Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 1 Ψήφοι

Φοιτηταριό

• Please log in to reply
712 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Που σπουδάζεις (406 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Που σπουδάζεις

1. ΑΕΙ - Πολυτεχνείο (259 ψήφοι [63.79%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 63.79%

2. ΤΕΙ (105 ψήφοι [25.86%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.86%

3. Ιδιωτική σχολή (42 ψήφοι [10.34%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 10.34%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#601 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2012 - 01:47

Ας το πω κ εγώ όσο ακόμα είναι ανοιχτή η σχολή... Κτηνιατρική Θεσσαλονίκης... η ταλαιπώρια σ' όλο της το μεγαλείο!

ειναι οντως η πιο δυσκολη σχολη στην ελλαδα?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#602 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 10:13

αν κρινω απο το ονομα...αναμενεται

E κόπηκα!!! Ορίστε...

Ευτυχώς είναι μικρό και σχετικά επιφανειακό..... :bahhh:

Proud listener of Radio Rivendell

Δημοσιευμένη  εικόνα

http://jewellersapprentice.wordpress.com/

#603 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNibelheim

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 13:48

ειναι οντως η πιο δυσκολη σχολη στην ελλαδα?

Νομιζω πως ναι. Η Οδοντιατρικη θεσσαλονικης ειναι σχεδον το ιδιο δυσκολη, αλλα εκει δε νομιζω να εχουν τα προφορικα του 5ου ετους. Τι εννοω προφορικα; Οι παθολογιες που κανουμε στο 3ο κ 4ο ετος κ ειναι τεραστιες υλες κ πολυ δυσκολα, να εξεταζονται απο 2-3 καθηγητες... πας εκει, σε ρωτανε κατι (σε μερικα οπως η μαιευτικη ρωτανε ειτε καποια λεπτομερεια που ειπαν σε καποιο μαθημα καποτε, ή δικα του κ οχι αυτα που γραφουν οι σημειωσεις που οι ιδιοι εχουν δωσει), αμα εχουν καλη διαθεση σε ρωτανε κατι ευκολο, αν δεν εχουν, την εβαψες. ςΑν εχουν καλη διαθεση, στο λαθος που θα κανεις σε ξαναρωτανε κατι αλλο, ή κατι παρεμφερες για να μπορεσεις να το σκεφτεις. Αν δεν εχουν διαθεση ή δε σε πανε για αγνωστο λογο, σου λενε ελα το αλλο εξαμηνο. Πλεον δεν εχουμε λεφτα για εκδρομες σε μοναδες, η κλινικη υπολειτουργει λιγο πολυ και για βιβλια δεν το συζητω. Βγαινεις γιατρος των σημειωσεων και των φυλλαδιων.

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Δημοσιευμένη  εικόνα

#604 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 16:06

Πάλι καλά που έχουμε ποιο λογικούς καθηγητές στο teilam. (ΚΑΙ Linuxteam για να μην λέται!!!)

#605 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2013 - 13:10

Πάω με μια συμφοιτήτρια να βάλουμε υπογραφές που αφορούσαν την εργασία μας στο γραφείο του υπεύθυνου του τομέα.
Λίγο αργότερα μπαίνει μέσα στο γραφείο φουριόζος ένας σαραντάρης, μάλλον καθηγητής άλλης σχολής που απ΄ότι κατάλαβα ανήκει σε διαφορετική παράταξη από τον υπεύθυνο του τμήματος μας. Και αρχίζει να του ρίχνει καντήλια μπροστά μας (LOL). Κάνω ένα μακρύ και δυνατό ΣΣΣΣΣΣΣΣΣ με λίγο kubric stare για συνοδεία και με βγάζει κομματόσκυλο.
Επομένως μπορείτε να με αποκαλείτε κομματόσκυλο από σήμερα γιατί του είπα να σκάσει όταν γκάριζ- αχέμ, όταν μιλούσε για τόσο ουγκ- πολιτισμένα. Σε καμιά περίπτωση δεν φταίει η απότομη εισβολή του στο ξένο χώρο, ο τσαμπουκάς και η όρεξη για πραξικόπημα που είχε. Ήταν τόσο καλός που μου υποσχέθηκε ότι θα μου ψωνίσει και σκυλοτροφή.

Πέραν αυτού το ιδιαιτέρου γεγονότος που μου θύμισε πόσο retards είναι μερικοί άνθρωποι, το εξάμηνο αυτό ήταν εποικοδομητικό και εξαιρετικά σκληρό. Μέτρησα πολύ άγχος, ελαφριές καταθλιπτικές τάσεις σε ορισμένες περιόδους παραδόσεων, και μια παραλίγο λυποθυμία στο βιβλιοπωλείο αλλά δεν βαριέσαι, μεγαλούργησα και αυτό έχει σημασία :>. Ανυπομονώ να έρθει το επόμενο εξάμηνο να κάνω βιτρό και κεραμική! :awww:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#606 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2013 - 14:18

Ένα μόνο πρέπει να μην κάνετε εσείς οι φοιτητές: Μην ενοχλείτε άσκοπα τους καθηγητές.

#607 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2013 - 14:25

^δεν με εκπροσωπεί διόλου.

edit: αυτός ο Βελγάκης που λέει φαίνεται πολύ άγριο πράγμα

2nd edit:
"Ο τελευταίος που ενόχλησε άσκοπα τον κύριο Βελγάκη ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ…"
What the hell people.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vagelio: 14 Φεβρουάριος 2013 - 14:30

Δημοσιευμένη  εικόνα

#608 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2013 - 20:24

Παίδες πήγα να βρω φορέα για πρακτική και όταν πήγα μου έβαλε μερικές εντολές SQL και μου ζήτησε να μου πει τι κάνουν.

#609 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 08:26

-

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gbak: 20 Αύγουστος 2019 - 22:11

#610 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.780 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 10:18

Παίδες πήγα να βρω φορέα για πρακτική και όταν πήγα μου έβαλε μερικές εντολές SQL και μου ζήτησε να μου πει τι κάνουν.

Sooooo ... ??

Για δώσε μας να δούμε τι σου ζήτησε, επίσης δεν καταλαβαίνω, νόμιζες ότι δεν θα σου ζητούσαν τίποτα ή ότι ήταν πολύ εύκολα;
rsrGbGx.gif

#611 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 10:46

Ίσως είμαι σκληρός δεν ξέρω, αλλά είχα κάποιον που μου κλεγόταν για καλύτερο βαθμό και έναν που με απειλούσε για καλύτερο βαθμό αυτή την περασμένη εβδομάδα. Οπότε δεν νιώθω και πολύ αυτή την στιγμή για το δίκαιο του φοιτητή.

Κι εγώ δεν ήξερα μέχρι τώρα ότι απειλούσαν για τους βαθμούς, καλό κουράγιο. Μπορεί εμείς απλά να είμαστε περίεργοι που δεν δεχόμαστε σε κάποια συγκεκριμένα θέματα επικοινωνία μέσω ίντερνετ και να συμβαίνουν σε όλους τους υπόλοιπους. Ή μπορεί να φταίει το ότι είμαστε υπερβολικά ήσυχα παιδάκια και δεν ζητάμε συχνά πράγματα.
Πάντως κανένας καθηγητής δεν μου έχει ζητήσει να επικοινωνήσω μαζί του με μέηλ για θέματα όπως αναβαθμολόγηση ή κάποιο ατομικό και εκτός μαθήματος πρότξεκτ. Σε όλους όσους έχω πέσει, με έχουν πιάσει σχεδόν από το χεράκι(!) για να με βοηθήσουν άμεσα, γι΄αυτό και ψιλοσοκαρίστικα με αυτό που διάβασα. Σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας ζητάνε να τους στέλνουμε θεωρητικές καθαρά εργασίες οι οποίες οποίες αναθέτονται σε τμήματα, δηλαδή πιο μαζικά πράγματα.
Όταν λες για μεγάλες τάξεις, πόσα άτομα περίπου;

Btw, το ερχόμενο εξάμηνο προβλέπεται να είναι είναι κορυφή. Με βλέπω πάλι να σηκώνω 35ωρο κάθε βδομάδα, αλλά έχει μεταξοτυπία, κεραμική και βιτρό. Δεν μπορώ να περιμένω, θέλω να διαρρήξω τα εργαστήρια και να ξεκινήσω νωρίτερα μόνη μου XDDD

*πάει να γράψει την ηλεκτρονική δήλωση χαρούμενη*

Δημοσιευμένη  εικόνα

#612 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 12:05

Λέτε ένα μάθημα που λέγεται Τεχνικές Έκφρασης και επικοινωνίας να είναι ενδιαφέρον;

#613 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 12:07

Αναλόγως τον καθηγητή; Εγώ θα το διάλεγα, είναι κάτι που το χρειάζομαι.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#614 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 23:52

Κι εγώ δεν ήξερα μέχρι τώρα ότι απειλούσαν για τους βαθμούς, καλό κουράγιο. Μπορεί εμείς απλά να είμαστε περίεργοι που δεν δεχόμαστε σε κάποια συγκεκριμένα θέματα επικοινωνία μέσω ίντερνετ και να συμβαίνουν σε όλους τους υπόλοιπους. Ή μπορεί να φταίει το ότι είμαστε υπερβολικά ήσυχα παιδάκια και δεν ζητάμε συχνά πράγματα.
Πάντως κανένας καθηγητής δεν μου έχει ζητήσει να επικοινωνήσω μαζί του με μέηλ για θέματα όπως αναβαθμολόγηση ή κάποιο ατομικό και εκτός μαθήματος πρότξεκτ. Σε όλους όσους έχω πέσει, με έχουν πιάσει σχεδόν από το χεράκι(!) για να με βοηθήσουν άμεσα, γι΄αυτό και ψιλοσοκαρίστικα με αυτό που διάβασα. Σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας ζητάνε να τους στέλνουμε θεωρητικές καθαρά εργασίες οι οποίες οποίες αναθέτονται σε τμήματα, δηλαδή πιο μαζικά πράγματα.
Όταν λες για μεγάλες τάξεις, πόσα άτομα περίπου;

Btw, το ερχόμενο εξάμηνο προβλέπεται να είναι είναι κορυφή. Με βλέπω πάλι να σηκώνω 35ωρο κάθε βδομάδα, αλλά έχει μεταξοτυπία, κεραμική και βιτρό. Δεν μπορώ να περιμένω, θέλω να διαρρήξω τα εργαστήρια και να ξεκινήσω νωρίτερα μόνη μου XDDD

*πάει να γράψει την ηλεκτρονική δήλωση χαρούμενη*

Άμα σου αρέσει ΒΟΥΡ!!!

Ακόμη παίδες TIP άμα θέλετε να πάτε σε ορομίσθιο καθηγητή για πτυχιακή έχετε καλού κακού και έναν μόνιμο στον νου σας....

Σήμερα μου είπε ο καθηγητής επειδή έχει 4 ώρες μόνο σε αυτό το εξάμηνο μπορεί να δηλώσει παραίτηση. Αλλα γαμώτο είναι ο καθηγητής που στο κυλικείο πριν από εργαστήριο μπορείς να παίξεις μαζί του τρίλιζα η τάβλι. Δηλαδή ο τύπος είναι απλά όλα τα λεφτά.

Γιατί οι ποιο kick-ass καθηγητές να είναι οι ορομίσθιοι?

Λοιπόν προς φόρο τιμής αυτών των 2 καταθέτω τα επώνυμά και τα ονόματα τους.

ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Για το όνομα δεν είμαι σίγουρος αλλα για το επώνυμο είναι 100% sure)
ΣΠΥΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Άμα τους είχατε ή σας τύχουν αυτοί οι καθηγητές στο μέλλον στον ίδρυμά σας την κάνατε λαχείο. Απλά χαιρόσουν μάθημα δηλαδή με τον τρόπο τους απλά σε ελκύουν!!!

Δεν μπορώ να εκφράσω τα λόγια μου γι αυτούς.

#615 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 00:25

-

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gbak: 20 Αύγουστος 2019 - 22:11