Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#481 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 24 April 2009 - 18:42

Untill Death Do Us Part.

Τί cheezy τίτλος, ε; Και σίγουρα θα περιμένατε να είναι κανένα shoujo με γλυκανάλατη ιστορία αγάπης. Well, think again, 'cause you couldn't be more wrong about this. Διαμαντάκι κρυμμένο καλά ανάμεσα σε σκουπίδια, το manga αυτό διηγείται την ιστορία της μικρούλας Haruka, η οποία έχει το χάρισμα (ή μάλλον την κατάρα) να βλέπει το μέλλον. Καλά κρατημένη από μια οργάνωση που τη χρησιμοποιεί, η Haruka καταφέρνει να το σκάσει και να συναντήσει έναν τυφλό άντρα με τον οποίο κάνει μια συμφωνία: σε αντάλλαγμα ό,τι του ζητήσει, θα την προστατεύει "μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος".

Όσο cliche κι αν ακούγεται εξαρχής, ο Mamoru, ο τυφλός άντρας δίνει ρέστα badassness με ένα μικροτσίπ που του επιτρέπει να "βλέπει" περιγράμματα και ένα μπαστούνι-σπαθί ικανό να κόψει όπλο σα βούτυρο. Κι από σχέδιο... σαπίλα σκέτη και πώρωση στο maximum. Η ιστορία, αν και αρχίζει απότομα, σιγά-σιγά δίνει πολύ πιο πηγμένο σενάριο στη δράση. Κι αυτός ο Mamoru... Σκέεεεετη πώρωση! Ώπα, το ξανάπα αυτό...

Ως τώρα έχω διαβάσει το 1ο volume. Εάν συνεχίσει έτσι, με βλέπω με ακόμα ένα favourite.

Προτείνεται, mangaholics! Τρεχάτε!

Edited by Tea-chan, 24 April 2009 - 20:21.
Ορθογραφία... -_-;

Posted Image

#482 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 28 April 2009 - 20:46

με τέτοιο όνομα, γίνετε να μην έχω διαβάσει το Full metal alchemist? ναι, γινόταν μέχρι την παρασκευή. είχα volumes 1-18 (στα ιταλικά) και αντάλλαξα τα 1-11 για 1-12 claymore πριν καν τα διαβάσω και τα είχα βάλει σε pause! e ναι! δεν άντεξα άλλο, αρxίσα παρασκευή, χθες είχα τελειώσει όσα chapters έχουν βγει, μερικά online, τα περισσότερα σε manga κανονικό. τι να πω, η σειρά είναι επική, μου αρέσει παρα μα παρα πολύ, πολύ περισσότερο από το πρώτο anime το οποιο και εκείνο μου άρεσε! είναι μια σειρά που συμβουλεύω σε όλους και όλες που έκαναν το λάθος που είχα κάνει και εγώ, δηλαδή να μην την διαβάσουν. απλά τα σπάει! can't w8 for new chapter

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#483 Blood_Naruto

Blood_Naruto

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 28 April 2009 - 21:44

ναι οντος ειναι Epic...αλλα περιμενω να τελειωσει συντομα...

#484 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 28 April 2009 - 23:39

χτες ημουν λιγο κουρασμενος, οποτε εβαλα μουσικη και εκατσα να διαβασω κανα manga και κατεληξα να διαβασω v15-19 GTO and it was awesome above awesome! Eιχε πολλες σκηνες, τοσο δυνατες που δε θα περιμενα στο gto.

#485 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 01 May 2009 - 12:25

τελειωσα 5 βολουμς του
Happy! Manga by Naoki Urasawa (συνολο 23 ...)

τρομερη κεντρικη χαρακτηρας με ενα ακομα πιο καλοδουλεμενο αντιπαλο δεος που σου ερχεται να την πνιξεις στην κυριολεξια !
εδω σε διαφορετικη κατηγορια αποδεικνυει και παλι την αξια του ο δημιουργος
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#486 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 02 May 2009 - 11:29

PLUTO, vol 1.
Osamu Tezuka & Naoki Urasawa. Need I say moar?:canthelp:

Posted Image

#487 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 03 May 2009 - 02:56

count cain, chap1.

αρκετα καλο, σιγουρα θα ασχοληθω με αυτο.Περισσοτερα στο αντιστοιχο Thread.

qzMHWHd.png

#488 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 03 May 2009 - 09:38

Διαβαζω το Shaman King μεγαλη διαφορα απο το anime και πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερο.
Τωρα θελω να αρχισω και το BECK επειδη το ανιμε μου αρεσε παρα πολυ ελπιζω να μου αρεσει και αυτο.
Posted Image
Posted Image

#489 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 04 May 2009 - 12:27

PLUTO vol 2-5. Κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο... :dazed: Να βλέπω τον Atom σχεδιασμένο από το χεράκι του Urasawa είναι μοναδικό. Να παρακολουθώ την ιστορία του Astro Boy από την σκοπιά ενός δευτερεύοντα χαρακτήρα, αριστούργημα στρατηγικής αφήγησης. Να έχω τον Uarasawa να μου το διηγείται απλά εγκεφαλική πώρωση...

Posted Image

#490 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 04 May 2009 - 14:34

μολις διαβασα μονορουφι το 21st century boys:awww:
Spoiler:

seishun jidai wa watashi no subete desu

#491 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 06 May 2009 - 22:08

Μετά από αρκετό καιρό έπιασα το Fairy Tale. Ένα έχω να πω μόνο. Οι fans του OP θα το λατρέψετε! Το σχέδιο μοίαζει πολύ με αυτό του Όντα, έχει πολύ ωραίες κοπέλες γέλιο και δράση. Είμαι στην αρχή ακόμα βέβαια, αλλά φαίνεται ότι είναι καλό.

Διάβασα και το τεφτέρι του θανάτου στα ελληνικά. Καλή δουλεία έχει γίνει και σε αυτό
"καταραμένε σινιγκάμι":hahaha:

#492 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 07 May 2009 - 01:58

MPD Pshyco vol1: αρκετα καλο, μου αρεσει πολυ ο πρωταγωνιστης, το σεναριο καλο αν και σε σημεια υπερβολικο, σημερα ηρθαν vol 2-3 oποτε συνεχιζω.

#493 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 08 May 2009 - 18:09

Dragon Head : το ξεκινησα με πολυ ορεξη και περιμενα πολλα και ειχα μια πολυ καλη εικονα για αυτον τον τιτλο. Απογοητευτηκα. Δεν ξερω τι φταιει παντως δεν καταφερε να μου περασει κανενα μυνημα, ουτε με εκανε να αισθανθω κατι.

Σχεδιο : backgrounds, τπτ το τρομερο στην αρχη... μαυρο, μαυρο, μαυρο, πετρες... μετα ομως εντυπωσιαζει... πραγματικα καλο σε καποια σημεια... οι χαρακτηρες ηταν αψυχοι, αδιαφοροι, με το πολυ 2 εκφρασεις ο καθενας...

Σεναριο : στην αρχη διαβασα 40 κεφαλαια σε μια μερα... με ειχε κερδισει παρα τα ελλατωματα που εβρισκα... μετα απο λιγο με το ζορι διαβαζα ενα... βαρετο, κουραστικο, χωρις λογο... μπορουσε να κανει πολλα αλλα διαλεξε λαθος συνεχεια κατα τη γνωμη μου... απο την αρχη ειχα καταλαβει τι σουκατα ειχε γινει αλλα οι χαρακτηρες εμεναν αναυδοι σε καθε σελιδα... μη μιλησω για το τελος... ενιωσα σαν να εχασα 10 χρονια ζωης που το διαβασα...

Χαρακτηρες : βλαμμενοι ηλιθιοι, εγωιστες, αθανατοι ( αυτο παει στον πρωταγωνιστη... προσπαθησε να ψοφησεις, επιτελους...... ), προβληματισμοι χωρις λογο ξανα και ξανα και ξανα και ξανα τα ιδια... κανενας σκοπος υπαρξης...

το 1ο μισο του τιτλου το ρουφηξα, το 2ο μισο ενιωθα σαν να ειναι καλοκαιρι, να ειμαι στην παραλια και να μου λενε να κανω μαθημα μαθηματικων... :uhh:

Battle Angel Alita Last Order : Το εχω διαβασει καιρο τωρα, και επεσα στην παγιδα του συνδρομου ''περιμενετομαμημενοτοκεφαλαιοναμεταφραστειβλαμμενεμαζοχα'' Αλλαζει το σεναριο του 1ο BAA απο τον τομο 8 και μετα και μας διαολοστελνει σε ενα εντελως διαφορετικο σκηνικο...

μπορει να μην ειναι κανα απιστευτο αριστουργημα αλλα διαβασα ευχαριστα ( μετα απο καποιο σημειο και χαρη στον Loke που μου αναψε το ενδιαφερον ) 8 τομους σε 2 απογευματα... :hihi2:

σεναριακι πολυπλοκο και ολο εναλλαγες και ανατροπες, χαρακτηρες με ψυχη και σκοπο και βλαμμενοι οφ κορς ( αυτο ποτε δεν λειπει... ), ωραιοι διαλογοι... well... για να λεμε την αληθεια ειναι καθαρα action τιτλος οποτε πεφτει μπολικη κλωτσοπατιναδα αλλα εχει και μερικους καλους διαλογους... splatter αφθονο... πολλες φορες μου εδωσε την εντυπωση πως ο mangaka ΔΕΝ ξερει που θελει να το παει, αλλα παει στο διαοlol το προσπερνω... ( στο 1ο BAA αυτη την αισθηση την ειχα πολυ περισσοτερο... )

το σχεδιο του εχει αλλαξει τρομερα απο το 1ο BAA ( το οποιο μου αρεσε επισης τρομερα ) και σχεδον σε καθε κεφαλαιο εχεις μια εντυπωσιακη σκηνη να θαυμασεις... τα backgrounds ειναι λιγο αδεια αλλα δε χεκ... στο διαστημα ειμαστε... :joyful:

προσπαθει να περασει καποια μυνηματα κατα τη διαρκεια του και καποιες φορες τα καταφερνει... δεν ειναι κατι το τρομερο παντως... κυριως για την τιμη του μαχητη κτλ κτλ κτλ... σημειωση πως αν το διαβασεις προσεχτικα κρυβει και μια ολοκληρη εγκυκλοπαιδεια πολεμικων τεχνων... πολυ ενδιαφερον... i guess...

καιρος να λιωσω με λιγο Nihei Tsutomu...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#494 Tamaki

Tamaki

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 13 May 2009 - 12:23

Αυτές τις μέρες διαβάζω ένα πάρα πολύ αστείο manga, το Tuxedo Gin. Αρχικά το ενδιαφέρον μου κίνησε η κοπέλα στο εξώφυλλο που τη βρήκα πολύ όμορφη και.. ο πιγκουίνος!
'Αλλωστε ο τίτλος δικαιολογεί ένα τουλάχιστον πιγκουίνο :hahaha:.
Δε μπορώ να πω με ευκολία τι είδους manga είναι.. -αφού έχει μποξ, ρομάντζο, πολλούς δραπέτες του ζωολογικού κήπου και έναν άγγελο που μοιάζει σαν να βγήκε από το Dragonball (έχει τελίτσες στο μέτωπο..βλ.Krillin)- αλλά με κάνει να γελάω ,πράγμα που είναι πάντα καλό.

Ξεκίνησα επίσης και το Pastel αλλά είμαι ακόμη στην αρχή αρχή και δεν έχω πολλές εντυπώσεις.. εκτός από "Α! θάλασσα, κοριτσάκια με μαγιό και λιγούρια..".

Spoiler:

#495 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 14 May 2009 - 10:14

Metropolis από Tezuka.

Bloody Hell, έχω πήξει στα παλιά manga και το καταφχαριστιέμαι. Το συγκεκριμένο δεν αποτελεί εξαίρεση. Βέβαια, μια έκπληξη την πήρα όταν είδα ότι διαβάζεται από τα αριστερά προς τα δεξιά, σαν τα Ευρωπαϊκά και τα Αμερικάνικα. Για δε, για δε...

Πολλλλλλλλά romance/shoujo/NON-yaoi oneshots, έτσι, για νάχουμε να διαβάζουμε. Το κλισέ πέφτει σύννεφο, αλλά τουλάχιστον δε βαριέμαι...:yawn2:

PLUTO, τέλος. WTF, ως σηνήθως για manga του Urasawa. Αν και η ιστορία με έκανε να βουρκώσω :, αυτές οι τελευταίες 5 σελίδες ήταν... "τί έγινε ρε, ΕΔΩ τό'κοψε;;;:oo:". Τρέλα.

Posted Image