Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#226 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2008 - 21:59

Όσο για ΄μένα, σήμερα διάβασα τους 2 πρώτους τόμους BLAME!, τον 6ο τόμο από Battle Royale και περιμένω να μου έρθουν οι τόμοι 15+16 από Berserk.

Ρε συ phantom το κατεβαζω και εγω το battle royale( μου ειπανε οτι μοιαζει με το Gantz γιαυτο:hehe:)Λεει τιποτα??

#227 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2008 - 22:19

Ναι, κι εμένα στην αρχή μου θύμισε πολύ το Gantz σε ορισμένα σημεία, αυτός ήταν εξ΄άλλου και ένας βασικός λόγος που το άρχισα :hehe:. Αλλά εντάξει, από ένα σημείο διαφοροποιείται εντελώς, χωρίς να σημαίνει πως δεν είναι ωραίο. Αν συνεχίσει έτσι θα το τοποθετήσω στα ΤΟΡ που έχω διαβάσει (manga και μη).

Κάποια στιγμή πρέπει να δω και τις ταινίες να δω τι λένε.

E5VV38U.jpg

#228 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2008 - 22:47

Ναι, κι εμένα στην αρχή μου θύμισε πολύ το Gantz σε ορισμένα σημεία, αυτός ήταν εξ΄άλλου και ένας βασικός λόγος που το άρχισα :hehe:. Αλλά εντάξει, από ένα σημείο διαφοροποιείται εντελώς, χωρίς να σημαίνει πως δεν είναι ωραίο. Αν συνεχίσει έτσι θα το τοποθετήσω στα ΤΟΡ που έχω διαβάσει (manga και μη).

Κάποια στιγμή πρέπει να δω και τις ταινίες να δω τι λένε.

Και εγω ως τον 6ο τομο απο battle royale εχω διαβασει και ειναι τρομεροτατο ;)

Τις ταινιες καλυτερα οταν τελειωσεις το διαβασμα του manga γιατι η πρωτη movie ειναι τιγκα στο σποιλερ ευτυχως που οταν την ειχα δει δεν ηξερα ονοματα και καταστασεις και διαβαζω τωρα με ενδιαφερον το μανγκα :D

#229 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 17:53

Inuyasha...too many chapters my friends....and it never ends:wooi2::drink:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Click the hatchlings and save them!!!

#230 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 21:39

Αυτον το καιρό διαβάζω....Φυσικά το κορυφαιο Manga στον κόσμο...τον NARUTO!

#231 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 21:51

Αυτον το καιρό διαβάζω....Φυσικά το κορυφαιο Manga στον κόσμο...τον NARUTO!

:terror2:Ελπιζω να μην ειναι χαλια οπως το ανιμε:wis:

Εγω διαβαζω fmp overload το οποιο εχει πολυ γελιο.Θελω μια ερωτηση σε αυτο.Οι καταστασεις του fumoffu ειναι ακριβως οι ιδιες?Εννοω αν εχουνε ακριβως τα ιδια γεγονοτα:hmmm:

#232 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 10:54

:terror2:Ελπιζω να μην ειναι χαλια οπως το ανιμε:wis:

Πλάκα κανεις,το Manga του Naruto ειναι το κορυφαιο Manga στον κόσμο,αντιθετως το Anime ολο fillers έχει και αντε κανενα επεισοδειο να ειναι με την ιστορια του Manga....στο Manga έχουνε εμφανιστει μυστηριωδεις ατομα,τρομερες μαχης,φοβερα μυστικα για τους Uchiha,O leader της akatsuki.Αλλο ειδος ματιού,ποιο υσχυρο απο το sharingan.Πως πήρε ο kakashi τοο sharingan.Αυτα δεν θελω να spoileriasw αν συνεχισω.:df13952b:ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.Ενω του πρωτου Naruto το σχέδιο ηταν απαισιο(κατα την γνωμη μου).Επίσης τα Chapter του Naruto shipuuden υπάρχουν σε Super High Quality απο τους Japflap(το κορυφαιο scanslation Naruto).Αν δεν σε επεισα ακομα να το κατεβασεις τότε λυπάμαι.....αλλα σε οποιον εχω πει για το Manga με εχουν ακουσει και τωρα ειναι λατρες της σειράς Naruto(επειδη στο anime ηταν για τον λουτσο.)

#233 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 01:17

Καλό είναι πάντως το manga naruto θα συμφωνήσω(σε αντίθεση με το anime που νομίζαμε όλοι ότι ένα shippuuden θα φέρει την άνοιξη αλλά...non!Είναι πιό αργό και από την τερηδόνα!:hahaha:).
Αλλά από καινούριες σειρές έχει πάρει κανείς χαμπάρι το kurohime?!?!
Spoiler:

Απλά τα σπάει!!Καλό shounen(ή έστω γι'αυτό μου φαίνεται),ecchi στοιχείο,fantasy&mahou σενάριο και...καταπληκτική ηρωίδα!!!
Spoiler:
Οι onemanga έχουν βγάλει μέχρι και τόμο 15.Αξίζει!:riiight:

EDIT:Παρεπιπτόντως ο full τίτλος είναι mahou tsukai kurohime...
Και το συμπληρώνω αυτό γιατί έψαξα για αντίστοιχο anime αν έχει βγει και μου προέκυψε ένα hentai με το όνομα kurohime-για να μην κάνουν και άλλοι το ίδιο λάθος...Εκτόσ κι αν θέλουν βέβαια!Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#234 lne

lne

Anime Newbie

• Members
  • 32 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 08:48

εγώ αυτόν τον καιρό διαβάζω το Liar Game - πολύ καλό μέχρι στιγμής. αλλά είναι ongoing και μου τη δίνει να περιμένω να βγάλουν το επόμενο chapter!!!

#235 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 13:33

Χάρη στο OneManga έχω τρελαθεί στο SlamDunk. Όταν το έπεζε παλιά εδώ το έβλεπα ασταματιτί! Τώρα λέω να δω πώς πήγε η ιστορία αφού το σταμάτησαν...

Και χάρη στους MangaTraders, έχω πήξει στα one-shot shoujo από την Mayu Shinjo. Tall, dark guy x Little cute girl FTW! (Όχι loli όμως)

#236 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 00:01

Πλάκα κανεις,το Manga του Naruto ειναι το κορυφαιο Manga στον κόσμο

Sorry but ?????? No way.....

Όπως και να έχει, χάρη σε βοήθεια φίλου (χεχεχε, you know who you are) διάβασα τους 4 τόμους του Nausicca the valley of wind -για την ιστορία, ο πρώος τόμος είχε κυκλοφορήσει πριν τη πρώτη ταινία ενώ οι υπόλοιποι 3 σε μεγάλα χρονικά διαστήματα αφότου βγήκε η ταινία- και είναι το λιγότερο ΕΠΟΣ! Σαν να διάβαζα Τόλκιν, με σενάριο που αν κάποιος πάει να το χωρέσει σε νουβέλα θα πιάσει άπειρες σελίδες για τη περιγραφή των σκηνικών και μόνο, πραγματικά συγκηνιτικότατο, με μυνήματα που αγγίζουν τα βαθύτερα μέρη της ανθρώπινης ψυχής.

Ειλικρινά είναι υπέροχο και είναι κρίμα που είναι δύσκολο να το βρεί κανείς. Μακάρι να επανακυκλοφορήσει και να μπορέσει περρισσότερος κόσμος να το διαβάσει, γιατί πραγματικά αξίζει. Το μόνο του αρνητικό είναι ότι απομυθοποιεί 110% τη ταινία, που είναι πολύ κατώτερη, τόσο σε σενάριο και βάθος χαρακτήρων όσο και σε σκίτσο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#237 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 23:59

Μολις κατέφτασαν αρχικά volumes {1-3} Suzuka και Kare Kano. {συντομα θα έχω και Boys over Flowers και oh yes, i'm a shoujo girl! XD}

Στα weekly list πάντα : Tsubasa + VK {το Bitter Virgin ξερει καποιος τι εγινε, χρονια έχω να δω new chep}

Δημοσιευμένη  εικόνα

#238 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 05:57

NGE Angelic days vol 1 , για να δουμε ;)

#239 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 14:02

έχω μείνει στο vol.12 του Mosnter... περιμένω τα υπολοιπα από κάποιον κύριο KONAAAAAAAAAAAAAATA!!!
στο FMA και Death Note είμαι στο 9...
επίσης διάβασα και τα 2 πρώτα volumes από Ranma 1/2. Επεισόδια που έχω δει τόσες φορές, τώρα τα βλέπω στο χαρτί και ακόμα μου φαίνονται αστεία...

από scanlations έφτασα το elfen lied στο 88 ή 89 [δε θυμάμαι]

και έχω πιάσει και Rosario + Vampire [συμπαθέστατο] και 20th Century Boys [έχει μέλλον η υπόθεση]

#240 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 13:03

Μόλις τελείωσα τους τρεις πρώτους τόμους του Bitter Virgin.

ΤΙ υπέροχο Slice of Life είναι αυτό!!!!!!!! Μοναδικό, ανθρώπινο, ανεπανάληπτο...!! Το προτείνω στους οπαδούς του είδους και όχι μόνο!

Δημοσιευμένη  εικόνα