Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

one piece topic!!τι devil's fruit ability θα θέλατε να είχατε??
Posted 21 March 2011 - 11:24
The .aNiMe//GR Team
Posted 21 March 2011 - 20:00
γυρο μας (κτιρια,σκαλες,καγκελα,αεροπλανα, κ.τ.λ ) ειναι φτιαγμενα απο μεταλλο.
για αυτο το φρουτο του kid θα ηταν χρησιμο.καθως θα μπορουσες να ελενξεις σχεδον τα παντα.

Posted 22 March 2011 - 00:29

Posted 22 March 2011 - 14:44
KID Devil Fruit, which allows him to manipulate magnetic forces....
γυρο μας (κτιρια,σκαλες,καγκελα,αεροπλανα, κ.τ.λ ) ειναι φτιαγμενα απο μεταλλο.
για αυτο το φρουτο του kid θα ηταν χρησιμο.καθως θα μπορουσες να ελενξεις σχεδον τα παντα.χαχαχαχαχα
Εσυ μαλλον πρεπει να δεις οπωσδηποτε το Project Index.
Εγω απο φρουτα θεωρω οτι τις περισσοτερες επιλογες τις δινουν τα φρουτα του kizaru και του Enel.
Αυτά θα ήθελα.
Posted 24 March 2011 - 21:39
I would be freaking INVISIBLE:

Posted 24 March 2011 - 22:44
Posted 24 March 2011 - 23:01

Posted 24 March 2011 - 23:19

Posted 27 March 2011 - 23:07
Ενα df που να μου δινει την ικανοτητα να σταματαω τον χρονο,να ταξιδευω στο παρελθον και στο μελλον και παραλληλα να ειμαι αθανατος...φανταστητε τις δυνατοτητες,θα ηξερα τα παντα!!!
αν ομως σε σταματαγαν με χακι δεν την γλιτωνες μετα καθως δεν θα ειχες επιθετικες ικανοτητες

Posted 12 April 2011 - 04:44

Kumo Kumo no Mi
Μετάφραση: Φρούτο Σύννεφο
Τύπος: LOGIA
1) αιορούμαι γιατί είμαι σύννεφο και δεν θέλω πλοίο QQ
2) προκαλώ ομίχλη από υδρατμούς
3) μετακινώ το φορτίο των σύννεφων και κάνω κεραυνούς (σύννεφα stratus)
4) πολλαπλασιάζομαι γιατί σπάω σε μικρότερα (σύννεφα τύπου cumulus)
5) Gattling Rain Gun
6) Χιονόνερο

Μειωνεκτημα: Μετά από κάθε μάχη ΝΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
Συμβιβαζομαι και με του Ενελ αν λάχει
ενα logia type, με τις ιδιοτητες του ανεμου!!!
I would be freaking INVISIBLE::
Του Dragon δλδ

BTW όσοι λέτε για φρούτο του νερού umi umi no mi μην το πολυλυπαστε καμιά σχέση με τον πάγο...
1ον μπορεί να έχει υδροστατική πίεση και να σπάει τον πάγο
2ον μπορεί να ρουφάει το νερό απο οργανισμούς
3ον να ελένχει νερό οργανισμών 75% νερό το ανθρώπινο σώμα
4ον μαστίγια νερου
5ον υγρος τάφος
...
Ένα τετοιο φρουτο μονο ο crocodile ρουφοντας νερό, ο Enel με τον ηλεκτρισμο και δυσκολα θα το νίκαγε με το αδιαβροχο λάστιχο ο luffy με ένα τόνο βαζελινη...
Admirals γενικα ούτε για πλακα... και μάλιστα θα μπει τετοιο φρούτο σύντομα το πιστεύω
Όσο για του ανέμου χαλαρά έχει πολλά μειωνεκτίματα
Γιατί το κομματι του logia του είναι και το αρνητικό του ταυτόχρονα είσαι μέσα στον αέρα που βρίσκεσαι
Τώρα αν υποθέσουμε ότι ανανεώνεις διαρκώς τον αέρα σου έ ναι είσαι invincible kαι invisible αλλά δεν νομίζω να κάνεις τπτ πέραν να χρησιμοποιείς τον αέρα γύρο σου οπότε... Poison, Magma, Fire, Smoke σε έχουν χαλαρά
Και γενικά ένα logia με αέρα θα το φάει ο Ussopp αν έρθει αντίπαλος... ΑΝ και νομίζω το wind το έχει ο Dragon...
http://www.youtube.com/watch?v=u-bslkKyid4&feature=related
NA Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ

Εννοείς να πίνεις αλκοόλ και να μην σε πιάνουν στο αλκοτέστ
mantra (όχι με τα γίδια XD)
-------------------------
Πολύ ενδιαφέροντα όλα τα φρούτα, του luffy, του Ace, του Enel, αλλά δεν έχουν εφαρομγή στον κόσμο μας, μόνο στον κόσμου του one piece. Για τον κόσμο μας θα ήθελα το Beri beri no mi, το φρούτο που βγάζει όσα ευρώπουλα θεςή το Pc pc no mi όπου κατεβάζεις από το Net με άπειρη ταχύτητα και έχεις άπειρο χώρο αποθήκευσης
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ!
Eμπα σε μια τραπεζα με το φρουτο του Ενελ σκοτωσε 70 ατομα παρε τα παντα, καψε καμερες και ουτε ίχνος και λεφτα και αν στην πει κάποιος να πέσει κεραυνος να τον κάψει... κυριολεκτικα

Σε δίκαιη στιγμή, δουλεψε στην δεή...
Edited by Nighteyes, 12 April 2011 - 05:05.
merge
Posted 12 April 2011 - 08:54

Posted 12 April 2011 - 09:51
BTW όσοι λέτε για φρούτο του νερού umi umi no mi μην το πολυλυπαστε καμιά σχέση με τον πάγο...
1ον μπορεί να έχει υδροστατική πίεση και να σπάει τον πάγο
2ον μπορεί να ρουφάει το νερό απο οργανισμούς
3ον να ελένχει νερό οργανισμών 75% νερό το ανθρώπινο σώμα
4ον μαστίγια νερου
5ον υγρος τάφος
ξεχασες το κυριοτερο με τα μαστιγια νερου...μπορουν σε τεραστια πιεση να κοψουν μεχρι και σιδερο...φαντασου τις δυνατοτητες...

Posted 12 April 2011 - 10:52
Θα νικούσα όλους τους devil fruit users καθώς θα μπορούσα να τους ρίξω νερό και να τους κάνω να χάσουν τις δυνάμεις τους
Posted 14 April 2011 - 21:23
υ.γ goro goro nomi η mera mera no mi