω βαρεθει να το ακούω αυτό.... μάλλον δεν έχεις περάσει από κει για να το λες αυτό!δεν μιλάμε να κάθεσαι να μαθαίνεις παπαγαλίες.άλλες δυσκολίες έχει η μία κατεύθυνση άλλες η άλλη.

#79 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 15 March 2008 - 18:00

Παντειο:thatsit:

#80 grandLuffy

grandLuffy

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 16 March 2008 - 15:38

ΤΕΙ Πάτρας

Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων

#81 MechDesigner

MechDesigner

Mech Apprentice Engineer

• Members
  • 61 posts

Posted 16 March 2008 - 15:46

AEN (Ακαδημια Εμπορικου Ναυτικου) κλαδος Αξιωματικων Γεφυρας Aσπροπυργου.
グえんのすけ クあらもりた
^^^^^^ 山^^^^^^
^^^^^ 麒麟^^^^^^
Posted Image

#82 gohan-the mystic power

gohan-the mystic power

.:LOST addict:.

• Members
  • 1,006 posts
  • Locationhttp://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

Posted 17 March 2008 - 04:25

ΤΕΙ Λάρισας Ηλεκτρολογία/ 2 Εξάμηνο :wis:
http://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter

#83 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 17 March 2008 - 04:58

Κλαψ Κλαψ....Τότε που είχα γίνει μέλος στο dragonball.gr για να μπορώ να βλέπω τα βιντεάκια ήμουν 3η γυμνασίου. Τώρα δεύτερο έτος δημοσιογραφεία στο πάντειο. πάει γεράσαμε ^^

#84 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,432 posts

Posted 17 March 2008 - 21:53

ΤΕΙ Λάρισας Ηλεκτρολογία/ 2 Εξάμηνο :wis:

No fucking way!!! 2001Ε - 2007Ε
Τον Δεκεμβριο ορκίστηκα οπότε αν θες συμβουλές του παλιού (αν και έχουν αλλάξει κάπως τα δεδομένα στη σχολή τώρα) πες μου!:riiight:
Προσοχή σε καθηγητή μαθήματος του εξαμήνου σου, αν δεν άλλαξε εξάμηνο διδασκαλίας το μάθημα με το νέο πρόγραμμα (ονόματα δεν λέμε δημόσια αλλά ξέρεις ποιος είναι), δύο φορές μου είχε ζητήσει λεφτά να με περάσει στο τελευταίο μάθημα που μου είχε μείνει, δεν υπήρχε περίπτωση να του δώσω δεκάρα τσακιστή και ας το έδινα για 10 χρόνια ακόμα το μάθημα!:madtodeath:
Τελικά βαρέθηκε να με βλέπει μπροστά του συνέχεια και με πέρασε.:hehehe:
Βεβαίως δεν είμαι ο μόνος, το έχει κάνει σε πάρα πολλούς και κυκλοφορεί η φήμη...μέχρι να σε βρει κι εσένα.:uhh:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#85 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 18 March 2008 - 02:13

No fucking way!!! 2001Ε - 2007Ε
Τον Δεκεμβριο ορκίστηκα οπότε αν θες συμβουλές του παλιού (αν και έχουν αλλάξει κάπως τα δεδομένα στη σχολή τώρα) πες μου!:riiight:
Προσοχή σε καθηγητή μαθήματος του εξαμήνου σου, αν δεν άλλαξε εξάμηνο διδασκαλίας το μάθημα με το νέο πρόγραμμα (ονόματα δεν λέμε δημόσια αλλά ξέρεις ποιος είναι), δύο φορές μου είχε ζητήσει λεφτά να με περάσει στο τελευταίο μάθημα που μου είχε μείνει, δεν υπήρχε περίπτωση να του δώσω δεκάρα τσακιστή και ας το έδινα για 10 χρόνια ακόμα το μάθημα!:madtodeath:
Τελικά βαρέθηκε να με βλέπει μπροστά του συνέχεια και με πέρασε.:hehehe:
Βεβαίως δεν είμαι ο μόνος, το έχει κάνει σε πάρα πολλούς και κυκλοφορεί η φήμη...μέχρι να σε βρει κι εσένα.:uhh:

τι ονοματα δεν λεμε δημοσια... για τετοιον τυπο πρεπει να βαλεις κ την φωτο του απο διπλα, τις πινακιδες απο το αμα3ι του, τη διευθυνση του κ δεν συμαζευεται. Ε τον αλητη, σπαστηκα τωρα.

#86 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,432 posts

Posted 18 March 2008 - 16:45

Ασε μιλάμε ο τύπος είναι μεγάλη αμαρτωλή ιστορία!
Η φώτο του υπάρχει στο site του. Ναι έχει δικό του site, αν υπάρχει ακόμα, και αν διαβάσετε πως περιγράφει τον εαυτό του θα γελάσετε μέχρι δακρύων!!!:hahaha:
Σημείωση πως έβαλε φοιτητές να του το κάνουν με αντάλλαγμα να τους περάσει στο μάθημα...
Το αυτοκίνητό του το βρήσκεις εύκολα στο ΤΕΙ καθώς το στουρνάρι έχει βάλει στην πόρτα του οδηγού το όνομά του με αυτοκόλλητα γράμματα!:sigh2:
Επίσης, αρχικά μου πρότεινε 700 ευρώ και μετά από ένα χρόνο που τον ξαναενόχλησα αφού είχα συνέλθει από το σοκ της πρώτης φοράς μου ζήτησε 600 ευρώ. Βέβαια δεν νομίζω να με θυμόταν με τόσους που πάνε και τον παρακαλάνε να τους περάσει! Πάντως το πως ένιωθα τον πρώτο καιρό αφότου μου ζήτησε λεφτά για να με περάσει ελπίζω να μην το ζήσει κανένας φοιτητής!
Εκείνη την στιγμή, και αυτό είναι αλήθεια, σκεφτόμουν πως θα τον σκοτώσω με chidori και rasengan ταυτόχρονα (ένα χέρι chidori ένα rasengan)!!!:madtodeath:
Μπορώ να γράψω κι άλλα γι' αυτόν αλλά ας πω ένα ακόμη πράγμα για να καταλάβετε το τι κουμάσι είναι:
Σε μία ολιγόλεπτη συζήτηση, εν ώρα διδασκαλίας της θεωρίας, αφού μας είχε πει σε ποιο βιβλιοπωλείο θα πάμε να αγοράσουμε τα βιβλία του μαθήματος (έλεος, είναι υποχρεωμένοι να μας τα παρέχουν δωρεάν! Αλλά ο κομπιναδώρος έβγαζε νέες ασκήσεις και θεωρήματα που δεν υπήρχαν στο επίσημο βιβλίο που μας είχε διανεμηθεί αφού ήταν πανάρχαιο) του λέγαμε πόσο δύσκολα τα βγάζουμε πέρα εμείς που σπουδάζουμε σε άλλη πόλη και δεν μπορούμε να αγοράζουμε και άλλα βιβλία και μας απαντάει με ένα φυσικότατο ύφος...
Γιατί δεν κάνετε αυτό που έκανα εγώ όταν ήμουν φοιτητής;
Spoiler:

ΥΓ: Τα βιβλία του ήταν καθαρή αντιγραφή βιβλίων του 1970 περίπου και αυτό το ανακάλυψε ένας φίλος μου καθώς διάβαζε και από τα φοιτητικά βιβλία του πατέρα του, καθώς ήταν σε παρόμοια ειδικότητα. Ακόμη, πουθενά στην βιβλιογραφία δεν έγραφε τις πηγές που χρησιμοποίησε για την συγγραφή των βιβλίων του. Απλά έγραφε ''έργα του ιδίου'' δηλαδή ποια άλλα βιβλία έχει (αντι)γράψει.Λες και η γνώση που χρησιμοποιεί είναι αποκλειστικά δική του!:uhh:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#87 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 18 March 2008 - 21:23

πωπω τι αλητια θεε μου. Καλα δεν εχετε μπαχαλους στην σχολη σας να τον δειρουν? Κ δλδ πας στο γραφειο του κ σου λεει " ή 700 ή δεν σε περναω?" ή σε φάση "να βοηθήσω αμα θέλεις?"

#88 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 18 March 2008 - 21:44

Nαι αυτό δεν το καταλαβα και εγω.Αν εσυ έγραφες καλά,καθαρα πανω απο τη βαση,τοτε αυτος σε εκοβε?Και μετα για να σε περασει σου ζηταγε 700?
Ή απλως θα την εβγαζες ανωδυνα αν εδινες τα λεφτα?

Αν σε εκοβε επιτηδες πραγματικα θα ήταν για αλυπητο ξυλο...

#89 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 19 March 2008 - 00:08

έχω βαρεθει να το ακούω αυτό.... μάλλον δεν έχεις περάσει από κει για να το λες αυτό!δεν μιλάμε να κάθεσαι να μαθαίνεις παπαγαλίες.άλλες δυσκολίες έχει η μία κατεύθυνση άλλες η άλλη.

Και εγω εχω βαρεθει να ακουω οτι ειναι δυσκολη κατ. και αυτο γιατι οποιος κατσει και διαβασει περναει σε καποια σχολη.
Posted Image

#90 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 19 March 2008 - 00:33

Χημεία γιαννενα εγώ

Ο 3ος απο γιαννενα αν θυμάμε καλα:nosey:
Posted Image