Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#496 SteveCof

SteveCof

Itoh Misaki~ no1 fan!

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 10:42

Mετα απο ενα καιρο αποχης επιασα και τωρα συμβαδιζω με το Gantz (298 ) και το Biomega (42) ξανα.

Το Gantz γυρισε στα καλα του παλι και το Biomega ειναι απλα απιστευτο οπως πρεπει να ειναι. :)
Have you ever seen the Lain?

#497 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 21:43

Yokohama Kaidashi Kikou
ειναι sci-fi , slow-paced με slice of life στοιχεια...
απλα μαγευτικο
ειλικρινα δεν το ξερα τοσο καιρο, οτι υπαρχει τετοιο υπεροχο manga
και να σκεφτεις οτι ειναι κλασσικος τιτλος, που εχει κερδισει και βραβεια

μπαινει σιγουρα στο top10 μου

#498 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 22:31

ξεκιναω v3 MPD Psycho

και θα τσεκαρω του Sunabouzu :)

#499 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2009 - 00:41

Currently reading Dogs: Bullets and carnage. Ενδιαφέρουσα πλοκή, αίμα βία και αρκετά ερωτήματα. Είμαι στην αρχή ακόμη αλλά μπορώ να πω ότι έχω πορωθεί....... Ιδιαίτερη συμπαθεια προς το παρόν έχω αναπτύξει σε Haine και Badou..:wooi2:

#500 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2009 - 10:23

Monster : completed
Oldboy : completed
MPD Psycho: v8 completed
Lone Wolf and Cub: v12 completed
20th Century Boys: v1 completed
Pluto: v2 completed
Blade of the Immortal: v8 completed
Naruto: up to date with current chapter
One Piece: το ξαναρχισα και θα το διαβασω επιτελους ολο για να διαβαζω τα chapters

Δεν μπορω να περιμενω να παρειιιιι. Εχω παθει Urasawa-mania θελω ολο το Pluto τωρα (αλλα δεν θελω να το διαβασω online)

#501 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 16:49

currently reading veritas.Ωραιο manga, φαση εχει ειμαι στο chapter 12.

Επισης εχω διαβασει εδω και καιρο το πρωτο volume του Count Cain.Αρκετα καλο, μαλλον θα το ξαναρχισω σε καμια-δυο βδομαδες, παρεουλα με την εξεταστικη :)

qzMHWHd.png

#502 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 17:18

finished v3 MPD Pschyco ( παραγγελνω 4-6 ) welcome to a realm of madness

Blade of the immortal v3 (ολο το ξεκιναγα και το ξεχναγα, πρεπει να εχω μαθει το πρωτο τομο απεξω απο τα re reads), πολυ καλο αλλα και καποιες μαχες ειναι λιγο meh.

ξεκινησα το Manhwa Veritas, λιγο απλοικο but me likes.

#503 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 19:37

Μόλις διάβασα το chapter 33 από το "Kuroshitsuji".

Ε;
:terror2::terror2::terror2::terror2:

ΑΥΤΟ θα πει "δευτερεύοντες χαρακτήρες, ΤΟΣΟ badass που ξεπετάνε τους κύριους"!

Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#504 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 19:51

finished v3 MPD Pschyco ( παραγγελνω 4-6 ) welcome to a realm of madness

Blade of the immortal v3 (ολο το ξεκιναγα και το ξεχναγα, πρεπει να εχω μαθει το πρωτο τομο απεξω απο τα re reads), πολυ καλο αλλα και καποιες μαχες ειναι λιγο meh.

ξεκινησα το Manhwa Veritas, λιγο απλοικο but me likes.

Και εγώ το διαβάζω τελευταία, μπορεί να μην είναι τό "πρωτότυπο" αλλά περνάει η ώρα ευχάριστα, έχει και καλό fan service:nbleed:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#505 Elennak

Elennak

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 19:22

Εγώ τώρα διαβάζω 07 ghost , το manga είναι πολύ καλύτερο από το anime και Mirai nikki
ξέρω άσχετα μεταξύ τους αλλά μου αρέσει η ποικιλία :P

#506 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2009 - 18:53

Εκανα catch up με το Veritas, ωραιο ειναι, καλο shonen

και θα συνεχισω και το Ludwig kakumei, που το εχω παρατησει εδω και καιρο, κριμα ειναι να το αφησω στη μεση.

qzMHWHd.png

#507 Tamaki

Tamaki

Anime Amateur

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2009 - 15:03

Τελείωσα το Tuxedo Gin αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα πάει στο ράφι με τις πιο αγαπημένες μου σειρές :nanana:.

Ακόμη ξεκίνησα να διαβάζω το Time Stranger Kyoko και εντάξει Tanemura=win
αλλά η πρωταγωνίστρια είναι τόσο ίδια με την Haine από το Gentlemen's Alliance Cross που μου κακοφαίνεται.. γιατί πότε θα βγει επιτέλους ο 9ος τόμος;;; :unlucky:

Διάβασα και τον πρώτο τόμο από το Afterschool Nightmare και παρόλο που έλεγα ότι δεν είναι καθόλου του γούστου μου.. και συνέχιζα να έχω ενστάσεις καθώς το διάβαζα (και να κάνω περίεργα σχόλια) δεν άντεχα να το αφήσω κάτω χωρίς να φτάσω στο τέλος..! Ίσως κάπως έτσι να δικαιολογείται όλος ο βρόντος γύρω από αυτή τη σειρά..

Spoiler:

#508 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2009 - 15:37

εχω λιωσει στα one shots τις τελευταιες μερες.. διαβασα change boy, suki to ienai, S.O.S. και Hotel και τωρα διαβαζω το 13

#509 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2009 - 16:01

Skip Beat! volumes 1-6. Τρέχω για τους επόμενους με τα χίλια! Πραγματικά δε περίμενα να μου αρέσει ΤΟΣΟ αυτό το shoujo. Αλλά είναι απλά κορυφή. Απλά. Η Kyoko είναι επίσης απλά ΘΕΑ, δε το συζητάω. Επιτέλους, μια πρωταγωνίστρια με προσωπικότητα, μυαλό και... grudges!:hahaha:
Αληθινή ιστορία: χτες τα ξημερώματα, 2:30, για την ακρίβεια, διαβάζω το εν λόγω manga (αδύνατο να ξεκολλήσω) μέχρι που φτάνω στο σημείο με τον Bo, τον κόκκορα.

Επί 5 λεπτά έκλαιγα από τα γέλια! Αχ, Παναΐα'μ', ακόμα είναι ξηρός ο λαιμός μου! RESPECT!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#510 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2009 - 19:41

Count Cain 3rd vol. the second vol was soooooo fucking epic, καιρο ειχα να διαβασω κατι σοβαρο.Καλη μουρη ο πρωταγωνιστης, me likes him a lot, παω να συνεχισω.

qzMHWHd.png