Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#1036 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 27 September 2012 - 21:28

Ao no Exorcist.

There isn't enough popcorn for this. Love it!

Posted Image

#1037 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 29 September 2012 - 11:32

Hunter X Hunter(127/-): Δεν κρατήθηκα τελικά και διάβασα παραπέρα απο εκεί που έχει φτάσει το anime. Έχω μείνει άφωνος. Ειδικά μια συγκεκριμένη μάχη ήταν απλά υπέροχη.

Kami nomi zo Shiru Sekai(96/-): Σκέτη απόλαυση. Ελπίζω να βγει και επόμενη season για το anime.
Posted Image

#1038 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 29 September 2012 - 11:44

Τελείωσα το Gokuraku Seishun Hockey Club και ενώ στην αρχή ένιωσα σαν να διαβάζω το Ouran High School Host Club μετά ξέφυγε τελείως το μάνγκα και το απόλαυσα τόσο πολύ που το τελείωσα σε δύο μέρες.Τρελό γέλιο και υπέροχοι χαρακτήρες. Μ'άρεσε που δεν είχε καθόλου πλοκή εκτός από δύο σημεία.
Διαβάζω και το Dengeki Daisy (έφτασα στο πιο πρόσφατο chapter χθες) και είναι από τα πιο ενδιαφέροντα shoujo manga με ωραία ιστορία και ενδιαφέρουσα πλοκή.Καλά δεν έχω λόγια για τον Kurosaki και για την Teru,η οποία είναι από τις πιο αγαπητές πρωταγωνίστριες σε shoujo.Έχει πολύ ψωμί ακόμη αυτό το μάνγκα!

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#1039 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 01 October 2012 - 12:32

Code: Breaker.

Πώς γίνεται να μισήσεις έναν χαρακτήρα μέσα σε ΔΥΟ μόνο κεφάλαια; Εάν είναι ο Ogami, γίνεται. Θέλω όσο τίποτε να του κόψει κάποιος το χέρι και να του το ταΐσει. Από τη μύτη. Είμαι έτοιμη να το αφήσω εξαιτίας του. ΟΥΣΤ, σκουπίδι! :madtodeath:

Posted Image

#1040 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 02 October 2012 - 13:56

Διάβασα το one shot "The Nightmare of Fabrication" που είναι βασισμένο στο Lain.

Πολύ όμορφο, με χρώμα και πανέμορφο σχέδιο καθώς είχε και την ατμόσφαιρα της σειράς.. Αξίζει να το διαβάσουν όλοι οι fan του Lain.

#1041 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 02 October 2012 - 14:06

Ξανάπιασα το Noblesse που χα αφίσει στα πρώτα τσάπτερ, παρα πολύ ωραίο μάνγκα!
και ξεκίνησα και το yotsuba ^^ τρέλα κιαυτο! προτείνεται σε όσους φανς των nichijou/azumanga :D και λέω να ξαναπιάσω και το beelzebub που το χω αφίσει εδώ και κατι καρούς τώρα XD
フカフカ

#1042 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 12 October 2012 - 20:02

Παράτησα το Code: Breaker και ξαναέπιασα το Breaker (manhwa) και το sequel, New Waves. Αγάπες και τα δύο.

Και το μεγάλο: μετά το Say I Love You, τί; Το χάος; ΠΟΣΟ θέλω κι άλλο τέτοιο shoujo... :nanteee:

Posted Image

#1043 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 18 October 2012 - 20:59

nowhere boy παρα πολυ καλο εχω αγωνια για το τελος....

#1044 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 18 October 2012 - 21:22

Ψιλοδιαβασα Shaman King γαμματο ειναι.Παω να παρω 2 volume το Σαββατο.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#1045 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 24 October 2012 - 11:26

Άρχισα το Magi - Labyrinth of Magic. Ο Alladin είναι να τον φας. Γούτσου. >ω< Ως τώρα είμαι ευχαριστημένη, συνεχίζω στο 3ο τόμο.

Posted Image

#1046 Hana Suzuki

Hana Suzuki

Bookworm Chick

• Members
  • 66 posts

Posted 31 October 2012 - 21:16

Διαβάζω και το Dengeki Daisy (έφτασα στο πιο πρόσφατο chapter χθες) και είναι από τα πιο ενδιαφέροντα shoujo manga με ωραία ιστορία και ενδιαφέρουσα πλοκή.Καλά δεν έχω λόγια για τον Kurosaki και για την Teru,η οποία είναι από τις πιο αγαπητές πρωταγωνίστριες σε shoujo.Έχει πολύ ψωμί ακόμη αυτό το μάνγκα!

Αχ είσαι άτυχη. Αγοράστηκαν κάτι δικαιώματα από αυτό το μάνγκα. Το διάβαζα και εγώ, αλλά βγήκε ανακοινωση πως δε θα ποστάρουν άλλα κεφάλαια ονλάιν, οπότε πρέπει να διαβάσεις το ορίτζιναλ.

Το πιο πρόσφατο που ξεκίνησα...χμ.... νομίζω ήταν το Ao No Excorcist και θα είχα καεί άνετα μαζί του αν δεν είχε προκύψει η μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη και συνεπώς η απόχή από το Ίντερνετ :Ρ Α! Διάβασα και το Hellgirl, τα 5-6 volumes που χουν βγει και το αγαπώ.... <3 Ειδικά ο Ren είναι πολύ bishie και μου αρέσει που μαθαίνουμε background story...! Θα δω και το άνιμε κάποια στιγμή.

33djz2f.jpg

#1047 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 07 November 2012 - 12:50

Μια σημείωση: Το Dengeki Daisy μια χαρά συνεχίζει και βγαίνει στα scanlations. Ευχαριστώ.

Και τώρα, αυτό που ανακάλυψα πρόσφατα και μου έχει πάρει τον εγκέφαλο και τον έχει κάνει κιμά είναι το...

Assassination Classroom.

Έπεται thread. ΔΕΝ υπάρχει αυτό το manga.

Posted Image

#1048 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 08 November 2012 - 22:35

Ξεκίνησα το Akumetsu και μέχρι τώρα έφτασα στο 35 chapter. Πολύ ενδιαφέρον manga με πολύ αίμα, ακριβώς ότι έψαχνα!

#1049 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 08 November 2012 - 23:45

Kyou no Kira-kun.

Ι...

*πετάει πιάτα από το μπαλκόνι ουρλιάζοντας* :run:

ΓΙΑΤΙ ΡΕ; ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ; :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou: :zetsubou:

Δε μπορώ, η καρδιά μου. Πόσο υπέροχο, αλλά και ΠΟΣΟ θλιβερό manga... θα πάθω! :sadist:

Posted Image

#1050 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 November 2012 - 03:07

To Μishounen Produce το είχα βάλει στο μάτι από καιρό και ήθελα πάρα πολύ να το διαβάσω γιατί η αρχική ιδέα μου είχε φανεί πολύ ενδιαφέρουσα και πιστευα ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα πολύ ωραίο romance σχετικά με το πώς πρέπει να δεχόμαστε τους άλλους όπως είναι και να τους αγαπάμε όπως είναι και να μην προσπαθούμε να τους χωρέσουμε σε καλούπια που έχουμε φτιάξει. Δεν περίμενα τo uber ψυχολογικό έργο αλλά τουλαχιστον κάτι χαριτωμένο το οποίο θα ήταν γλυκούλι και heartwarming.

Αυτό το έκτρωμα το οποίο διάβασα μία φορά δεν το περίμενα. 19 chapters ακατάσχετης μαλακίας. Το μόνο θετικό τα bishounen στο τέλος έγινε εκνευριστικό.

Αλλά ας τα πάρουμε με την σειρά.

Spoiler: spoilers on the series.

Και έπιασα το Bakune Young τώρα να έρθω στα ίσια μου με το μακελειό και το manly κλίμα γιατί δεν αντέχω αλλά bishounen any time soon.