Ας το πω κ εγώ όσο ακόμα είναι ανοιχτή η σχολή... Κτηνιατρική Θεσσαλονίκης... η ταλαιπώρια σ' όλο της το μεγαλείο!
ειναι οντως η πιο δυσκολη σχολη στην ελλαδα?
Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2012 - 01:47
Ας το πω κ εγώ όσο ακόμα είναι ανοιχτή η σχολή... Κτηνιατρική Θεσσαλονίκης... η ταλαιπώρια σ' όλο της το μεγαλείο!
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 10:13
αν κρινω απο το ονομα...αναμενεται
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 13:48
ειναι οντως η πιο δυσκολη σχολη στην ελλαδα?
Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2012 - 16:06
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2013 - 13:10
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2013 - 14:18
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2013 - 14:25
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vagelio: 14 Φεβρουάριος 2013 - 14:30
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2013 - 20:24
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 08:26
-
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gbak: 20 Αύγουστος 2019 - 22:11
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 10:46
Κι εγώ δεν ήξερα μέχρι τώρα ότι απειλούσαν για τους βαθμούς, καλό κουράγιο. Μπορεί εμείς απλά να είμαστε περίεργοι που δεν δεχόμαστε σε κάποια συγκεκριμένα θέματα επικοινωνία μέσω ίντερνετ και να συμβαίνουν σε όλους τους υπόλοιπους. Ή μπορεί να φταίει το ότι είμαστε υπερβολικά ήσυχα παιδάκια και δεν ζητάμε συχνά πράγματα.Ίσως είμαι σκληρός δεν ξέρω, αλλά είχα κάποιον που μου κλεγόταν για καλύτερο βαθμό και έναν που με απειλούσε για καλύτερο βαθμό αυτή την περασμένη εβδομάδα. Οπότε δεν νιώθω και πολύ αυτή την στιγμή για το δίκαιο του φοιτητή.
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 12:05
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 12:07
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 23:52
Άμα σου αρέσει ΒΟΥΡ!!!Κι εγώ δεν ήξερα μέχρι τώρα ότι απειλούσαν για τους βαθμούς, καλό κουράγιο. Μπορεί εμείς απλά να είμαστε περίεργοι που δεν δεχόμαστε σε κάποια συγκεκριμένα θέματα επικοινωνία μέσω ίντερνετ και να συμβαίνουν σε όλους τους υπόλοιπους. Ή μπορεί να φταίει το ότι είμαστε υπερβολικά ήσυχα παιδάκια και δεν ζητάμε συχνά πράγματα.
Πάντως κανένας καθηγητής δεν μου έχει ζητήσει να επικοινωνήσω μαζί του με μέηλ για θέματα όπως αναβαθμολόγηση ή κάποιο ατομικό και εκτός μαθήματος πρότξεκτ. Σε όλους όσους έχω πέσει, με έχουν πιάσει σχεδόν από το χεράκι(!) για να με βοηθήσουν άμεσα, γι΄αυτό και ψιλοσοκαρίστικα με αυτό που διάβασα. Σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας ζητάνε να τους στέλνουμε θεωρητικές καθαρά εργασίες οι οποίες οποίες αναθέτονται σε τμήματα, δηλαδή πιο μαζικά πράγματα.
Όταν λες για μεγάλες τάξεις, πόσα άτομα περίπου;
Btw, το ερχόμενο εξάμηνο προβλέπεται να είναι είναι κορυφή. Με βλέπω πάλι να σηκώνω 35ωρο κάθε βδομάδα, αλλά έχει μεταξοτυπία, κεραμική και βιτρό. Δεν μπορώ να περιμένω, θέλω να διαρρήξω τα εργαστήρια και να ξεκινήσω νωρίτερα μόνη μου XDDD
*πάει να γράψει την ηλεκτρονική δήλωση χαρούμενη*
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 00:25
-
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gbak: 20 Αύγουστος 2019 - 22:11