Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#181 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 11:20

Μολις τελειωσα το ''Bloody Kiss'':wooi2:^_^.Καλο ηταν.ρομαντικο και με βρυκολακες:love:.Τωρα λεω να τελειωσω και το ''Vampire Night'':awww:,επειδη το εχω αφησει στο 13o volume:).

#182 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2008 - 21:03

Τελίωσα το Works.Πολύ καλή δουλειά,απο τα πιο ρεαλιστικά yuri που έχω διαβάσει.Ο μόνος λόγος που δεν το έχω ποστάρει (ακόμη) στα manga recomendations είναι ότι ήδη υπάρχουν πολλά yaoi/yuri εκεί και θα με κράξουν πάλι.Παρόλα αυτά τσεκαρετέ το,σύντομο αλλά λέει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#183 Skyhigh

Skyhigh

In need of vacation...

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2008 - 18:45

Τελείωσα το Saikano.
Αν και η αντιπάθειά μου για το anime συνεχίζει να είναι δεδομένη, το manga είναι μακράν καλύτερό του, ισορροπώντας σωστά το δραματικό στοιχείο με τις αστείες πινελιές, δίνοντας πολύ περισσότερες απαντήσεις σε σημεία που στο anime πέρασαν έτσι και μιλώντας πολύ πιο άμεσα και βαθιά στον αναγνώστη.

Συνεχίζω να αντιπαθώ το anime Saikano, αλλά πλέον ως "φτωχή μεταφορά". Προτείνω αντί αυτού να διαβάσετε το manga (και το side story "Love story, killed").

#184 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 13:14

Death Note
αφου εφαγα την μιση αττικη για να βρω το 1:P

#185 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 15:11

Εδώ και λίγες μέρες τελείωσα το Claymore. Μου θύμισε diablo αρκετά, αν και θα μπορούσε να έχει περισσότερους θανάτους. Το είδα ευχάριστα εκτός από το War in the North που κάπου το κούρασε, τουλάχιστον μέχρι να
Spoiler:
.

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#186 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 16:21

Τελείωσα το Saikano.
Αν και η αντιπάθειά μου για το anime συνεχίζει να είναι δεδομένη, το manga είναι μακράν καλύτερό του, ισορροπώντας σωστά το δραματικό στοιχείο με τις αστείες πινελιές, δίνοντας πολύ περισσότερες απαντήσεις σε σημεία που στο anime πέρασαν έτσι και μιλώντας πολύ πιο άμεσα και βαθιά στον αναγνώστη.

Συνεχίζω να αντιπαθώ το anime Saikano, αλλά πλέον ως "φτωχή μεταφορά". Προτείνω αντί αυτού να διαβάσετε το manga (και το side story "Love story, killed").

Εγώ από την άλλη ως λάτρης του manga, λάτρεψα και το anime, γιατί ήταν αρκετά πιστό στο manga, κυρίως στο πνεύμα του... αυτό που αντιπάθησα ήταν η ταινία με ηθοποιούς (live-action) που κατά τη γνώμη μου, το "σκότωσε" λίγο.... το έξτρα OVA ήταν συμπαθητικό και στα ίδια επίπεδα.

Πάντως το manga για μένα είναι μέσα στα 5 καλύτερα που έχω διαβάσει *ολόκληρα* (GTO, Battle Angel Alita, Kenshin, Lone Wolf and Cub τα άλλα)

#187 netel

netel

Last Episode Bad Guy

• Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2008 - 07:22

μμμ διαβαζω το Blade of the Immortal αυτες τις μερες, οπως ειπε και το παιδι απο πανω προσωπικα ενα απο τα αγαπημενα μου ειναι το GTO αλλα και το Vagabond ειναι απιστευτο.
No 1 Greek/Australian Mangaka....

Το πρωτο manga ερχετε πολυ συντομα....:congrats:

#188 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2008 - 13:58

blade το εχω και γω πες μου γνωμη μολις διαβασεις τα πρωτα chapters αμα ειναι να το ξεκινησω

#189 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 16:20

ξεκίνα το με 1000. Ειναι παρα πολυ πωροτικο. Εχω διαβασει λιγο, αλλα μου ειχε αρεσει παρα πολυ.

#190 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 16:34

Μολις διαβασα τα πρωτα 2 μανγκα του Resident Evil Umbrella Chronicles.Δεν μου αρεσαν,η υποθεση ειναι χαλια και πολυυυ βαρετη!!:puke:

#191 daisukekuroneko

daisukekuroneko

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2008 - 13:51

Μολις τελειωσα το c247 του Vagabond. Ειναι καταπληκτικο, απιστευτο! Και μαζι με το Berserk και το Blade of the Immortal ειναι απο τα καλυτερα manga που εχω διαβασει ever! Απλα υποκλινομαι ταπεινα στους master mangaka...
*goes to live by the sword*:D

Ξερει κανεις αν εχει βγει το c248??Αν και δεν το βρηκα πουθενα σε scanlation.damn...

I, while the gods laugh, the world's vortex am

Maelstrom of passions in that hidden sea

Whose waves of all-time lap the coasts of me

And in small compass the dark waters cram

#192 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2008 - 20:20

Λϊγο πολύ χάρη στην αφραγκιά μου είμαι στα ίδια που διάβαζα πριν.Αυτή τη Κυριακή όμως συνεχίζω Gravitation,vol 5.Φάκ γέα,επιτέλους!Περιμένω ανυπόμονα να δώ πως θα εξελιχθεί η ιστορία,και έτσι για το γαμώτο διαβάζω και τους πρώτους 4 τόμους.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#193 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2008 - 20:59

Angel Sanctuary διαβαζω ,και μπορω να πω οτι ειναι ομορφο. Πολλοι χαρακτηρες, καλος συνδυασμος πολλων θεματων, κορυφη σχεδιο (στεκομαι κ εδω, πραγματικα αξιζει). Μονο με κουραζει λιγο που οι χαρακτηρες ειναι σε μονιμες συνθηκες συναισθηματικης εξαρσης. Γενικα, σιγουρα αξιζει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#194 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2008 - 21:10

orphen..που το ειχα παρατησει
Δημοσιευμένη  εικόνα

#195 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2008 - 23:24

διάβασα τα 2 πρώτα volumes του Eden και με ενθουσίασαν, ανησυχώ λίγο για το πως θα εξελιχθεί τώρα που είδα ότι ξεπέρασε τα 17....
@ Loke: το Blade of the Immortal είναι υπέροχο (τουλάχιστον μέχρι το 14 που έχω διαβάσει) να το αρχίσεις οπωσδήποτε!

Δημοσιευμένη  εικόνα