Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#511 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 12:45

Διαβαζω Berserk.Μαρεσει παρα πολυ, εχει πολυ αιμα και βια

#512 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2009 - 16:46

Εγω διαβαζω ενα που λεγετε GodHand Teru και ειναι καινουργια σειρα ...
Ειναι οτι πρεπει για ατομα γιατρους εδικα χειρουργους.Ειναι ενα παιδια που ειχε ενα γνωστο πατερα χειρουργο και τελειωσε και αυτος την εκπαιδευση ,ειναι καλος ,αλλα ειναι λιγο αδεξειος(αλλα εχει την τυχη με το μερος του)Αρετα ενδιαφερουσα σειρα...(comedy,drama,shounen)
:)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#513 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2009 - 12:46

Άρχισα το manga του Toradora και από το πρώτο chapter του που είδα είναι πολύ καλά σχεδιασμένο και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον . Αν και προτιμώ τα anime περισσότερο από τα manga αυτό είναι masterpiece και θα το διαβάσω όλο , το προτείνω σε όλους να το αρχίσουν.

#514 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2009 - 20:08

Αύτη την περίοδο είπα να πιάσω τα manga και ξεκίνησα το Tenjou Tenge, το οποίο είναι διασκεδαστικότατο. Καταπληκτικό σχέδιο και πολύ καλό story για martial arts manga. Έχω φτάσει στο volume 17.
Τύχαια ψάχνοντας στο onemanga, πέτυχα το Shamo. Μου φάνηκε ενδιαφέρον και το ξεκίνησα. Θα το έκανα drop στο δεύτερο chapter αλλά το συνέχισα για να δω πόσο θα το τραβήξει ο mangaka και κατέληξα να διαβάσω 30 chapterακια. Βίαιο, σκοτεινο όσο δεν παίρνει, σάπιο και σίγουρα δε σου φτιάχνει το κέφι but it's very damn interesting.

#515 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2009 - 16:14

Braker! Manhwa με στοιχεία GTO σε πιο action/martial arts. Καλούλι φαίνεται, με ωραίο σχέδιο και διασκεδαστικό πρωταγωνιστή.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#516 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 21:13

Ειχα αφησει το Hellsing dawn πριν κατι μηνες, επειδη δεν υπηρχαν scans και τωρα που το ξαναειδα ειχε βγει μονο ενα νεο chap....where are the rest damn it?

Πολυ ωραιο prequel, αν και δεν εχω διαβασει το original manga, το πρωτινω, αλλα γιατι κανεις δε βγαζει τη συνεχεια, μονο 6 chapterakia εχει η mangafox.....

qzMHWHd.png

#517 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 23:22

MPD Psycho v5 bring on the blood and the chaos..

Veritas c38 flashback time

Fullmetal Alchemist c96: Το διδυμο της σφαγης .... ^_^

#518 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:41

Yotsubato! :sleepy: must-read

#519 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 14:59

Yotsubato! :sleepy: must-read

don't remind me, περιμενω / ψαχνω απο τον ιανουαριο το vol 6 και δεν υπαρχει πουθενα να το αγορασω, εχει τελειωσει απο ολα τα site :(

#520 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 15:27

εχω πιασει και ξεζουμιζω το fma. χαλαρα συνεχιζω καθε βδομαδα με νεο τσαπτερ one piece,naruto, ενω ακομα πιο χαλαρα διαβαζω το xxxHolic(ουτε καν θυμαμαι που το χω αφησει)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#521 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 16:17

ξεκίνησα Naruto (καλά είναι... νωρίς το θυμήθηκα -απλά λέω, απ' τη σειρά όσο ήταν να δω είδα, που να περιμένω ένα ένα τα επεισόδια...) σταθερά περιμένω κεφάλαια από Skip Beat & Nana, και η τελευταία σειρά που έπεσε στα χεράκια μου -και μου χει μείνει λίγο για να τελειώσω- λέγεται They, too, love (manwha) και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλή, τίποτα το συγκλονιστικό ή το ιδιαίτερο βέβαια. Απλά φεύγει ευχάριστα, και έχει ποκλύ συμπαθητικά σχέδια.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#522 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2009 - 12:40

ξεκινησα Ga-Rei χαλαρα λογω εξεταστικης.μου το ειχαν προτεινει σαν ανιμε αλλα ειπα να διαβασω πρωτα το μανγκα..

Spoiler: εντυπωσεις απο πρωτο chapter

edit: τελικα μαλλον θα το αφησω εχοντας φτασει στο 3ο μολις chapter για μετα την εξεταστικη..λεει το ανιμε ειναι prequel του manga και λογικα θα προτιμησω τη σειρα οπως ειναι..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Aeria_Gloris: 16 Ιούνιος 2009 - 16:12

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#523 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2009 - 15:52

Χθες ειπα να διαβασω κανα-δυο chapterakia απο το full metal alchemist να δω πως ειναι, και κατεληξα να εχω διαβασει 40 chapters απο χθες, τετοια ωρα........Ακρως ποροτικο Manga, δε συνιστατε για διαβασμα κατα την διαρκεια της εξεταστικης.

qzMHWHd.png

#524 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2009 - 11:57

Χθες ειπα να διαβασω κανα-δυο chapterakia απο το full metal alchemist να δω πως ειναι, και κατεληξα να εχω διαβασει 40 chapters απο χθες, τετοια ωρα........Ακρως ποροτικο Manga, δε συνιστατε για διαβασμα κατα την διαρκεια της εξεταστικης.

και γω ξεκινησα το manga του FMA...
που να περιμενω το ανιμε...

και για τον ιδιο λογο ξεκινησα και το Hajime no ippo

και τα 2 ειναι εκτακτα, αλλα αυτο μαλλον το γνωριζει οποιος βλεπει τα ανιμε:hahaha:

#525 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2009 - 13:29

Από το yotsubato στο mangafox έχει μέχρι και το 65 κεφάλαιο πάντως, δεν ξέρω σε ποιο volume φτάνει. Το τελειώσα και θέλω ΚΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟ. Σαν σύνολο (σκίτσο, ιστορία, γέλιο, χαρακτήρες) είναι από τα καλύτερα μάνγκα που έχω διαβάσει.

Manga βρίσκω μόνο τυχαία volumes, και πουθενά το πρώτο, αλλά σίγουρα θα το αγοράσω κι όλας. Έριξα μια ματιά μέσα, και φαίνεται να έχει γίνει καλή δουλειά. Έχουν κρατήσει και τα ηχητικά εφέ στα ιαπωνικά μάλιστα!

Τώρα θα ξαναπιάσω το fairytale που το είχα αφίσει για χάρη της Yotsuba

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Namida: 17 Ιούνιος 2009 - 13:36