Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#166 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 22:13

ρε το eyeshield εκτός απο φοβερό γέλιο είναι και καταπληκτικό γενικότερα
σχέδιο ιστορία κτλ

στην αρχή όταν άκουσα ότι προκειται για american football νομισα οτι θα ήταν μάπα αλλά εξελήχθηκε πολυ πολυ καλύτερα απο όσο το περίμενα

#167 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2008 - 01:35

Ναι αλλα κανει μεγαλη κοιλια προς τα τελαυταια,εγω βαρεθηκα τη ζωη μου κατα το καλοκαιρι και το αφησα.-_-

#168 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2008 - 03:22

Απο την Κυριακή θα αρχίσω το Confidential Confessions Vol.3-4 και το Kare Kano vol. 7-8.Εκείνο το Erthian ακόμη να το τελιώσω,μαραθώνιος αποδεικνίεται η όλη φάση.

Επί της ευκαιρίας ξεσκάλιζα κάτι manga που είχα,και ξαναδιάβασα το The last uniform,shojo-ai με μέτριο σχέδιο αλλά συμπαθητική ιστορία και το Immortal Rain vo. 1-2,το οποίο και ελπίζω να συνεχίσω σύντομα γιατί δείχνει να βελτιώνεται ανά κεφάλαιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#169 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 20:08

Είχα πάει στο Public στο Σύνταγμα όταν ήμουν Αθήνα και πήρα το Dragon Eye. Σχετικά καινούριο, όχι και τόσο τέλειο, :emptyonexg1: δεν το συνιστώ...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#170 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 11:13

Unbalance x Unbalance.
Καλό manga, απλό σχέδιο ωραία ιστορία χαρακτηρίζεται ως seinen.Δοκιμάστε το είναι καλό.
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#171 daisukekuroneko

daisukekuroneko

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2008 - 09:47

Πρωτο post μου στο αγαπητο αυτο forum οποτε να ειστε gentle pls :), διαβασα τελευταια το the lauphing vampire απο Suehiro Maruo και ειναι πολυ αρρωστο πλην πρωτοτυπο, μου θυμισε λιγακι την παρανοια του Junji Ito...
Επισης ξεκινησα το Pet shop of horrors αλλα το βρηκα βαρετο οποτε θα το πιασω οταν δεν εχω κατι καλυτερο να διαβασω...
Το Eternal Sabbath με πολυ καλο σκιτσο και υπεροχο σεναριο και ακομα πιο καλο τελος, ανετα θα γυριζοταν ταινια.
Το Basilisk που ενω το artwork ηταν πραγματικα πολυ ομορφο η ιστορια ηταν...λιγη να την πω?Περι ορεξεως...
Απο πλευρας artwork επαθα τρομερη ζημια με το JEwels της Park sun sang , τι απιστευτη λεπτομερη πανεμορφη δουλεια που χει κανει η γυναικα ρε, τι ταλεντο ειναι αυτο?...τι υπεροχα bishies ειναι αυτα? Καταστροφη λεμε! Και μιας και μιλαμε για καταστροφη σημερα τελιωσα το Tarot cafe της ιδιας και εχω απελπιστει -Θεοι! Τι θ απογινει ο belus γμτ?Θα καταφερει η pamela να σωσει αυτο το δαιμονικο πλασμα??? θα γινουν εραστες ποτε?Θα μας τα πρηξει τελειως ο Belial με το παιχνιδι του?? κι αυτος ο θεος πια δεν υπαρχει στο συμπαν της Park sun sang?? Αντε να βγει το 7ο volume μπουχουχουυυυυυ!!!
Αυτα για την ωρα
Banzai!

#172 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2008 - 13:35

Ναι αλλα κανει μεγαλη κοιλια προς τα τελαυταια,εγω βαρεθηκα τη ζωη μου κατα το καλοκαιρι και το αφησα.-_-

ano... σε ποιό σημείο ακριβώς?

#173 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2008 - 19:58

Spoiler:

κ εγώ μιά από τα ίδια, να δούμε όμως πότε θα βγει το επόμενο
έλεος δλδ αυτό το manwha βγαίνει ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ αργά!:bahhh:
νομίζω μετά το 4ο volume ήταν σε hiatus για κάμποσους μήνες

Δημοσιευμένη  εικόνα

#174 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2008 - 22:08

Ναι το SDK κάνει πολύ μεγάλη κοιλιά.Κατανταει βαρετό αλλά το συνεχίζω(παίρνω τα βιβλιαράκια).
Μόλις τελείωσα το Real Fake princess ήταν χαριτωμένο 15 volume είναι.

#175 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 00:56

Ναι το SDK κάνει πολύ μεγάλη κοιλιά.Κατανταει βαρετό αλλά το συνεχίζω(παίρνω τα βιβλιαράκια).

Απο ποιο σημειο και μετα κανει κοιλιά γιατι εγω δεν προσεξα κατι τετοιο που το διαβαζω εδω και καιρο αν οντως λες για το samurai deeper kyo :P

#176 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 07:58

Μολις διαβασα το ''Vampire Kisses'':wooi2:.Ηταν πραγματικα φοβερο:awww:!!!!!!Ειχε και ωραιους βρυκολακες:love: μεσα:lovulovu:!!!!Ηθελα κι αλλο:cry5:!!!!!Αλλα θα περιμενω μεχρι το 2ο volume>.<:if:!!!

#177 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 09:21

Απο ποιο σημειο και μετα κανει κοιλιά γιατι εγω δεν προσεξα κατι τετοιο που το διαβαζω εδω και καιρο αν οντως λες για το samurai deeper kyo :P

Αυτό που εννοώ είναι ότι τράβηξε πολύ.Πιστεύω ότι θα μπορούσαν να το κάνουν 22 τεύχοι από 28 ή και παραπάνω που λένε.

#178 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 20:12

Αυτό που εννοώ είναι ότι τράβηξε πολύ.Πιστεύω ότι θα μπορούσαν να το κάνουν 22 τεύχοι από 28 ή και παραπάνω που λένε.

Σιγουρα 38 vols στο συνολο που ειναι το manga ειναι λιγο εξωφρενικο θα μπορουσε να τελειωσει σε λιγοτερα vols αν πηγαινε λιγο πιο γρηγορα η υποθεση του.Μπορει η ολη αναζητηση για το σωμα του Kyo να γινεται εδω και τοσα vols αλλα εγω περιμενω με αγωνια να δω την μαχη με την mibu clan και τι θα γινει με kyo/kyoshiro στο τελος.

Το μονο που με εκνευριζει ειναι οτι περνανε απο απειρες πορτες και αλλους τοσους φρουρους αλλα οι μαχες επανορθωνουν για αυτο το γεγονος :P

Απο τα λιγα μανγκα που θελω να το εχω αυθεντικο οταν ολοκληρωθει ποτε απο tokyopop ^^

#179 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 00:48

Σιγουρα 38 vols στο συνολο που ειναι το manga ειναι λιγο εξωφρενικο θα μπορουσε να τελειωσει σε λιγοτερα vols αν πηγαινε λιγο πιο γρηγορα η υποθεση του.Μπορει η ολη αναζητηση για το σωμα του Kyo να γινεται εδω και τοσα vols αλλα εγω περιμενω με αγωνια να δω την μαχη με την mibu clan και τι θα γινει με kyo/kyoshiro στο τελος.

Το μονο που με εκνευριζει ειναι οτι περνανε απο απειρες πορτες και αλλους τοσους φρουρους αλλα οι μαχες επανορθωνουν για αυτο το γεγονος :P

Απο τα λιγα μανγκα που θελω να το εχω αυθεντικο οταν ολοκληρωθει ποτε απο tokyopop ^^

What?!38 τεύχοι.Τι στο καλό θα κάνουν?

BTW διαβάστε το Love Roma έχει πλάκα το σχέδιο δεν είναι το τρομερό αλλά έχει πλάκα διαβάζετε αναλαφρα.

#180 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 01:32

Μολις τελειωσα το 666 Satan η αλιως O-parts hunter. Πολυ καλο manga, με ωραια ιστορια, αν και θυμιζει "λιγo" naruto(τι αλλο να περιμενεις απ τον αδελφο του masashi), αλλα ευτυχως, δν ειναι τοσο παρατραβηγμενο :D. To συνιστω σε οσους αρεσουν τα manga τετιου τυπου