Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φοιτηταριό
Posted 17 October 2012 - 10:45
Δωρητής οργάνων; What the hell are you talking about?
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 21 October 2012 - 20:28
Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να ανατριχιάσω με το περιεχόμενο της αίτησης του φετινού πάσσου.
Τι εννοεις;(δεν εχω υποβαλλει ακομα για πασο για αυτο ρωταω

κανένας από το πανεπιστήμιο Πειραιά;
Ναυτιλιακος εδω

Posted 22 October 2012 - 20:27
Posted 22 October 2012 - 21:42
Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να ανατριχιάσω με το περιεχόμενο της αίτησης του φετινού πάσσου.
Θα συμφωνήσω, τραγικά πράγματα. Βέβαια εγώ ήθελα καιρό να το δηλώσω και βρήκα την ευκαιρία, συνεχίζω όμως να διαφωνώ με την κίνηση.
Δεμονικέ εγώ έφτιαξα εχτές καρμπονάρα. Μια χαρά.

Posted 23 October 2012 - 23:22
Μήνυμα εκπαιδευτή
Εγγραφές στα Εργαστήρια του μαθήματος Πληροφορική Ι
Σήμερα Τρίτη 23 Οκτωβρίου, η μεγάλη πλειοψηφία των φοιτητών/τριών του μαθήματος «Πληροφορική Ι» γράφτηκε στις ομάδες των εργαστηρίων. Από αυτούς/ες ένα 10% έχουν διαγραφεί επειδή δεν μπόρεσαν να γράψουν σωστά το όνομά τους (το ποσοστό αυτό αποτελεί πρόοδο σε σχέση με ποσοστά παλαιοτέρων ετών).
Μια και η ικανότητα στην εφαρμογή κανόνων είναι βασικό προαπαιτούμενο και ουσιαστικά η πρώτη «δύσκολη άσκηση» των εργαστηρίων, παρακαλούνται όλοι/ες οι φοιτητές/τριες να εξετάσουν αν έχουν διαγραφεί και σε αυτή την περίπτωση να ξαναγραφούνε σωστά.
Δεν πρόκειται να επιτραπεί η είσοδος στα εργαστήρια σε όσους/σες δεν έχουν καταφέρει να γραφούν σωστά σε αυτά (σχετικές οδηγίες υπάρχουν σε προηγούμενες ανακοινώσεις).
Έχει ήδη στείλει ο άνθρωπος 4 μαιλ όλη την βδομάδα που να υπενθυμίζουν και να λένε αναλυτικά πως να γράψουνε το όνομα τους στο eclass και τώρα αυτό...πραγματικά δεν μπορώ απλά γελάω ...

Posted 24 October 2012 - 00:28
Νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ αυτό μαιλ μαζί σας
Έχει ήδη στείλει ο άνθρωπος 4 μαιλ όλη την βδομάδα που να υπενθυμίζουν και να λένε αναλυτικά πως να γράψουνε το όνομα τους στο eclass και τώρα αυτό...πραγματικά δεν μπορώ απλά γελάω ...![]()
χαχαχα...μαθηματικο εκπα και εσυ;Τι ετος;
Δρακοπουλος θεος.
Posted 24 October 2012 - 00:35
Και καλά το έστειλε ο Θηλυκός αλλά ναι ο Δρακοπουλος είναι πίσω από αυτό το maIl100%
Τώρα μπαίνω 4ο έτος![]()
Μην απογοητευσε ακομα πιπινι εισαι

Εγω μπαινω 9ο

Posted 24 October 2012 - 02:27

Περα απο την πλακα ημουνα τουριστας τα πρωτα 4-5 χρονια.Περασα το 1ο μαθημα Γεναρη του 2ου ετους και το 2ο Ιουνιο του 4ου

Posted 24 October 2012 - 09:16
Η καλύτερη σχολή EVER!!

Σχέδιο γραμμικό, ελέυθερο και κοσμήματος(κάπου στις 7 ώρες την εβδομάδα), ιστορία τέχνης, μεταλογνωσία, Προλ. Ατυχημάτων και κάπου στις 12 ώρες εργαστήριο την εβδομάδα.....(μέχρι στιγμής δεν έχω κόψει δάχτυλο αλλά προβλέπετε)
Posted 13 November 2012 - 18:51
Εγώ πιάνομαι για φοιτηταριό??? Δεν τελείωσα ποτέ Διοίκηση επιχειρήσεων στις Σέρρες, αλλά πλέον παρακολουθώ στο ΙΕΚ Ωραιοκάστρου αργυροχρυσοχοία( θεωρείτε μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση).
Η καλύτερη σχολή EVER!!
Σχέδιο γραμμικό, ελέυθερο και κοσμήματος(κάπου στις 7 ώρες την εβδομάδα), ιστορία τέχνης, μεταλογνωσία, Προλ. Ατυχημάτων και κάπου στις 12 ώρες εργαστήριο την εβδομάδα.....(μέχρι στιγμής δεν έχω κόψει δάχτυλο αλλά προβλέπετε)
αν κρινω απο το ονομα...αναμενεται

Posted 13 November 2012 - 19:43
Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".
Posted 16 November 2012 - 19:30
Και εγω εδω ΑΕΝ πλοιαρχων κρητηςΤι εννοεις;(δεν εχω υποβαλλει ακομα για πασο για αυτο ρωταω
)
Ναυτιλιακος εδω